Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2025/2026 г.

• 33 875
  • 536
  •   2
Отговори
# 525
  • Бургас
Аз моята я държа в един огромен чувал, за да не се праши.
Не ми се е налагало да я пера.
Ако я изтупаш по силно, дали няма да й изпада праха.

# 526
  • Пловдив
Коледната украса я махам след Нова година стар стил - след 14-ти януари.
Лампичките и зимната украса я държа до първа пролет.

# 527
  • София
И аз елхите ги прибирам в големи чанти с цип и досега не ми се е налагало да ги почиствам. Специално бялата ни е само на 2 години. Не знам с годините ще се зацапа ли.

# 528
На финала , но да споделя и моите коледни красоти. Не успях да кача по-рано снимки

jpg[/img]

И успешна нова година на всички!

# 529
  • София
И аз елхите ги прибирам в големи чанти с цип и досега не ми се е налагало да ги почиствам. Специално бялата ни е само на 2 години. Не знам с годините ще се зацапа ли.

Моята я ползваме вече 8-ма Коледа и стои по около 6 седмици... Праши се. Някакси се набива по нея прахът и , както казах, изглежда мърлява, а беше искрящо бяла..

Аз я прибирам в оригиналния ѝ кашон.

# 530
  • София
Ми пробвай с душа да я изкъпеш. Simple Smile

# 531
  • Някъде там
Ми пробвай с душа да я изкъпеш. Simple Smile
Изкъпах бялата си изкуствена елха под душа, изсуших я на терасата и я прибрах. Когато я извадих за Коледа обаче, всички метални части бяха ръждясали. Това се случва, защото телта в клоните обикновено не са от неръждаема стомана. Дори елхата да изглежда суха отвън, водата се задържа дълго в сглобките и под пластмасовите иглички, което неизбежно води до корозия.
От тогава само влажен парцал и увивам във фолио - после  слагам в оригиналната кутия.

# 532
Всяка година, прибирайки коледните декорации, забравям по нещо. И тая година не прави изключение.

# 533
Мили момичета, изчетох ви и със закъснение ви честитя коледните и новогодишни празници! Нека новата година ви донесе много здраве, благоденствие и красиви и незабравими моменти!

Отново ме върнахте в коледната магия с всичко което сте показали последните страници! Магия! 💫

Тези дни и аз с тъга ще събирам елхата, защото ще ми е празно. И темата ще ми липсва макар че не бях много активна тази година.

# 534
  • София
Ооо, и аз като уж събера украсата и после всеки ден намирам по още нещо коледно из вкъщи.

# 535
  • в сърцето на един мъж...
За много години, момичета! Светла, здрава и прекрасна нова година!
Аз ще събирам в края на тази седмица, защото се започва с рождените дни при нас Simple Smile И до към края на февруари държим украса. След това вече наблягаме на пролетната, така че няма възможност да ни е голо и неприятно.

# 536
  • София

Нещо свежичко.
И еленчета

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 08:20 от iana28

Общи условия

Активация на акаунт