Връзка с 16 годишно момиче

• 13 548
  • 370
  •   1
Отговори
# 300
Функционалната неграмотност е с плашещи размери.

# 301
  • Обран бостан ;)
Явно на всяка страница трябва да ти се обяснява, че никой в темата не е против сексуалния живот на двойката, а изискването им някой да им го осигурява.
Скрит текст:
На следващата страница с подобно включване, ще взема да си помисля, че си със специални образователни потребности.

Ама разбира се, че не сте. Просто младежа първо трябва да си купи апартамент и да си намери доходна работа от която да се самоиздържа, а момата трябва да завърши училище.

Толкоз.

Алапаси, командаси, симсалабим - готово ! 

После да се плющят колкото искат в апартамента на момчето, а мама да дава нейния под наем. Trollface

# 302
Абе не знам, ама май не само аз разбирам същото. И нека обобщим написаното от вас. Значи да не му дава достъп до свободното семейно жилище, предполагам следващата стъпка е да му забрани да я води у тях, ама иначе никой не бил против. Сериозно, дори да оставим бисерите като да си купи жилище или там квото беше, усещате ли се кво пишете, че чак редовно минавате на лични нападки?
Разстоянието между тях е голямо, никой няма да пропътува половин България за да се види с гаджето на кафе за час два, да идат на едно кино, или даже да и тегли само една п***тка и да си ходи със следващия влак

# 303
  • София
Е, многото сте ти и Бънди Laughing

Виж сега, за мерака няма разстояния, няма време. Ако толкова се искат, ще се вземат.
Хайде да видим колко силно се обичат.

# 304
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Абе не знам, ама май не само аз разбирам същото. И нека обобщим написаното от вас. Значи да не му дава достъп до свободното семейно жилище, предполагам следващата стъпка е да му забрани да я води у тях, ама иначе никой не бил против. Сериозно, дори да оставим бисерите като да си купи жилище или там квото беше, усещате ли се кво пишете, че чак редовно минавате на лични нападки?
Разстоянието между тях е голямо, никой няма да пропътува половин България за да се види с гаджето на кафе за час два, да идат на едно кино, или даже да и тегли само една п***тка и да си ходи със следващия влак

Правил съм го на времето. Автобус, влак, автобус, цяла нощ мандръсане, автобус, влак, автобус и на работа.

Знам, знам, луд съм за връзване, ама мацката си струваше. Wink

# 305

Точно така правят влюбените младежи.

Рядко им се случва да  идва мома от друг град на крака за редовен секс.

# 306
Не съм чела цялата тема, но аз бих подходила по друг начин. Ще поканя влюбените в къщи на гости хем да се запозная с девойката, хем да придобия представа как си общуват. Ще и осигуря място за спане, но не в стаята при сина. И чак след като прекарам време с тях и ги преценя ще решавам дали да им давам ключовете за празния апартамент или не. И тогава ще имам конкретни аргументи, ако ми се наложи да откажа.

Те вече са правили секс и всички неща, от които авторката се бои са в сила и могат да се случат с или без нейния апартамент и благословия. Щом синът споделя и търси подкрепа, може да приеме и съвет, което е по-ценно от един отказ и да го оставиш сам да си троши главата и да забърква каши.

А синът ви познава ли се с родителите на момичето?

# 307
Въобще не бих ги насърчавала към взимане, а към насищане, та да им мине мерака и кой откъде е.
Тази девойка колко да е кандидат булка на 16.
Тя ще мине и замине (вероятно), но лошия вкус от недобрата комуникация родители-син ще остане.
Макар че авторката упорито заобикаля ролята на мъж-баща. В такива ситуации е добре мъжете да си поговорят.

# 308

Правил съм го на времето. Автобус, влак, автобус, цяла нощ мандръсане, автобус, влак, автобус и на работа.

Знам, знам, луд съм за връзване, ама мацката си струваше. Wink
При мен офертата беше цяла седмица ваканция в нейният град през лятото, аз обаче не се навих, после тя искаше да дойде при мен и да остане до другия ден. Съгласих се, не ми беше голям мерак, щото си търсих нормална връзка не от разстояние и не ми се забъркваше в такива филми. Не помня как точно се разсъхнаха нещата щото почти по същото време си хванах приятелка от нашия град и спрях да обръщам много внимание на тия от чатовете.

