Бързи здравословни въпроси и отговори – 54

• 8 295
  • 290
  •   1
Отговори
# 285
Kamille252 Мисля, че всичко се дължи на тази промяна, все пак стомахът и червата имат нужда да свикнат.

# 286
Имам един изпъкнал, предполагам невус ( бенка), или брадавица и сега започна да ме боли и се поду. Някой сблъсквал ли се е с такъв проблем? Че чак в сряда се прибирам и мога да отида при ЛЛ.

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 21:38 от Diorela

# 287
Имам един изпъкнал, предполагам невус ( бенка), или брадавица и сега започна да ме боли и се поду. Някой сблъсквал ли се е с такъв проблем? Че чак в сряда се прибирам и мога да отида при ЛЛ.
Да случи ми се това лято. Тук ми дадоха съвет, който ми помогна и след 5-6 дни отшумя. Мазах се с гентамицин.

# 288
Благодаря.

# 289
  • Burgas, Bulgaria

Имам болки в тази част на шията . Като прегръщам храна ,като кашлям ,като говоря  с напън.
Не знаят какво е причината. Лятото 15 дни ме боля  ,като притиснех мястото -  чак тогава говорех без да ме  боли .
Сега от 5 дни отново е ад.
Пкк +фт4+тсх + срп - в норма.
Ходих на ехограф преди 2 месеца- нищо не се вижда .
Отчаяна съм. Като си вдигна главата и пия вода страшно силно ме боли.  Изпъна ли назад главата, няма проблем ,но прегърна ли - призлява ми.
При допир също е силно болезнено.

Според ЛЛ има нареждане там ,но казва ,че щом не е щитовидната- няма страшно и толкова.
Понякога все едно ухото ме дразни . Като легна пък  към ключицата нещо ме тормози ...
Имам талон за ендокринолог  ама нали преди 2м нищо нямаше ...
Някой да има идея  както е това нещо ...

# 290
Иди на един съдов хирург да ти направи Доплер на югуларната вена.

Общи условия

Активация на акаунт