💛 Юнски бебета 2024г. - Тема 8💛

• 9 446
  • 470
  •   1
Отговори
# 180
Оо, то и моята развали нощния си сън. Тя по принцип става, за да яде, но напоследък освен за ядене, става и за да дойде при нас на леглото, където почва на всеки кръгъл час да сяда в леглото.

# 181
Аз нашето юлско бебе вечер не го взимам при нас в леглото. Единствено сутрин като се събуди, тогава го гушкаме и ни скача по главите 😂
Беше тръгнал към една дрямка, но след смяната на часа му мина 😁
На мен не ми пречи, даже предпочитам, защото имам почивка два пъти през деня.
Общо взето зависи кога се събуди - ако е 7-7:30 - две спанета, ако е след 8 - на едно.
Изобщо не се напъвам да го държа буден да се изнервя. 10:30-11 ляга, в 13ч. , ако не се е станал, го будя аз. После ляга около 16-16:30 за около 45 мин до час. Къпането започва 21:30, заспива 22:15-22:30. Този режим е отдавна и засега е ок и за двамата

# 182
Лина, как ще премахнеш потупването? При нас е редовна асоциация за сън. Почти я бях спряла и тя почна да се буди през 2 часа и пак се почна с това потупване. Вече една година почти се буди през час-два.

# 183
Никаква идея нямам… то си стана голяма работа това потупване😤🙄
 За нощен сън заспива без него, но ако се събуди през нощта и не успява да заспи започва сама да се потупва😂😂 обаче явно не мн успешно, защото се ядосва и ходя аз да я потупвам пак. Единств ми идва на наум да започнем да го намаляваме постепенно. Обаче толкова ми се спи на тоя етап, че предпочитам 5мин да тупам и да спя след това.

Нз защо това дете много държи да ме откаже от идеята да имаме още деца😅

# 184
Да, и аз мислех да намалявам, обаче когато почне да спи по-добре. Когато се биди през час-два не ми се занимава, една година вече съм недоспала и ходя като зомби. Случвало се е един-два пъти да се събуди чак в 3 и тогава чак се притеснявам за нея и вече съм будна и я чакам 😀

# 185
Момичета,
Да попитам - миете ли вече зъбите и каква паста използвате?

# 186
Аз ги четкам само без паста засега, но нашите са малко.
Иначе съм се насочила към Elmex(май така се пише).

Има ли някакъв вирус с температура само пак?

# 187
  • София
Аз му ги мия откакто има 2-3 зъба (вече са 13) с една на чико. Някой ползва ли електрическата на Нордикс? Чудя се дали да я сложа в списъка за Коледа. Като цяло какво има във вашия списък? Ииии може ли по-опитните да кажат какво е важно за една шейна 🤣

# 188
С Елмекс мия. Харесва я, но понякога не дава. Точно сутрин като е гладна, не става с миенето, та след това успявам. Има дни, в които не ги мия, защото просто не дава. Надявам се да не се развалят толкова скоро 😀

# 189
С пастата на нордикс сме, без флоур е тя. Мием ги откакто се появиха зъбите.

За коледа в списъка има само книжки май - пеещи и с картинки😅

# 190
Ние сме с паста на wooden spoon.
Имаме електрическата четка на Нордикс, но за сега не я използваме, беше свикнал с обикновената четка и като пробвах с Нордикса нещо не я прие, но ще изчакам още малко и пак ще пробвам, защото с обикновената е силно казано, че успяваме да измием зъбите 😅, той просто няма търпение да я вземе и да си ги я гризе.
И аз уж съм започнала някакъв списък за Коледа, но за сега само нахвърлям, накрая ще решавам ☺

# 191
Верена ни натръшка всички с някакъв вирус. Да се чуди човек, как пък тя беше първа. 🤷🏻‍♀️😅
Висока температура и лаеща кашлица. Гадничко беше. Почти й е минало. 🙂
Паста, имам на бебо, на чико и елмекс. Мия от време на време, признавам, не е редовно... 🤷🏻‍♀️

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 15:50 от КремонаЛиза

# 192
И аз съм с някакъв вирус с кашлица ужасен. Децата са сополиви ама за щастие са добре, аз взимам давам.

# 193
  • София
Да оздравявате бързо!

# 194
Купих и четка за зъби да и мия четирите зъба 😂
Викам си - колкото толкова, поне да са измити. Тя пък се опъва и не ми дава, та засега съм я оставила. Като пораснат още зъби пак ще пробвам 😂😂

Общи условия

Активация на акаунт