💛 Юнски бебета 2024г. - Тема 8💛

• 9 830
  • 501
  •   1
Отговори
# 495
Като имаш трето дете вече всичко е позволено Wink

Аз нямам и се надявам, че няма да се сдобия, но просто го усещам че е така...

Много ме дразни вече количката макар, че е лека и удобна, но чували, чанти + голямо дете ... Не е моята комбинация... Наскоро водихме децата на планина само дето мъкнахме и количка, не я извадих от багажника, но за града си е нужна, моето дете не върви в посока и за ръка. Баткото до към 3 го бутах, но той не ходеше на ясла, надявам се това бебе да ходи... Аз работя от вкъщи и може да мине и без ясла, но поне ще я пробвам на есен... Би било чудо да се случи. Тя е само мама мама мама, никой никога не я е приспивал вечер освен мен, настава страшен протест Sad

# 496
Ама количките са забранени на ескалатор. Аз всеки път обикалям по асансьорите, които са супер бавни и натъпкани, щото повечето хора ги мързи да вървят пеша. А тя натоварила и детето с покупки 😂
Така е, забранени са, обаче в този мол има само 1 асансьор и той идва по 3 пъти на 1 час. Винаги пълен. Никога няма място. Изобщо не е удобен. 🙂 посещаващите този варненски мол, ще се сетят кой е по описанието на асансьора - няма как да не се! 😅😅

Последна редакция: нд, 08 фев 2026, 18:38 от КремонаЛиза

# 497
Да, да, разбирам те. И софийските асансьори не са китка. Все са пълни, спират на всеки етаж. Ако има -3 нива и 2 нагоре, смятай какво чакане. Ама нали съм си стриктна… На ескалатор евентуално с мъжа, за да ми даде една ръка, ако нещо се запъна.

И аз пускам музика. Имаме колонка за бял шум и там има различни успокояващи звуци. Бяхме на Бухалчето Оли, но към момента само едната ръка май му работи. С колонката е супер и я зареждам на месец сигурно. Много издържа. Честно казано я ползвам, за да убива страничен шум - пералнята е срещу нейната стая, банята е до нейната, като стана като я приспя да не се разбуди от страничен шум, та по-скоро за това, от колкото за успокоение.

# 498
Нашето колело може да се регулира и нямам намерение да го сменям засега. Като ви чета чак почвам да си мисля, че не е толкова зле положението при нас - заспива си сама в кошарата. Но трябва да седя аз на леглото и да лежа иначе ще продължи да се мята. Понякога не иска да спи и й давам още време да се наиграе. Напоследък пак яде колкото едно мишле, но днес хапна. Някои дни заспива в 13:30, някои в 15, 15:30. Сега иска само да се катери. Тя още не може. На единия диван може, на другия не точно. Обаче се мъчи да прескочи кошарата, което е ужаса. Лятото и да не ще да върви, ще вземам раницата, но сега ще е с количка като я мързи. И по цял ден повтаря бау-бау, тати, котИ, кон... Бау бау още като стане за поздрав... 🤣 Вашите повтарят ли цял ден едно и също?

# 499
Нашия нон стоп е на "кака", така казва на баща си. Свързва го и с нещо хубаво.Мама почти не. Имаше период преди месеци само ме мамосваше, сега мълчи като комунист по темата Joy
Иначе имитира животни, знае кое какъв звук издава, намира ги на книжките (онези с бутоните) най-много разбира се повтаря  бау-бау и па-па.
Казва още "айде", и като го питаш как се казва отговаря (от време на време) Joy

# 500
Айде също много ползва моята дъщеря. Всички космати животни са котИ. Казва как прави патето, рибката и змията. Показва как лети пеперудката 😂
Мама, тата също повтаря постоянно. Като се събуди репертоара е: ама, нама, тата 😂
Ох, как ми липсва. Чуваме се на камера без да гледа в нея и като ми чу гласа се сепна. Показах баща й на камерата и започна да татосва 😀 Вижда ми се пораснала 😂 Валяло в София и много не излизат.

# 501
Ама количките са забранени на ескалатор. Аз всеки път обикалям по асансьорите, които са супер бавни и натъпкани, щото повечето хора ги мързи да вървят пеша. А тя натоварила и детето с покупки 😂
Така е, забранени са, обаче в този мол има само 1 асансьор и той идва по 3 пъти на 1 час. Винаги пълен. Никога няма място. Изобщо не е удобен. 🙂 посещаващите този варненски мол, ще се сетят кой е по описанието на асансьора - няма как да не се! 😅😅

И ние сме на ескалатора с количката в този мол 😆 Вече все по-рядко ползвам количката. Ходим навсякъде пеша, дори и в мола 😃 Малко си е приключение, все бяга нанякъде. В магазините си избира разни неща и после не ги дава.. 😀 Но после пък е изморена и заспива много бързо и аз съм щастлива ☺

Общи условия

Активация на акаунт