Отговори
# 615
Днес бил световен ден на принцесите Heart Eyes

Върбанова Kissing Heart

# 616
  • София
Еве,

Благодаря ти.
Тази женица има много доволен вид - очевидно всичките й желания са се сбъднали, хахахаха...

Аз очаквам други желания на Афра, а и мои да се осъществят, а и Афра е най-пракрасната, така че ще стане.

Фи,
Много се радвам да те видя днес в този прекрасен ден на принцесите, тъй като сме последователки на една от най- най- принцеси ...

Коментирахме асистентката на нашия харизматичен патрон - колко добре се чувства в неговата каравана, бу кадар.

Ааа между другото, чудех се защо ли нашия любим Мерт не е взел участие през септември в шоуто на Бърбъри? Хем е било под егидата на музиката, а както знаем той има много хубав глас и е свързан с това изкуство. Защо неговата мениджърка е пропуснала това събитие? Или, подготвяйки се, за толкова много театрални постановки, които посети в последно време не е имала време да обърне внимание на това престижно шоу?

Последна редакция: вт, 18 ное 2025, 11:43 от jvarbanova

# 617
Привет Blush

Развеселихте ме, момичета Grinning

Първо, честито на нашата принцеса Heart Eyes

Не разбрах днес дали има сет, много са тихи, но сутринта рано бяха се разщъкали всички. Дали ще успеят за края на ноември да пуснат сериала? Взе да става невъзможно Sunglasses

Задава се нещо интересно, OGM продължава да залага на добри актьори, евала Heart Eyes

Храбри сцени да се чете като смели Grinning

# 618
Фатма писа сутринта на Емрулах, да го пита дали той ще прави фрагментите на ABI, хем да харесал поста й, ако ще дойде промо тази седмица. Емо харесал поста Grinning

Heart

# 619
Аз се чувствам все едно живея на седемнайстия етаж, нищо не разбрах от докладите и тривките 😀
Само, че е нашият ден.
Принцес😍

# 620
Споко, Нинка, не си сама на седемнадесетия етаж!
Еве, коя е Фатма?

# 621
Привет Heart

И аз не разбрах що така не се хареса,че патрона е желана компания и всички,които са в нея греят.Какво лошо има в това.

Единствената извън обкръжението му ,която блести със собствена светлина е патронката,въпреки блокирането.

# 622
Фи, Фатма е просто фенка от х Stuck Out Tongue Winking Eye

Стори от Асуде

Добре дошла, Мелек ХанджъолуHeart

Афито Heart

# 623
И аз съм на 17-я етаж. Като не съм успяла да  прочета,  си ги насосвам сама. Но.....винаги може и по-нагоре , например на 20-я  етаж.
За патрона или само  ах и ох , или нищо.  Избрала съм второто отдавна.

Да уважим деня на принцесите !

# 624
Ками, Фи, лайкнала съм ви по няколко пъти, да знаете Kissing Heart

Сторита от мама Лютфие, много й липсва детенцето й Heart

И внуците Grinning Сторита от Афра, Широ ги мразел Joy

# 625
  • София
Еее дами,вече свикнахме и имаме изграден имунитет хеле пък аз...
Дори бях в немилост известно време и не можех да пиша.

Нейсе, пак ще пишем каквото мислим и за патрона, и за патронката.

Да си призная Афра ми е доста по-интересна от Мерт, защото е по-задълбочена, според мен.
Ще ми бъде интересно да гледам и Мерт в следващия му проект, но се надявам да няма прехапана долна устна и особен поглед. Може пък на театралната сцена да ни покаже непозната страна от таланта си?

# 626
Афито Heart

Днес снимаха в този ресторант и предполагат, че е запознанството на Чаала и Доан

# 627
Аз пък си мислех, че на сватбата ще се запознаят. Нещо съм се заблудила.

# 628
Фи, Бирса май писа, че се срещат първо на някаква вечеря, а после на сватбата

# 629
Отново ще си кача тази красота.

Общи условия

Активация на акаунт