Отговори
# 630
Гюнайдън, девойки Kissing HeartGrinning

Може ли в петък да ни изненадат приятно по време на морето и да пуснат промо на АBI Heart Eyes

# 631
Доброутро! Simple Smile
А сигурно ли е, че ще започнат излъчването му през декември? Като гледам темповете им на работа, струва ми се, че ще го видим от новата година. Thinking

# 632
Гаранция Франция, Кате Grinning

Хюлия Дуяр за Мерт Heart Eyes

Сценаристите ни на сета на ABI, вълнуват се хората Heart Eyes

# 633
Добро утро! След вчерашния ден на принцесите се оказва, че днес бил международният ден на мъжа, независимо дали принц на бял кон или просто мъж. Не пречи да си представим първото с Мерт в ролята на принца. Има и принцеса, а кон все ще се намери отнякъде.

# 634
Честит празник тогава и на принца ни Heart

# 635
  • София
Гюнайдън ханъмлар,

Ами да честитим празника на нашия принц!

Мисля си по отношение на изчезването му от публичното пространство:
Дали не с е е записал на курс по актьорско майсторство - не се съмнявам в неговите способности, дадени от Бога, но защо да не ги подобри? Например дикцията си, да се отърве от някои типични мимики и жестове за него?
А и след английския нещо друго, а?

Хубав и ползотворен ден от мен!

# 636
Дали принцът на белия кон
ще намери накрая принцеса?
Тя го чака на своя балкон
Ще уцели ли принцът адреса?

# 637
Здравейте

# 638
Привет и от мен  Heart

Принцът ни да е здрав,да намери верният път към успеха,както каза негова колежка вчера,да продължава да сбъдва мечтите си.И дано намери своята принцеса,с която ще иска заедно да го прави.

# 639
Дано да е здрав патронът и да намери спокойствие, и вдъхновение за работа. Flowers Four Leaf Clover
https://novavarna.net/2025/11/19/%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%BE-19-%D0 … 0%B6%D0%B5%D1%82/

# 640
Привет и честит празник на патрона Tada

Днес май няма сет, почиват ли?

Катя, благодаря за четивото Flowers Rose Във всяка страна почитат празника различно, така разбирам Blush

# 641
# 642
Още малко патаклама от сета Grinning

# 643
Добро утро.

Интересна снимка при Мюге...познат панталон и маратонки...много умело вмъква в постовете си по една снимчица която буди размисли и страсти..
И тя като много други се бори за 5 минутки,слава.

Шефа и обаче,въпреки първото си място в класациите...стремглаво върви надолу.
Крайно време е да се покаже,я с проект,я с театрална постановка,я с любов необяснима...но е време..днес е 35 ден в неизвестност...

И за цвят малко ИИ

Несбъднати фенски фантазии..
Но красиви,разбира се Heart Eyes

# 644
Добро утро

Общи условия

Активация на акаунт