Отговори
# 480
От сета, надявам се да е с Афра

А тук не знам какво става, трети ден гърмят

Ками, вярно, червеното май ще отпадне Grinning

Фи, намирай време и за нас, обожавам да те чета Heart Eyes
В едно от тълкуванията които четох, саксията е семейството на Доган. Айде другата седмица да пускат трейлър, че да се ориентираме малко, хем да пренасочим полета на мисълта Grinning

# 481
  • София
Привет и от мен, дами,

АБИ започна.
Твърди се, че Афра ще бъде с нова визия, което е чудесно. Ново превъплъщение след Ялъто, след ПЕРА.
Чакаме с нетърпение да разберем нещо за нашата любимка.
За любимеца ни - йок, няма новини, но аз мисля, че скоро ще има. Ще видим, Афра започна снимки, време е Мерт да се появи...

Ааа аз също не мисля, че червеното като цвят на косата ще е добре за Чаала.

# 482
Еве, аз мисля, че всеки ще си има своята саксия. Не може тя да е символ само на семейството на Доан/ Доган (кое е правилно?). Макар Чаала да има само сестра и мъж, когото припознава като брат (без да е такъв), тя също ще е оградена от стени, с които да се съобразява.
Саксията предполага, че някой полага грижи за растението вътре. Но също така тя го и ограничава. Семенцата от цветето не могат да летят и да намират почва, за да се възпроизведе, примерно.
P.S. Казвам ви, че всеки детайл е с двойствено значение.

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 13:15 от Fi79

# 483
Сет от вчера, на пристанище снимат

Това е под въпрос за достоверността Grinning

# 484

А тук не знам какво става, трети ден гърмят

Че и с военни самолети. Thinking
Докторът да не е участвал във военни мисии...

# 485
Здравейте! Голям екшън се оформя, а аз мислех че ще гледаме трилър Simple Smile със сериен убиец.
Фи, голям си оптимист, признавам те! И в пръстта намери положителното! Аз смао да добявя, че петунията има много цветове, не е един,  няколко. Затова мен ме наведе на мисълтта за серийно престъпление. Един вид под скалела ще падат едно след друго цветенцата на петунията. Simple Smile Аз се смятам за твърд реалист.
За цвета на косата на Чаала, ами всичко може да е, но ако ще я състаряват, по-тъмен.

# 486
Здравейте! Голям екшън се оформя, а аз мислех че ще гледаме трилър Simple Smile със сериен убиец.
Фи, голям си оптимист, признавам те! И в пръстта намери положителното! Аз смао да добявя, че петунията има много цветове, не е един,  няколко. Затова мен ме наведе на мисълтта за серийно престъпление. Един вид под скалела ще падат едно след друго цветенцата на петунията. Simple Smile Аз се смятам за твърд реалист.
За цвета на косата на Чаала, ами всичко може да е, но ако ще я състаряват, по-тъмен.
Нинка, от пръстта и в пръстта се ражда живот. Не е ли реалистично това? Wink
P.S. Очертава се мащабна продукция.

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 15:15 от Fi79

# 487
Изглежда, че Афра е потърсила съвет от проф. д-р Емине Язъоглу за ролята си на Чагла.

Подготвяйки се за ролята си на Чагла, Афра изглежда е положила допълнителни усилия, за да потърси съвет от проф. д-р Емине Язъоглу, едно от най-уважаваните имена в Турция в морското и търговското право.

Проф. Язъоглу, която преподава в Юридическия факултет на Истанбулския университет, е известна със задълбочените си познания в областта на морската търговия, транспорта и застрахователното право. Ако това е вярно, нейните насоки са помогнали на Афра да улови спокойствието, прецизността и увереността на истински адвокат, добавяйки дълбочина и автентичност към изпълнението ѝ.

Някои от наученото от проф. Сред известните произведения на Язъоглу са:

📚 Морско право – Основна информация (Том 1)
📘 Застрахователно право
📖 Право на застрахователните посредници I

Афра винаги се е откроявала с това, че е изучавала задълбочено героините си преди началото на снимките и е търсила професионалисти, които да я подготвят в необходимите области; Това демонстрира нейната отдаденост на ролите.

Винаги е вдъхновяващо да се види как тя полага толкова много усилия, за да разбере героинята си, и това показва, че отдадеността на Афра далеч надхвърля екрана. 🧿🤍✨

#АфраСарачоглу
#ABI

Браво на Афито Heart Eyes

# 488
Ей затова, толкова харесвам Афра. Амбициоза е, в най- добрия смисъл на думата, усърдна и работлива. Постоянно надгражда себе си и с вманиаченост, отново в най- добрия смисъл, се отнася към всеки детайл, необходим да изгради достоверен образ.
Вече искам снимка!!!

# 489
Разправят, че почнали да работят по афиша на Нищо няма да ни се случи

Фи, Афра наистина е много прецизна към работата си и се надгражда постоянно. Именно по тази причина съм много доволна, че този път ще избегнем разни шипвания на двойки с воайорски мотиви. Например, кой кога бил с отворени очи, кой кога и къде бил одран, със смучка на врата и прочее. Някои в Х имат подробна документация за Чапкъна по този въпрос. Чок шукюр, този път ще ни се размине. Демек, ще се съсредоточим върху историята и играта на актьорите.

Имах съмнения днес и се потвърдиха. Не показаха Афра, за да не отнеме от звездния блясък на Кенан. Нейсе, утре пак сме на пост.

# 490
Мерт в испанската преса Heart Eyes

https://www.elconfidencial.com/amp/television/series-tv/2025-11- … ney-1qrt_4242652/

Изберете си визия за Чаала Heart Eyes

# 491
Добро утро, момичета Kissing Heart
Слагам веднага патроните Heart Eyes

Дано днес най-накрая видим Чаала, че вече не смея да се надявам Grinning

Общи условия

Активация на акаунт