Отговори
# 135
Започват да излизат един по един актьорите в АBI.

Автоматичния превод е ужасен,затова ще помоля Евето,като може да го преведе.
Аз лично не разбрах много Grinning
Дирен ще играе Бехрам,който Чагла,ще смята за свой по голям брат...но не съм много сигурна от тоя превод.
Бирса естествено всички знаем,че не харесва нашите патрони и упорито си рекламира само Кенан.

Не намерих нищо за този актьор,само че е на 76 години.

Последна редакция: пн, 20 окт 2025, 01:50 от Милена Тодорова 756835

# 136
Fi, аз също съм сигурна, че криминален елемент ще има, ама без мафия в търговия с органи, или каквато и да е друга забранена търговия, не може. Simple Smile Що се отнася до факти, ми то почти нищичко няма.
Нямам нищо против да гледам добре организирана престъпна групировка. Пародията обаче, която гледам в турските сериали, пробутвайки я за мафия, не ми се гледа категорично. Като се сетя за Ферит как се разхождаще с пистолет направо ме напушва смях, а престрелката, в която "убиха" Орхан и одраскаха ръката на Пелин е достойна за някоя треторазрядна комедия.
Тц, не ми се гледа, познатата ни от сериалите, турска мафия.

# 137
Добро утро Kissing Heart

Справих се Grinning
Намерих превод..

СЕМЕЙСТВОТО Е ИЗПИТАНИЕ🆕 #Abi
Компания: OGM Pictures.
Канал: 📺
Сценаристи: Ейлем Канполат, Дениз Гюрлек, Мелих Йозйълмаз и Мелек Севън.
Режисьори: Ямур Тайлан и Мурат Аксу.
В ролите:

💙💙Кенан Имирзалиолу, като Доан Ханджиолу , хирург, отдаден на своите пациенти, който работи в държавна болница в района на Егейско море

💙💙Афра Сарачолу, като Чаала Йонджю, адвокатка, която Доан първо среща случайно и по-късно среща в семейната фирма.

💙💙Тарик Пабюджуолу, като Тахир Ханджиолу, бащата на Доан, с когото се разделят преди много години и му е  обърнал гръб.

💙💙Асуде Калебек, като Мелек,  сестра  на Доан.

💙💙Синан Тузджу ,като Синан, братът на Доан.

💙💙Дирен Полатоулари ,като Бехрам Санджар, когото Чаала смята за свой по-голям брат.

В сериала Доан идва в Истанбул за сватбата на брат си, но поредица от събития му пречат да се върне към предишния си живот.

# 138
Гюнайдън Kissing Heart Хубав ден и успешна седмица, момичета Heart

Вероятно за сватбата на Мелек се връща Доган Thinking
Искаше ми се Афра и Дирен да не са в много близък контакт в ABI, но ще гледаме. Не се съмнявам, че изобщо няма да ни напомнят за Сейран и Кязъм.

Бирса ако има един чалъм, хич няма да спомене Афра, толкова я мрази Grinning

Оказа се, че бившето гадже на Али е ходило на постановката на Хира. Дали са се видели с Мерт? Али по него време беше в Чанаккале с новата си изгора. Това момче нацяло отряза връзките с невероятната Мирай и сладкия Ясир. По тази причина, срещите му и с Рамо доста оредяха. Няма лошо, гледа си живота момчето.

# 139
Цитат
Нямам нищо против да гледам добре организирана престъпна групировка. Пародията обаче, която гледам в турските сериали, пробутвайки я за мафия, не ми се гледа категорично. Като се сетя за Ферит как се разхождаще с пистолет направо ме напушва смях, а престрелката, в която "убиха" Орхан и одраскаха ръката на Пелин е достойна за някоя треторазрядна комедия.
Тц, не ми се гледа, познатата ни от сериалите, турска мафия.
Ооо, да! Мафиотският елемен в "Рибарче" си беше голяма смешка. Обаче турците имат и много добри сериали за мафията, един от тях е "Езел", в който главната роля е на Кенан Им.

# 140
Кате, за добри мафиотски сцени са нужни и добри средства, които на Шнура много му се свидеха в Чапкъна. Искаше да мине тънко, затова гледахме пародии. На мен най-смешен ми беше Ферит с оня пръстен Grinning
Надявам се, че покрай Кенан, Шнура ще развърже кесията и ще видим нещо наистина качествено.

