Отговори
# 495
# 496
Кате, да, един тон по-тъмна от Нагито Grinning

Явно е и подстригана, да видим колко. Разправят, че е с бретон.

Сетът е на това място, Бююкдере в Саръйер

# 497
# 498

Започнал сета, тя започвала в събота, демек днес, това казва. Бирсен пак гръмна с инфото, не съм изненадана.

Коментар под поста в инстаграм

Във всеки нов проект Афра навлиза дълбоко в характера, разглежда го с много внимание, променя стила и прическата си и изживява ролята във всички детайли. Както каза и преди, чете упорито за характера и обръща внимание на всеки детайл. Професионализмът и креативността не знаят граници. Винаги ѝ пожелаваме успех и късмет,тя е наистина уникална и прекрасна!

# 499
Всъщност промяна в цвета на косата аз не намирам. Вероятно в дължината на косата има и ... бретон, както казвате...

# 500
Много сладко Афи Heart Eyes Топрак вече показа цветята си, дано видим тези и на нашето момиче Grinning

Синан Тузджу също е на сета.

# 501
Ретроспекции снимат

# 502
# 503
Кенан на сета

https://x.com/MeriemM21550028/status/1987184933635252508

Снимачни локации на Кенан – Пристанище ⚓️ Летище 🛫 Болница 🏥

# 504
Добър вечер 🥂
Я, какъв хубав мъж е Кенан, мъжкар, уверен, готин. Много се радвам, че Афра ще си партнира с него, не само заради славата му, ами и заради излъчването и харизмата му. Нашето момиче ще отрази собствената си сияйност в блясъка на Кенан. Нямам търпение да видя това превъплъщение и амплоа! Късметлийка е Афра, а късметът спохожда само смелите и работливите!

# 505
Така е, Нинка. Дано и Мерт има такъв късмет в следващия си проект. Чета от различни източници, че ще е на религиозна тематика, по мотиви на Гюлсерен. Вероятно ще е нещо грандиозно, щом се е съгласил Grinning Дано излязат скоро подробности, нямам търпение да видя какво си е избрал.

# 506
  • София
Кенан е толкова уверен в себе си, със самочувствие, излъчващ такава харизма, без превземки, знаещ какво точно да направи и как да го направи. Афра наистина е късметлийка партнирайки си с него.
Успех и на двамата, в което не се съмнявам, разбира се и на целия екип!

# 507
Мерт изчезна, няма го. Струва ми се, надявам се де, че направи жест към Афра, и се скри от света, за да може тя да е в светлината на прожектора с новия проект. Без ПР глупости, чисто човешки. Иска ми се да е така, да е над нещата, кавалер, джентълмен, и да се радва за успеха на колежката.
И вероятно избира проект и партньорка в момента, умно, и не слуша много съвети. Еве, Гюлсерен и религиозна тематика, звучи странно, ама знае ли се?

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 21:46 от Ninka555

Общи условия

Активация на акаунт