💛 Юнски бебета 2024г. - Тема 8💛

• 9 689
  • 487
  •   4
Отговори
# 480
Като си помисля колко тежат тези деца нз как издържате на такова приспиване. На ръце не съм я приспивала откакто беше на 5-6месеца. Тоя кръст не ми е от Тему егати🤣 заспива си в нейното легло и спи там. Случва се да заспива и сама в стаята си. Когато е била болна съм я взимала при нас да спи и смея да кажа, че така и тримата не спим добре.

Ние от много време имаме колело с 3 гуми. Чакам да се запролети и да вземем баланс колело с 2 гуми да кара по парковете.

# 481
Предполагам приспиват седнали на леглото. Едва ли прави. Това е убийствено.

# 482
Моят син пък преди нова година за обедния сън преспокойно си заспиваше сам в неговата кошара без никакъв проблем. И както си заспиваше сам, един ден започна да плаче и трябваше да лягам с него на нашето легло. Предполагам е направил асоциация, защото вечер го приспивам така. Научи се да прескача оградата, беше болен около Коледа и бях повдигнала матрака, заради хремата и това явно му улесни прескачането. Сега не е повдигнато, но не смея да го пробвам да заспива сам за обяд, за да не падне, въпреки, че е залепена кошарата за нашето легло и успешно си преминава към него. Няма как да го наблюдавам какви ги върши, с обикновен бебефон сме и не ми е спокойно. За вечерта, за един период уж спеше по цяла нощ и пак започна да се буди, плаче и го взимам при нас. Избиха му два кътника, друг май е на път и това го тормози. Общо взето все е при нас в леглото напоследък. Но пък от декември сам се отказа от кърменето, нямаше драма никаква, мислех, че до първи клас ще си иска Grinning Сега при лягане и като се разбуди търси шишето с вода, с биберона е, явно му действа успокояващо и съм му го оставила, през деня ползва друго шише, без биберона.

# 483
Вашите деца много активни като ви слушам Joy
Моя юлски син се качва на дивана, но аз упорствам и непрекъснато го свалям, защото ме е страх да не падне.  Нямаме кула, даже досега не знаех какво представлява, ама май няма да му взимам, не ми се иска да му давам достъп да ми рови по високите шкафове или да се мокри на мивката.. ентусиастки сте вие Hug
Имаме триколка, но последно миналата година есента я ползвахме, тази още не съм я вадила. Ходи пеша, но и още доста ползвам количката. Кухнята е на спирка и половина и ще е много дълго ходене ако тръгнем без нея.
Не знам докога се ползват, чудех се заслужава ли си да взема някоя лятна тази година? Особено като ходим на почивка, не си представям без. Ако се умори мога да го сложа в нея, също и да спи вътре. Нашата е супер удобна и маневрена, но заема половината багажник.
Кремонализа, ти помня че беше висока, коя количка препоръчваше? Аз съм 180см и ми е важно да има високи дръжки, защото на мои приятелки количките все ги ритах, когато съм ги бутала Joy
Нашия си заспива и си спи в кошарата, още не му е хрумнало да я прескача.
Взимам го при нас предимно сутрин да го гушкаме, понякога инцидентно ако се събуди нощем, но няколко минути след като заспи го местя обратно. Не ми е спокойно, когато е в нашето легло, защото самото то е много високо и е опасно.
Какви шишета ползвате за вода? Нашия предимно пие от тези с биберон, такова има и в леглото нощем. Там не мога да го сменя, но поне за пред деня ми се иска да има друго.

# 484
Права я приспивах, тя ме обвива кат лиана Kissing Heart Joy Joy ама е 14кг вече, освен това започна да ми дава сигнали кога иска да спи и да ляга сама в леглото и реших, че е момента. Снощи бе събори някакъв грип и отидЕ

# 485
Леле, и нашия е 14кг, не знам как я приспиваш права, тежи си. Stuck Out Tongue Winking Eye Аз не съм използвала този метод от месеци, но и той не иска. Като цяло на ръце съм приспивала основно през периода на коликите

# 486
Имахме едни истерии по заспиването преди месец/два и аз не успявах да я приспя. Баща й я приспиваше прав и я разхождаше. Тя го гушкаше и му се облягаше на рамото. И така заспиваше за 5 минути. После и аз продължих така 2/3 дни докато се успокоят нещата, но не успявах да я приспя, защото бързо ми ставаше тежко, но поне се успокояваше така и лягаше спокойна. Но това беше 5/6 дни. После си продължихме по старому и съня си влезе пак в релси.
Иначе аз спя с нея. Тя се буди нощем и търси да се гушне и така заспива бързо и лесно. Чудя се дали да не взема преграда и да започна да я оставям сама (спим с нея на легло 120/200 и много шава, та ще падне, ако не съм с нея). Знам, че няма да е лесен този преход, но ще трябва да се случи все някога. Или да изчакам като почне ясла и там заспива сама, ударно и вечерта да е сама. Не знам как е правилно. И си мисля, че като е много активна през деня в яслата, ще спи по-непробудно вечерта. Не знам… това май ще ми е най-големия зор.
Баща й редовно я качва на мивката, за да се мокри и да мие нещо и като го види и си запретва сама ръкавите вече 😂 Аз само се карам и не давам. Той ми казва: остави я да се развива. После като намокри всичко му казвам той да хваща един парцал и да се развива 😂😂😂
Подариха ни мини баланс колело. То е малко с две дебели гуми. Пролетта ще го извадя да се учи на него и лятото може би ще вземем малко по-голямо и тротинетка.
Имаме и шейна, ама ме е яд, че не заваля хубав сняг. Имаме още надежди, де.

# 487
Ох ние спането поне го оправихме. Тя от лятото си спи в нейната стая в кошара, а от есента си заспива сама и на обяд и вечерта. Слагам я, пожелаваме си лека нощ, пускам музиката и изчезвам. Понякога заспива за 3 мин, понякога за 53, ноо не и давам зор, аз нали не съм ангажирана. Joy
За сметка на това още има АМ и на заспиване и към 12-01ч по нощите… намалявам го периодично, но си го търси. И също любимата “биби”… успява на заспи без нея, но събуди ли се посред нощ и да не я намери - драма древногръцка настава вкъщи. Ще ги спирам и двете, но събирам сили и енергия. Като казах на мъжа ми: Имаме един втори триместър за целта. Joy

Общи условия

Активация на акаунт