# 141
Научихме поне фамилията на адвокатката Grinning

https://x.com/kiznesesi_/status/1980044149916324350?t=jIwg7I7ArtsjMj4VjgATRw&s=19

Привет Kissing Heart

# 142
Е, фамилията нищо не значи. Може примерно Сейран да е завършила и право като втора специалност или второ висше, да се е разделила за трети път с Ферит и решила да стане адвокат под ново име и вънкашност променена, за да не я открие Ферит. Ама то това щеше да прилича много на четвърти сезон...

# 143
Цитат
Дирен Полатоулари ,като Бехрам Санджар, когото Чаала смята за свой по-голям брат.
Чаала смята Бехрам за свой по- голям брат, но той всъщност не е. Аз така го разбирам това изречение, което ми подсказва, че произходът на Чаала ще е неясен. Наистина може да е някоя незаконна наследница на могъщата фамилия.
Какъв разрив може да има между баща и син, за да си обърнат гръб с години?
Добро утро, дами!

Последна редакция: пн, 20 окт 2025, 11:12 от Fi79

# 144
Привет !
Вижда му се началото на  ABI . Най- накрая.
Чета сценариите ви и се надявам СЦ да са наполовина толкова креативни.На мен би ми харесало да има загатната политика  / като в "Мелодията на сърцето"/ примесена  с крими престъпление и доза романтика.  Искам смислени диалози , а не само гледане  очи в очи. Интересно ми е как семейството се справя в такава ситуация , защото винаги говорим само за престъпниците , но и те са нечии съпрузи , бащи   и синове /дъщери/.
Надявам се нашата адвокатка да не е "ангел" , а да е  един пълнокръвен образ.
С една дума , искам дълъг и смислен сериал , който да разбие класациите и продажбите.

Последна редакция: пн, 20 окт 2025, 11:04 от Kami_J

# 145
Дами, да споделя, че съм в драма. Рейтингът на моя сериал продължава да пада, а покрай "ABI" е все така мудно. Май няма да ми излязат сметките и сериалът ми ще приключи преди "ABI" да се появи на екран.

# 146
Като няма друго към момента..

Таро  Емир Текин за списание L'OFFIClEL...

Берил е разцъфнала,брака и понася много добре,явно.И преди беше хубава,но сега е много Heart Eyes

И още от сватбата на Амел..Афи май не е присъствала,но е разкошна,приказна сватба.

# 147
Фи, търси някой друг, този сериал приключва Grinning

Освен сценария, за мен е много важна и музиката, момичета. Ако е правилно подбрана, ако ме грабне, мога да гледам и заради нея в началото поне. Имам два сериала, които започнах да гледам заради музиката. Единият е Имало едно време в Чукурова, там откарах с непресекващо вълнение 141 епизода Heart Eyes

# 148
# 149
Еве, имам чувството, че каквото и да подхвана все на преждевременен финал ще го избие. Аз все се въртя покрай "Рибарче", но все удрям на камък. Започнах "Пазар", заради сценариста и беше голямо разочарование. Сега се хванах с този, заради малкото Сейранче и пак не ми потръгна. В интерес на истината в този има интрига, която ме държи и не мога да си обясня ниския рейтинг. А иначе, аз такива истории си доизмислям, на база на подхвърлена реплика, че само чакам да видя дали ще се разминем със сценаристите. Примерно в сериала аз имам воайор, който кара жените да се обличат в дрехите на жена му, имам пастрок - чудовище, имам наркозависим брат, за който още не мога реша дали да е гей или импотентен (може и да има само временен проблем с либидото), имам снаха, за която също не съм решила дали има любовник или таен психоаналитик. Въобще такива връзки съм навързала, че не знам как ще ги развържа, ако ми го прекратят набързо. Joy А за мазето какви истории имам...
На Берил сериала категорично няма да го гледам. Там само тя ми е симпатична, така че няма да се мъча.
На Сезин също няма да го гледам с втори, трети, пети жени. Покрай такива истории започвам да се чудя в кой век сме! Актьорите също не ми допадат, освен гаджето на любимия партньор на Афито, така че и там съм твърдо не.
За сериала на Ерсин съм на кантар, заради актьора, който изпълнява главната роля и към когото имам резерви.
Няма какво да гледам! В драма съм!!!

Последна редакция: пн, 20 окт 2025, 17:01 от Fi79

Общи условия

Активация на акаунт