Отговори
# 585
Привет Blush

Мерт по времето на UFO Heart Eyes

Искам вече нови снимки на Афито и Наги Heart Eyes

# 586
Мерт Демирджи (младоженецът) на сета Grinning

Филмът #MetrukAdam с #MertRamazanDemir в главната роля зае 6-то място в класацията „Най-добри филми на Netflix за 2025 г.“

Малко и Пера да разходим Heart Eyes

# 587
Дами, тази вечер е последният епизод на моя серил. Струваше си да го гледам само, за да открия Онур Туна. Мисля, че ЕГН- то си казва думата и младите актьори хич не ме впечатлиха. Онур Т (много станаха) обаче е един на милион!
Малкото Сейранче беше причината, за да се спра точно на този сериал и тя не ме разочарова. Разкошна е!
А това са думите на майка й, с които се разделя с екипа:
"Здравейте на всички! 🥹
Нашите зрители, които следят отблизо сериала ни, знаят много добре, че последният епизод се излъчва тази вечер. 🥹 Сара, която играе Лейла, наистина се потопи в ролята и се опита да бъде до вас. Тя изигра ролята с голяма любов  и изигра Лейла много добре, въпреки младата си възраст. 🥹 Но сега трябва да се сбогуваме и ние със сериала, включително Сара и сме дълбоко натъжени. Тя не искаше това да свършва. Създадохме толкова много прекрасни спомени и срещнахме толкова много прекрасни хора. Всички актьори бяха прекрасни хора и никога не оставиха Сара. Бихме искали да благодарим на нашия любим мениджър, треньор по актьорско майсторство, учител, режисьор, продуцент, телевизионната мрежа и целия екип, работещ зад кулисите. Беше такова удоволствие да се запознаем. Обичахме Лейла повече от всеки друг на света... сбогом, Лейла, никога няма да те забравим. Довиждане, Лейла, довиждане, ти беше най-невинната в тази история... сега си в звездното царство на турските актриси🌟… Бихме искали да благодарим на всички, които ни подкрепиха."  #SaraYilmaz #AynadakiYabanci

# 588
Афра е последвала сценариста на Пера Heart Eyes

И малко бекстейдж Sunglasses

https://x.com/irusucuk/status/1989740490045231141?t=XgwLrpeHIQQtRsQpHUDhAg&s=19

# 589
Гюнайдън, къзлар Kissing HeartGrinning

✨Режисьорът се присъедини към екипа за монтаж на „Пера“ 🎥 Подготовката е в разгара си! ✨

И Дефакто зад кадър

https://x.com/ojamajolight/status/1989765719521718472

Хубав ден ви пожелавам Heart

Последна редакция: нд, 16 ное 2025, 06:42 от Еванджелин

# 590
# 591
Добро утро Blush

В х се влиза с ботуши, не бях чела скоро толкова глупости за Афра, а Кенан, понеже и той го отнесе, рядко е бил споменаван толкова досега. Излезе му късмета на човека, какво друго да кажа Grin

Патроните да сложа, че положението е доста зле Grinning

# 592
Ориентацията е невъзможна, Ирина. Stuck Out Tongue Winking Eye
Единия ден - върху Кенан Им. се е упражнявала цялата медицинска козметична индустрия. На другия - няма такова нещо... Ама иде следващия ден, ще каже някой нещо. Grinning

# 593
Привет и от мен Heart

Суша голяма настана откъм новини за патроните.Дано се пораздвижат нещата.Единият поне го знаем къде е  и какво прави,другият е тотално потънал.Надявам се причината да е хубава.
Някой попадна ли на информация кой ще създава музиката за Аби?

# 594
Добро утро ☕️☕️☕️
Сикорски, като каза музика, от сутринта ми звучи едно изпълнение на Рамо в главата  Simple Smile Споделям, за да не съм сама. Рамо и СейФер.

https://youtu.be/g4GRyeicNpQ?si=2LiUywbUi2auZnJf

Много хубав глас има патрона, който с шапка невидимка се движи явно. 😃 Както става ясно, ако не искат да ги виждат, добре могат да се крият.

# 595
Момичета, няма какво да се чудите, за всичко е виновна Афра Grinning Ако друга актриса беше партньорката и ако другия патрон участваше в този проект и с този екип, щяха да валят суперлативи и хвалби до небето Stuck Out Tongue Winking Eye
Ах, този лош, лош Лирой Браун (пардон, Афра) Heart Eyes

Сикорски, вероятно с първия трейлър ще стане ясно кой е композитора, че и на мен ми е голям дерт това.

Последна редакция: нд, 16 ное 2025, 09:57 от Еванджелин

# 596
А, хич не се изненадвам вече, Еве Blush

Сет с малката сладурана Heart Eyes

Понеже е с кафяви очички, взех да се чудя дали ще е Чаала или сестра й Thinking

Един месец било днес от изчезването на Мерт Grinning

# 597
# 598
Сет ABI

И евентуално разпределение на двойките

# 599
Интересно дали Афито ще е пак в караваната с пандичка Heart Eyes