# 309
  • София
Еми, не са изпуснали много. И те са си намерили "кой да им удари една п**ка" (що за изказ) в собствения град. Все пак на 16, в апогея на сексуалността и женствеността си.

Не знам защо имаш такава силна, чак агресивна, реакция само като се спомене неудобство, камо ли "ощетяване" на някакъв мъж по земята. Става малко като подскачащо дете, тропащо с краче, че трябва да се угажда на мъжете, да се бие път за тях, да се задоволяват потребностите им с приоритет пред собствения комфорт, образование, занимания и т.н.
И да, на 16 са в преход, нормално е да имат и други интереси освен да служат за възглавничка на нагона на някой момък. Направи си една а дъщеря и я пускай още на 13 да обикаля домовете и да си отваря краката, ако искаш. Стига си давал наклон на темата. Simple Smile

Последна редакция: чт, 23 окт 2025, 14:13 от The Catcher in the Rye

# 310
Не съм чела цялата тема, но аз бих подходила по друг начин. Ще поканя влюбените в къщи на гости хем да се запозная с девойката, хем да придобия представа как си общуват. Ще и осигуря място за спане, но не в стаята при сина. И чак след като прекарам време с тях и ги преценя ще решавам дали да им давам ключовете за празния апартамент или не. И тогава ще имам конкретни аргументи, ако ми се наложи да откажа.

Те вече са правили секс и всички неща, от които авторката се бои са в сила и могат да се случат с или без нейния апартамент и благословия. Щом синът споделя и търси подкрепа, може да приеме и съвет, което е по-ценно от един отказ и да го оставиш сам да си троши главата и да забърква каши.

Явно не сте чели цялата тема. Девойката се срамувала от запознанство. А момчето след 5 мин разговор имал благословията на бащата на момичето...

# 311

Явно не сте чели цялата тема. Девойката се срамувала от запознанство. А момчето след 5 мин разговор имал благословията на бащата на момичето...

Това за срамуващата се девойка го прочетох, но и точно това ми стана интересно. Неудобно и е да се срещне с родителите му, но не и е неудобно да гостува в празни къщи и апартаменти. Щом толкова се обичат и желаят ще трябва да се прежали и за една вечеря с родителите. А и така няма майката да е лошата, че не дава празния апартамент. Wink

# 312
  • France
Аз пък на 22 със 17 годишната ми приятелка щяха да ме обявят за педофил
Такава голяма възрастова разлика в точно този период на развитие, каквото е тийнейджърството, е белег за инфантилност при по-възрастния. Но от теб не ме учудва Simple Smile и сега не ми изглеждаш достатъчно "пораснал" Simple Smile

# 313
Абе мен ме остави, сега че научих в тази тема много нови неща за себе си, е отделен въпрос.
Но всъщност си права, че е твърде голяма разлика точно в тази възраст. Както написах и по рано, не беше сполучлива връзка и след нея повече никога не се хванах с ученичка.

Значи понеже явно тук коментиращите никога не са били на 16 нека обясня какво означава връзка с момиче на тия години.
Едно на ръка, че квото и да говорите тук, няма да ги спрете да налитат на батковци. Хормоните ги тресат изключително мощно, изпадат от крайност в крайност за отрицателно време, филмират се от нищо, драми за всяко нещо, ревности, обсебване, пълна липса на способности за оценка на другия, не разчитане на сигнали или дори директно казване, т.е хващат се за абсолютни боклуци или пък разкарват момчета, които държат на тях.
Изобщо купонът е на макс, дори бих казал точно тая възраст при момичета като че ли минава по бурно. Само няколко години по късно към 20-21 вече всичко се променят, държат се много по зряло и е по лесно да се води нормална връзка, дори при момичето на 17, с което излизах само 2 -3 години по късно беше неузнаваема.
Конкретно по темата всичко горе описано във връзка от разстояние си е направо кошмар, въобще не му завиждам на момчето, нека и майка му да му прави спънки да е пълна картинката.

# 314
Всички сме били на 16 и помним това време. Няма нужда да ни обясняваш за бушуващи хормони. Тук обаче коментираме и даваме съвети от позицията на възрастни хора и родители. Щеше да е странно, ако още сме на същия акъл както когато сме били на 16 и пропагандираме безразсъдно поведение.

Общи условия

Активация на акаунт