Бързи здравословни въпроси и отговори – 54

• 28 422
  • 782
  •   2
Отговори
# 420
Някой ползвал ли е ежедневни билкови превръзки от тианде. Днес за първи път слагам. Ма много гори това чудо. Почвам да се притеснявам дали не е вредно. Това само от билки възможно ли е?

# 421
Здравейте! Днес след секс имах кървене, МЦ свърши на 2.12 и за пръв път имам кървене извън цикъл и се притесних. На 38г съм родих секцио януари. Ще отида при АГ, но се чудя колко може да е спешно, имате ли представа? Дали да трся час за днес или може и утре, когато има свободен час

# 422
  • София
Някой ползвал ли е ежедневни билкови превръзки от тианде. Днес за първи път слагам. Ма много гори това чудо. Почвам да се притеснявам дали не е вредно. Това само от билки възможно ли е?
Аз съм слагала. Първо гори после има като охлаждащ ефект. Ако сте с активна инфекция е много възможно.

# 423
Благодаря,
Ще съм ти много благодарна, ако ми изпратиш лс с отзиви дали си доволна и колко време си ги ползвала, да не спамя тук, а темата им отдавна  не е активна. Аз често правя кандида, заради което се навих да пробвам и като бонус имам и малък миомен възел.

# 424
Скъсан менискус постоянно ли боли или може да е на приливи и отливи, както е при мен? Ямр след няколко дни ще покаже какво е, но се спичам от мисълта за евентуална операция, патерици, рехабилитация и така нататък. Няколко души покрай мен са с несполучлива първа операция и после втора, та търся кураж.

# 425
Eva+ Скъсан менискус боли при натоварване

# 426
  • Пловдив
Не боли винаги. Има хора със скъсан менискус от години и като не създава проблеми, не го оперират.

# 427
Благодаря ви за информацията Flowers Hibiscus

# 428
  • Пловдив
От колко време те боли? Миналата година мой близък го заболя коляното изведнъж, докато е изкачвал стълби. Тогава и разбра, че менискусът му е скъсан, не знае от кога. Боля го май около седмица и се оправи. Не се е оперирал.

# 429
От три седмици и има оток. Дано да ми се размине операцията Grinning

# 430
  • Пловдив
Дано!

# 431
Аз скъсах менискус зимата на ски, размина ми се без операция, само с физиотерапия, но ЯМР ще покаже. Simple Smile

Някой може ли да ми помогне с тези резултати, обратимо ли е положението?

# 432
Скъсан менискус постоянно ли боли или може да е на приливи и отливи, както е при мен? Ямр след няколко дни ще покаже какво е, но се спичам от мисълта за евентуална операция, патерици, рехабилитация и така нататък. Няколко души покрай мен са с несполучлива първа операция и после втора, та търся кураж.
Ако ЯМР покаже скъсан минискус не отлагай операцията, колкото повече се бавиш, толкова по-бавно ще е възстановяването. Операцията не е с пълна упойка и е лапароскопска, не се притеснявай. Стана ми интересно в кой град или лекар са тези несполучливи операции.

# 433
Относно менискуса, аз обиколих трима ортопеди (водят се сред едни от най-добрите в София) и се нагледах на много пациенти пред кабинетите с оплаквания именно след операции. Понякога операцията е неизбежна и ако не се направи влошава качеството на живот в следствие, но ако може да се размине със сигурност е по-добре. Някой ортопеди веднага пристъпват към операции, моя съвет е задължително поне две мнения.

# 434
Не съм питала за имената на лекарите, защото още смятам, че ще ми се размине. На единия ми познат в Плевен, с останало парче инструмент в коляното, което при последващ ямр е подлудило машината и са прекратили изследването, втора операция успешна в София.
На другия ми познат и първата, и втората операция в София.
Бившият ми мъж имаше успешна операция в Плевен, така че съвсем не целя да оплюя Плевен, нито София.

Общи условия

Активация на акаунт