💛 Юнски бебета 2024г. - Тема 8💛

• 3 989
  • 211
  •   2
Отговори
# 150
Хич не ми е хрумнало да я подготвям по-рано за смяната на времето 😂 Предните две не помня как се отразиха, но то тогава с хиляди дремки… все едно. Но сега няколко дни вече е мъка.
Биберон и аз не знам как ще махам. Като го види и умира за него. Освен просто един ден да го скрия и да видим. Признавам си, че по-лесно заспива така и ми е удобно и на мен. През нощта като се пробуди, набивам й биберона и всичко е точно 😂

# 151
Напълно те разбирам и аз бях така с кърменето последния месец два, не че цока нещо толкова много, а че си заспива бързо и лесно 🤣 и то само преди нощния сън
, през нощта не се будеше за цокане.
Биберона - едно нещо по-малко, за което да мисля, така и не го прие от самото начало, а по едно време доста исках да го приуча към него за по-лесно успокояване поне навън. Въпреки че броени пъти се е успокоявал с него просто от любопитство 😅.

# 152
Аз в нощта със смяната на времето и в предишната, ги задържах да си лягат 30 минути по-късно. Станаха навреме с новия час, но се преумориха. Сега покрай ставането за градина на каката се наложи бързо да влизат в релси.
На обед слагам да спи 12:45, защото до 13:00 се е преуморила и се буди после с рев. Днес обаче като я сложих се разрева и я вдигнах да поиграе до 13:00. С това късно заспиване после 15:00 не можеше да отлепи. Съответно вечерта легна късно… Ще видим утре кога ще се излюпи, дано не преди моята аларма 😅

# 153
При нас ситуацията съвпада със смяната на времето, но не мисля, че е тя причина за промяната. Защото още преди смяната започна да става малко по-рано. А и дневната й дрямка все беше около час и 30-45 мин. И за нощен сън последните дни е ужас - трябва да изгася навсякъде, преди нямаше такъв проблем.
Бурканчета имам, но гледам да не ги давам. Ако не яде кухнята, пробвам да я овкуся малко някак - вчера пилешко то фрикасето му сложих една лъжица лютеница, днес зеленчуковия буламач го прекарах през чопъра с кисело мляко и малко сирене. Зеленчуците ги яде само на пюре и това е.

# 154
Моята пък не яде спагети. Почва да си бърка в устата, да иска да вади все едно има косъм 😂 Някакво гадно усещане й създават. Уж гледам да ги раздробя, но пак не ги харесва. Имам един приятел, който мрази всякакъв вид паста. Не може да понася лигавото усещане в устата си. Дано и моето дете не се увреди така 😂

# 155
Ваня, има детска паста под формата на звездички и тн фузилите също ако ги нарежеш ще са различни на усещане

# 156
Да, да. Тя яде такива звездички и кускус също. Миналата седмица в частната кухня за уикенда имаше спагети с нещо и не го яде. На Пюрео спагетите също не ги яде. Всъщност на Пюрео нищо не й харесва и повече няма да взимам от тях. За уикенда поръчвам Юначе. Малко по-скъпи са и от Фуристо, но са много вкусни.

# 157
eviiie местен хирург, от малък град сме.
Какво ще готвите днес? И тримата са ужасно капризни и нищо не харесват. Тази супа защо има подправки, аз обичам зелена манджа, другия плюе... И какво ли не съм чувала.

# 158
Туй мойто 'лапе днес си изяде кухнята. Вероятно защото бяха макарони с месо. Честно ви казвам, предния път като си омете цялото основно беше картофи(уж огретен, ама не е). Може да кара само на паста, месо и картофи. Това зеленчука е най-гнусното нещо на света. Бобовите ги преживявам, че не иска, не всеки ги харесва, ама... 🤦
Риба - също не. Чудя се дали да не й давам рибено масло, защото риба не иска да яде. Някой по-запознат ако може да каже дали е добра идея?

# 159
Купих си карфиол да го готвя с къри, новата рецепта от Кухнята на Бени. Малко някои подправки ми липсват, но каквото стане. За гарнитура ориз. Предишнито готвене беше картофена крем супа и изпекох наденички. Много се одобри.
На малката задуших вчера броколи и моркови и ги запекох с кашкавал. Само ги облиза и не ги яде.
Днес им правих мъфини ама се залисах с малката и изгоряха. Сега ме е яд.

# 160
Яйчени мъфини може да пробвате, само с масло и сирене или със зеленчук, много са сполучливи и стават бързо.

# 161
Току що, докато се наслаждавам на времето, когато всички спят, ми изляза реклама за смарт термометър, който се залепя и следи температурата.
 Някоя от вас ползва ли такъв? Много трудно меря на Емил t.
Вкъщи и лампата светвам от телефона, та една температура ли няма да мога да следя така 😂
Има играчка термометър, днес цял ден си я пъха в пазвата 😃

# 162
Момичета, да се похвалим! Днес fairytail, ме позна! Бебките си поиграха по бебешки 🤗
Тези Юнски бебета! Беше странно усещане, виртуалното да се прехвърли във реалното ☺️
Това първите 2 бебета, които се срещат ли са (макар и случайно), или има и скатали се? 😂

# 163
Момичета, някоя има ли термо бутилка или термо чаша? Искам да взема нещо, в което да държа водата на дъщеря ми в това студено време. Непрекъснато ми излиза реклама на Маймунче, но не знам да им вярвам ли или не.

Мисля, че я обличам много леко в това студено време, но пък боди + блуза + яке + ватиран панталон би трябвало да е добре, нали? Поръчах по-високи обувки (тип боти), дано са й по мярка.

Кремона, нищо не разбрах, честно ти казвам. 😁

# 164
Бяхме на площадка с Верена и малкото ми момченце, докато чакахме батко ни да свърши с тренировката. Там имаше една мила, красива и лъчезарна мама с момиченце. Тя ни разпозна! Изключително наблюдателна е fairytail! ☺️

Общи условия

Активация на акаунт