Отговори
# 465
Тази любов, ако има такава, ще се случи назад във времето. Дотогава или вече ще са ни грабнали с играта си, или няма. А ако ме грабнат, аз лично едва ли ще обърна внимание кой как изглежда и бариерата ми ще е много ниска. Аз си искам Афито свежа като пролетна репичка, каквато е и в действителност. Пък и ще е току-що завършила, освен ако не е повтаряла курса няколко години. Твърдо нЙе от мен за състаряване, кърмъзъ чизги Grinning

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 08:14 от Еванджелин

# 466
Добро утро! Coffee
Милна, страхотно ми оправяш настроението, когато се изкажеш в рими, благодаря ти! Purple Heart Талант си!
За възрастта, това им е професията на актьорите, да се правят на такива, каквото не са, да играят роли, да изглеждат и да се държат по различен начин. Като трябва за целите на професията си, и на 100 годишни ще се направят. Друг въпрос е защо е нужно при наличието на толкова много актьори, и млади и стари. Но, доайените са с връзки Simple Smile

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 22:22 от Ninka555

# 467
Афро, тебе щом съзра
иска ми се да умра
Да те гледам с тоз не ща
Може да ти е баща

# 468
Вече се прекалява с тръшкането относно възрастовата разлика. Особено са смешни в х онези, които уж са много загрижени за Афра и критикували за нейно добро. Ами който му е неприятно, против принципите, или има друга някаква пречка, има дистанционно. Никой не е вързан да гледа. Аман от псевдоморалисти Grinning Разбира се, че няма сериал без любов. Възможно ли е това?

Очаквам с голямо нетърпение лилавата ни петуния Heart Eyes

# 469
От оператора ни, Бурак Канбир Heart Eyes

И вече сме в играта Grinning

# 470
Мерт Демирджи и Юсуф Аргил Зюмрют се присъединили към екипа

Единият щял да е младоженеца Grinning

# 471
Добро утро, девойки Kissing Heart Айде днес за пореден път Grinning
Нека всичко бъде дори по-хубаво, отколкото си пожелава Афра. Нека пътят й бъде светъл и изпълнен с успехи. Очакваме снимки с красиви цветя и Наги 😊

Този младеж се е присъединил също към екипа - Бурак Джан Доган.

Неслишах снощи беше в Зорлу на постановка на Чаан Ърмак, с участието на Алина Боз. Дали Афо не е била също Thinking

# 472
Добро утро и честит петък Blush Пожелавам успех на Афи и целия екип, който порасна и се разкраси Stuck Out Tongue Winking Eye

# 473
Кенан Heart Eyes

Афито е сменила имиджа за новия сериал Heart Eyes

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 09:19 от Еванджелин

# 474
Бурак Канбир вече на сета

# 475
Здравейте !
Честит ни петък и първи снимачен ден на Афра !
Кенан изглежда мноого добре.  Сега да ни покажат и новата визия на Афра и  си чакаме селфитата.
Кастът се попълни откъм левенти, остава само сценария да е добър . Чакаме да определят деня на излъчване.
Дано е четвъртък.

Хайде , момиче, изненадай ни  с нещо различно  и разбий хейтърите.

# 476
Привет Heart

Днес няма мърдане,Афи започва ново приключение. Както казахте,дано ни изненада с нещо съвсем различно.Има и куража и капацитета да го направи.Новата визия залагам ,че ще изглежда определено женствено. Успех!!!

# 477
Косата какъв цвят ще е, да предположим ли Heart Eyes Червена или черна, според мен Stuck Out Tongue Winking Eye

# 478
Еве , аз много не познавам , но залагам на шоколад. Харесвам червеното , но някак не ми подхожда на сериозен адвокат , по скоро на жена- вамп.

# 479
Здравейте, дами!
 Потънала съм в един свят на любов, лъжи, предателства и игра на тронове, от който нямам сили да се откъсна. Ако не разбрахте, очарована съм от новото ми фентъзи приключение. Blush Вече му се вижда края, но пък съм се заредила с най- горещото заглавие на годината, така че нямам много време. Не знам как ще смогна на "ABI".
 Чета ви, разбира се, но писането ми отнема повече време. Днес си откраднах такова и ей ме на.
 Иска ми де да се върна на анализите ви върху корицата на официалната страница. Концентрирахте се върху цветето, но не само то е интересно. Не ви ли прави впечатление, че всеки детайл е двойствен?
 Пръстта лично на мен ми е най- интересна и с най- силно послание. В Библията пише: "...понеже си пръст и в пръстта ще се върнеш", срещали сме и израза: "От пръст сме направени и на пръст ще станем", така че пръстта едновременно е символ и на живот, и на смърт; на тленно и нетленно. В никакъв случай не мога да я свържа само с гробище (нещо такова беше загатнато), а и с източник на живот. Самото цвете живее, защото е в пръстта/почвата. Ако е изкоренено, то умира.  
 Скалпелът също ми носи противоречиво значение. Освен да спасява живот, когато е в ръцете на лекар, то може да бъде използвано и като оръжи, т.е. да отнема живот.
 Цветето освен красота и кислород/живот (няма да ви връщам в часовете по биология и да говоря/пиша за фотосинтеза, спокойно Wink), може да бъде и силно токсично и използано като отрова. Между другото цветът на татула също има лилав нюанс. Wink Отварям скоба да кажа, че тук не говоря конкретно за петунията, а по принцип за цветята. Също така има хищни цветя, които се хранят с насекоми (Венерина мухоловка), т.е. отнемат живот, за да съществуват.
Много интересн детайл е и саксията. Цветето можеше да е в градина и до него пак да е боцнат скалпелът. Защо саксия? Не е ли символ на дом/семейство? Вкъщи е лунен пейзаж и при мен умират и кактусите, на това са подробности. Wink

От всичко това си правя извод, че нищо няма да е такова, каквото изглежда и трябва да очакваме неочакваното. Героите ни няма да са черни или бели, а постоянно ще променят своя облик. Ще бъдат и добри, и лоши, и най- вече истински. Също така няма да могат да съществуват сами по себе си, а ще са здраво закрепени към своята саксия. Очаквам с нетърпение!

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 20:12 от Fi79

Общи условия

Активация на акаунт