💛 Юнски бебета 2024г. - Тема 8💛

• 3 978
  • 211
  •   1
Отговори
# 165
Видяли са се със съфорумка

# 166
И на мен ми излиза рекламата на Маймунче и се чудя дали да го взема. Но търсих подобни други и не видях

# 167
Бяхме на площадка с Верена и малкото ми момченце, докато чакахме батко ни да свърши с тренировката. Там имаше една мила, красива и лъчезарна мама с момиченце. Тя ни разпозна! Изключително наблюдателна е fairytail! ☺

Хахах, благодаря! И аз мога да кажа същото за теб - супер мила, усмихната и красива, затова и ми направи впечатление и разпознах отличителните знаци (количката за кукли и обувките на малката 😄😄). Успяхме дори да изпробваме количката и Еми я одобри! 😀

# 168
Имам буркан термос на Маймунче. Изглежда много качествен, но още не съм го пробвала. При нас е все още топло - между 15 и 20 градуса. Обличам я с тениска, блуза и дънки и тънко яке.
Много е хубаво, че сте се разпознали. Толкова е малък света 😍

# 169
Аз също имам буркан термос на Маймунче и наистина изработката е супер. Ползвам го от време на време като ще хапва навън. Но не съм го пробвала с горещи храни на студено навън, та не мога да кажа доколко изолира. Но предвид, че дори и най-евтините термо бутилки от Кауфланд изолират добре за няколко часа (и то горещ чай), мисля, че и Маймунчето ще се справи.

# 170
По принцип има разлика между течност и храна. Имам термос за вода и термос за храна на Reek (май така беше марката). Топла вода ми издържа до другия ден, но храната е топла макс 2/3 часа и то не топла, както е била като съм я сложила в термоса.

# 171
Мисля, че я обличам много леко в това студено време, но пък боди + блуза + яке + ватиран панталон би трябвало да е добре, нали? Поръчах по-високи обувки (тип боти), дано са й по мярка.

И аз обличам така - боди - потник или тениска, блузка, яке и плътен или ватиран панталон. Якето май се води зимно, макар, че за баш сериозен студ ми се струва, че няма да е достатъчно. При нас днес беше сравнително топло (като излизахме 11-12 градуса, но после сигурно и 20 стигна) и блузката отдолу беше тънка. Обувките още не съм ги сменила със зимни, кара с маратонки.

# 172
Идвам от декемврийската група, ама видях, че обсъждате термосите, а миналата седмица взех тази термо кутия(термос за храна, не знам как се води 🤣): https://visvitalis.bg/product/freeon-termo-konteyner-350-ml-nera … mana-rozov-380722 В събота пътувахме и стоплих обяда на малката в 7 и 30 на 2 минути в микровълновата и към 13 още беше горещ. Не съм пробвал други до сега, не ми се е налагало, но сякаш ми хареса. Та на тази мярка има и термо бутилка, но нея не сме пробвали и нямам мнение, но предполагам и тя ще е хубава.

# 173
Привет!
Да попитам спрелите АМ - как разбрахте, че детето е готово? Моето напоследък хич не си го търси както преди за лягане, но не знам дали не е период заради зъби, защото като цяло яде по-малко сякаш.

# 174
Според мен го спирай щом не го търси. Моята си го търси и се чудя как ще го спираме. Надявам се сама да го откаже някой ден.

# 175
Не искам да й го спирам заради оскъдното количество храна, което яде.
Особено в последно време пак намали апетита. И този гаден преход към 1 дрямка ме побърква още. Днес стана в 7, към 11 много и се доспа. Закуски в 8 и в 11:20 не пожела да обядва, направо заспа. Сега живея в страх, че ще се събуди скоро, но няма да спи втора дрямка. Вчера изкара с една кратка дрямка и очаквах днес да заспи към 10, да направи 2, но не. А заспи ли след 10 това е, няма втора.

# 176
Съня и при нас много се обърка. Вечер я приспивам по 1 час. Направо съм скапана. Накрая на деня просто искам да си почина, а то просто няма край. Снощи пуснахме Трейтърс в 22 ч и аз в 23 ч вече затварях очи. Вчера на обяд приспах я, направих си да ям, оправих кухнята, подготвих вечерята и тя се събуди. Просто в ей такива дни няма граааам почивка. Март или Април тръгва на ясла. Довечера ще изкоментираме с мъжа ми точната дата и ще оставим капаро за място. Честно казано, нямам търпение. И на двете ще е по-полезно да се занимаваме със своите си неща 😃 И все надявам като тръгне на ясла да се подобри нощния сън, но да видим.

# 177
Мисля, че са в нещо като регресия, скок или аз нз какво. Което за да е по-пълна програмата при нас се допълва от кучешки зъби. От август на сам нямам нощ без будения, хораа… будуване, реване, хранене и вече съм жива умряла. Аз също бях мн навита да тръгне на ясла през март/април ама ако продължава да не спи така… никъв шанс.
Вече не заспива самостоятелно на обяд, трябва да потупвам по дупето.. нз кой ще я потупва там.. а и аз самата съм смазана от липса на сън, не виждам как мога да работя

# 178
Ей това много ме притеснява. Дали ще се наспивам да съм пълноценна на работа. До тогава има 4/5 месеца. Надявам се да се променят нещата. То и ЧР са доста стриктни и сигурно ще ме накарат да изчистим отпуската за 24 и 25 г, което не знам колко е, но може да се съберат 35/40 дни.

# 179
Моята през деня сама заспива, вечер заспиваше сама, НО напоследък се налага да я приспивам. И да поясня - сама, но с мое присъствие. Но поне я оставям в леглото и там си гушка мечката и заспива.
И предполагам, че зъби я мъчат, защото на моменти от нищото се хваща за устата и почва да реве яко. Но все пак сме с 4+1 зъба и очаквам да се увеличават.
Ейсега говорих с една позната с по-малко бебе от нашите с 2.5 месеца(септември 2024). Ми то през деня спи по 4 часа, егаси. Аз 2 свободни часа да видя е цяло чудо. 🤣

Общи условия

Активация на акаунт