Връзка с 16 годишно момиче

• 13 638
  • 370
  •   1
Отговори
# 225
Пробвай пак, че нещо не ти се получи. Simple Smile

Какво да ми се получава?
Точно на ей такива дето много забраняват и се правят на морални баш на тях им се тръсва някоя бременна тийнейджърка, която после се чудят къде да я мъкнат по-скришно за аборт.
А ако бяха говорили открито за контрацепция и предпазване можеха да си спестят много главоболия вместо само да забраняват като някой диктатор.

# 226
То щото точно пък редовната контрацепция, в смисъл хапчета, е супер препоръчителна за 16 годишно момиче. Пишете си и вие колкото да се правите на интересни.

# 227
  • Обран бостан ;)
Първо е притеснително, че на някой на 18 му се прави секс, после идва някоя да се оплаче, че мъжът ѝ на 25 не ще да прави секс - пращаме го на лекар и психолог. Няма угодия. Grinning

Не, че нещо, ама това са двама различни мъже. Wink

# 228
То щото точно пък редовната контрацепция, в смисъл хапчета, е супер препоръчителна за 16 годишно момиче. Пишете си и вие колкото да се правите на интересни.

Тъй, тъй а презервативите къде ги забравяте?!
Или те са там играчка, не са за предпазване?

# 229
Виж сега, ако моя дъщеря  три дена в седмицата живееше у сексуално активен 18 годишен младеж, нямаше да разчитам, че въпросният ще си надене всеки път както трябва презерватива, ако ме разбираш.

# 230
Виж сега, ако моя дъщеря  три дена в седмицата живееше у сексуално активен 18 годишен младеж, нямаше да разчитам, че въпросният ще си надене всеки път както трябва презерватива, ако ме разбираш.

Ако си възпитала дъщеря си както трябва не би трябвало да се притесняваш от това дали ще прави необезопасен секс (ако ме разбираш). И не 18 годишният младеж няма да е виновен, а ти ще си виновна, че не си обяснила на дъщеря си да не спи с момчета/мъже без наличието на кондом.

# 231
Аз не мога да разбера защо се правите на улави и си пишете ей-така, просто за спорта.
Никой никъде не е казал, че на 16 и 18 години не трябва да правят секс. Сто пъти се обясни, че повечето сме против момичето да пътува всяка седмица и да престоява при младежа по 3 дни. Първо, защото е ученичка и има по-важни приоритети от секса, и второ, защото младежът не учи, не работи и се очаква майка му да плаща за кефовете на двамата.
И изобщо, хайде либералните да отгледат поне по едно дете, да му осигурят самостоятелно жилище и да му покриват всички разходи, защото е много важно да си изживее любовта сега и веднага, пък бъдещето... Какво да го мислим бъдещето, щом си има тати да носи и мама да меси.

# 232
Най обичам когато хора без опит излизат с изречението "Ако си си възпитал детето както трябва, то ще/няма да направи едикакво си" Simple Smile

# 233
Arielle години наред реве из форума от родителите си, които не я изучили и затова е принудена да води емигрантски живот в пустата чужбина.
Сега се оказва, че хората са ѝ осигурили терен да се плющи на спокойствие, ама на, пак не са ѝ угодили.
Arielle, ако трябва да избираш сега, на този си акъл, кое ще предпочетеш – мама и тати да те бяха натиснали да учиш навремето, или самостоятелния апартамент? Кое от двете?

# 234
Най обичам когато хора без опит излизат с изречението "Ако си си възпитал детето както трябва, то ще/няма да направи едикакво си" Simple Smile

Защо си мислиш, че нямам опит?
И на мен ми бошуваха хормоните като тийнейджър и аз исках постоянен секс докато баща ми (забележи, не майка ми), дойде и ми каза: "Ако ще правиш секс задължително искай презерватив. Ако момчето срещу теб откаже - ставаш и си тръгваш." Естествено ми беше обяснено всичко и за нежелана бременност, полово предавани болести и т.н.
Ами познай - за сефте правих секс без презерватив в края на 20те си години с постоянен партньор.
Ама вие си забранявайте...

Как'Сийке, няма как да "натискаш да учи" тийнейджър с разбеснели се хормони.
Както казах - далеч по-добре е да знаеш къде и с кого е, вместо да се крие и да ти се появи с издут корем твърде късно за аборт.
После не знам кой ще ти е виновен - сигурно момчето дето е надуло корема на дъщеря ти?
Ти ще си невинна.

# 235
Аз дъщеря нямам. Simple Smile
Възпитавах син и мисля, че добре ми се получи, поне откъм чувство за отговорност към чуждите дъщери. Доволна съм от резултата.
Ти гледай себе си, че тепърва ще се доказваш като родител.

# 236
Аз дъщеря нямам. Simple Smile
Възпитавах син и мисля, че добре ми се получи, поне откъм чувство за отговорност към чуждите дъщери. Доволна съм от резултата.
Ти гледай себе си, че тепърва ще се доказваш като родител.

Аз може и никога да не стана родител, тъй че мен не ме мисли.Smiley

# 237
А, ясно тогава. На чужд гръб и 100 тояги са малко, да. Simple Smile

# 238
А, ясно тогава. На чужд гръб и 100 тояги са малко, да. Simple Smile

Не, не е ясно.
Просто обяснявам как не е задължително да забременяваш или да си лепваш половопредавани болести докато правиш секс.
Вие си забранявайте - децата ви пак ще се чукат през главите ви. И шанса да ви се появят бременни или най-малкото с някоя хламидия заради забраните ви ще е най-малкото зло.

# 239
И къде е драмата, че им дава терен все едно няма да се плющят пак по храсти и пейки, или ще забранят на младежа да я води и у тях ли?
Разстоянието променя много нещата и ги усложнява, и си е голямо изпитание за отношенията. Но може да ги разпали допълнително в някои случаи.
Големи драми, че 16 годишната прави секс, баси, аз като знам за какво ставаше въпрос на времето, тукашните бг мами хептен ще се шокират все едно не са били същите тинейджърки преди 20-30 години

Общи условия

Активация на акаунт