Връзка с 16 годишно момиче

• 11 213
  • 365
  •   3
Отговори
# 360
  • Обран бостан ;)
Така, така всичките ще си признаете, че за вашите момченца изобщо не важи писаното от вас за чуждите. Тук големи философии кво трябва и не трябва, пък оказва се, че се ходи на хотел да може нашия да не се притеснява. Евала

Е, съгласи се, че е малко неудобно мама с гадже и син с гадже, да се мандъсат в една къща.
Току се засекли в банята. Trollface

# 361
Сигурно, баш с тая комбинация не съм запознат Simple Smile

# 362
Е все пак накрая да го кажем, има си хора ( предимно момичета), ученици, младежи, които постоянно си представят сватби, омъжвания, булчински рокли и подобни, от най ранна детска възраст.
И накрая живота им протича по тези варианти.
Това толкова ли е лошо?
Не всеки мечтае за магистърски и докторски степени. Замислете се и се огледайте.

# 363
Не че е невъзможно, просто от моите наблюдения, хората , оженили  се за любовта си от 16 годишни, към 25-30  се разделят.
Защото има доста голяма промяна в хората в този период и ако и двамата не се променят заедно, стават прекалено различни.

# 364
  • София
Скрит текст:
Не че е невъзможно, просто от моите наблюдения, хората , оженили  се за любовта си от 16 годишни, към 25-30  се разделят.
Защото има доста голяма промяна в хората в този период и ако и двамата не се променят заедно, стават прекалено различни.

И моите наблюдения са такива. Бих добавила обаче, че двойките, които успяха да съхранят връзките си, тръгнали от ученическа любов, се превърнаха в железни. Няма какво да ги раздели и сломи.

# 365
Как ли пък няма да ида на хотел, че да освободя терен за купони.

Мойта щерка така преди години, искаше за един голям купон, но не се получи. Останахме си с мъж ми в къщи, само сложи той райбер на спалнята ни, че онея ми ти над 30 човека вършеха из къщата и като нищо подпийнали, можеше да нахлуят и в спалнята. На сутринта, като станах, още имаше гости, ама към обяд си тръгнаха. Joy

Общи условия

Активация на акаунт