Някакъв вирус ме навести и се чувствам като изцеден лимон, така че присъствието ми ще е по- обрано тези дни.
Афито цялата е любов, със или без сърце на челото. Голям сладур!
Еве, иска ми се в "ABI" да преобладава криминалният елемент, както ми се искаше "Нищо няма да ни се случи" да е психотрилър. Ако аз пишех сценария, щях да заложа на лекар, който за да спаси живота на сестра си, се замесва с незаконна дейност, като търговия на органи. Търговията на живот или казано по друг начин, процъфтяващия черен пазар на органи е много щикотлива тема и изключително благодатна за криминалета и драми. Можем да видим една умираща млада жена, спешно нуждаеща се от бъбрек, но доста назад в списъка на чакащите. Майка, която вижда как губи детето си и притиска другото си дете (може и под форма на молби), което е лекар, да направи нещо. Ще имаме млад мъж, положил хипократова клетва, раздиран между професионалната си етиката и любовта си към сестра си. От другата страна може да има многодетен баща (вдовец), който е изгубил работата си в мината (някакво срутване, примерно) и не може да сложи хляб на масата, за да нахрани децата си. Може би такава безизходица принуждава хората да продават органите си.
Сериалът ще е изграден с ретроспекции, за да съпоставяме младия и зрелия лекар.
Нашата адвокатка ще е едно от децата на мъжа, продал бъбрека си.
Ей, такова бих написала. Продължете вие. Може да имате по- оригинални идеи. Аз не съм в особено добра форма.
За трафик на хора категорично не ми се гледа, затова избирам варианта на "доброволна" продажба.