Бързи здравословни въпроси и отговори – 54

• 28 304
  • 782
  •   1
Отговори
# 495
Novarielq , благодаря. Не го усещам, нито сърби, нито боли, но не се маха вече месец. Ще пробвам с кортикостероид.

# 496
  • Бургас
Пробвайте първо със салицилов спирт. Нищо не губите. Помага при много подобни проблеми, дължащи се на микроорганизми - гъбички, бактерии.

# 497
  • Sofia
Здравейте! Излезна ми ей това червено петно на ръката с големина на една стотинка, което на живо е по-червено, и не се маха вече месец. Не се повлиява от противоалергични. Идеи ?
Имате ли котка?

# 498
Ако не сърби, не бързайте да го мажете с кортикостероиди. Най-добре да се види от лекар. Гъбички според мен определено не са.

# 499
Нямам котка. Храня две котета пред блока, но не ги пипам. Честно казано се притеснявам от друго. Аз съм на хормонална терапия и се притеснявам да не е от хапчетата или от натоварване на черния дроб/увеличен ми е/ .

Последна редакция: чт, 18 дек 2025, 12:34 от Incantrix

# 500
В такъв случай тук е последното място, на което да питаш какво е това и как да му въздействаш. Иди на лекар и успех! 🍀

# 501
За липсваща от месеци менструация кои хормони трябва да изследвам?

# 502
  • Бургас
Идете първо на гинеколог. Той ще ви назначи. Понякога проблема може да не е хормонален.

# 503
Гледате ли в момента Нова ТВ за д-р Батмаз? Оказва се, че дори не е доктор, дипломата му е фалшива и е обезобразил хората чрез неушпешни операции.....

# 504
  • Пловдив
Аз гледам и се опитвам да осмисля до къде сме стигнали...FlushedFlushedFlushed

# 505
Ужас просто!!!
И за този имаше добри отзиви.
Той си е фалшифицирал дипломата дори, подписал е ректора на МУ.
Преди работеше в Амери мед. Не ги ли проверяват тези дипломи поне за лекарите.... ?!?!

# 506
  • Пловдив
Оказва се, че не ги проверяват и дори етичната комисия на БЛС няма право да му я отнеме. Има ли някой, който може да отнеме фалшива диплома на лекар? Или то ще се окаже, че не е толкова фалшива, колкото трябва...

# 507
Това на нищо не прилича. Както казаха водещите, никой пациент не проверява дипломата и правата на докторите, при които отива. Това е работа на институциите. Специално за лекарите трябва да е супер строго, не знам как се допуска нещо подобно.
Жената каза, че дори хрущял не е имала в носа. В Турция са ѝ взели от реброто, за да ѝ оправят пораженията и пак носът ѝ не функционира.
Мъжът пък каза, че такава инфекция е получил, че е обезобразен и за малко да стигне до мозъка и край....

# 508
  • София
Не е за вярване. Член е на Лекарската комисия. На тази комисия каква й е ролята, ако може и аз да се запиша  Sleeping   Видях му профила в Супердок. И в Софиямед, и в Токуда е работил.

# 509
Но тази жена защо и устните си е обезобразила някъде?
  Не спряха да се навират и сами да си създават главоболия.
В супердок излиза, че в момента специализира отоларингология. "Америмед" не проверява ли дипломите на лекарите си?

Общи условия

Активация на акаунт