Отговори
# 450
Сетът започнал днес с Кенан, Афра е от петък. Пригответе си нови честитки Grinning

Ще минем на сухи цветя.Няколко букета увяхнаха.Чакаме,значи, той петък ни е на къдем.

# 451
Сикорски, важното е, че почнаха. И без това няма да имат много общи сцени в първа серия, сетовете ще са башка Grinning

Още малко за корицата

Вижте арт директорът ни по кои проекти е работил, байълдъм Heart Eyes

От всеки детайл лъха качество Heart Eyes

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 14:27 от Еванджелин

# 452

Нагито дали се е договорила за пари за храна на сета Heart Eyes

# 453
Освен пари за  храна на сета на Нигито и се полага и ДМС за ненормиран работен ден,за гушкането  от всички , за това че е жива реклама  на всичко в което Афра участва.  Направо си е ГГ. Ако вземем в предвид и взаимодействието   охоооо , милионите ще потекат.
Честит да е първия снимачен ден на Кенан. И да не се стиска за селфита с нашето момиче.

# 454
Наги да е всеки иска
АФРА нежно да го стиска
Да го гали по главата
днес на РАМО е мечтата

По врата да го целува,
а пък той да се надува
Може само да сънува
с АФРА РАМО как общува

# 455
Eве, на мен първата картина ми прилича на саксия на гроб. Тъмният фон, саксията с пръст, която заема най-голямо пространство и окървавеният скалпел не ги свързвам с нищо друго освен с край, смърт. А петунията с лилав цвят в края на саксията е израз на кралски гняв. Аз имах нагласа, че хирургът ще спасява семейството си, този окървавен скалпел обаче ... ме разколебава, дали той не е причината за нечия смърт, предизвикваща гнева и желание за отмъщение.  Тук, за разлика от другите два сериала с доктори обаче, явно правосъдието е призвано да решава въпроса за вината. И ... втора изненада - адвокатката Чаала държи жезъла на медицината, не на правосъдието.
Цитат
В една от версиите на мита Хермес получава жезъла от Аполон, който е бог на лечението, наред с другите му атрибути. В друга версия той го наследява от Зевс, царя на боговете, преплетен с две бели панделки. По-късно панделките са заменени със змии, тъй като в една от историите се разказва, че Хермес използвал пръта, за да раздели две борещи се змии, които след това се намотават около него и остават там в балансирана хармония.
Жезълът символизира оста на света, по която нагоре-надолу, между небето и земята, се движат боговете посредници. Двете преплетени змии се тълкуват като духа и материята, крилата - небесните или слънчевите (бели) богове, а змиите - лунните (змиевидни). Топчето на върха на жезъла представлява слънцето, което осветява Земята.
При това е с гръб към съдията, зад нея са съдебната и хирургичната зала в някаква сивота. Чаала с безизразно лице, но с очи и стойка, произнасящи присъда, сякаш напомня мисията на бога Асклепий - медицината да изгони смъртта от света.
Накратко, струва ми се, че основният конфликт произлиза от лекарска грешка.

# 456
Кате, благодаря Kissing Heart Исках да кажеш нещо за лилавата петуния, която асоциират с нашата адвокатка. Втората снимка е фенско шопче.

Аз намерих това в х:

От Мерием Чифчи, шеф на гримьорите

# 457
Ами аз съм написала - лилавата петуния е символ на кралски гняв. Simple Smile
Това е което мога да кажа.
Не знаех, че втората картина е от фенове...

# 458
Благодаря, Кате Heart То няма откъде да дойдат официални снимки, всичко е шопчета.

Мердо Heart Eyes

# 459
Добър вечер 🥂
Прочетох тълкуванията, благодаря за информацията и разсъжденията, много интересно.
Единственото, което мога аз да кажа, че като гледам тази снимка с петуния и скалпел - тръпки ме побиват. Няма да е цветя и рози, а може би сериозна криминална сага. Може би серийно престъпление... А профилната снимка на сериала в инстаграм ми прилича на надгробен надпис. R.I.P.

# 460
Еве, като написах "кралски гняв" имах предвид общия контекст, цялата картина. Кралски, защото това е цветът на кралете, на висшите институции. Съвсем възможно е това цвете да се свързва с героинята на Афра, произнасяща присъда над семейството на хирурга. Общото впечатление си остава подтискащо.
А и Нинка е с такова усещане. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт