Отговори
# 675
Цитат
Защо Доан има постер на "Интерстелар"? Обича науча фантастика или...?
Щото ще е спасител на Турция и целия регион (нали ни показваха бойни действия някакви), на семейството, на отделни болни... Stuck Out Tongue Winking Eye
Никак ме няма по фантастиката, но не мисля, че в седмичен сериал ще се заиграят прекалено с научна фантастика.

# 676
И аз не мисля, че ще задълбаят по темата, ако изобщо има връзка.

Определено ни трябва нещо силно драматично, натам да насочим мисълта си Stuck Out Tongue Winking Eye

# 677

Поредното фенско творчество ли е това?

Не казвам, че сериалът ще е научна фантастика, но не мисля, че е случаен този постер.

# 678
Фи, аз мисля, че не ни показват нищо, което е свързано със сериала. При тази мистерия, детоо цари на сета... Една снимка на Кенан, едно видео пак на Кенан, няколко експлозии, танкове, бомбардировачи, локомотив и Сатурн. На всичкото отгоре и за капак Интерстелар Grinning Ще ги призная, ако са вкарани в сценария Grinning

# 679
Ох, значи пак ме подхлъзнаха!
С тези провокации и тази предварителна нагласа, която ми създават, ако се издънят, много ще ги плюя!

# 680
# 681
При мен не се отваря, снимка ли се появи на Мерт?

# 682
Нинка, репортерите са хванали Мерт в трафика, утре ще видим репортажа.

https://x.com/mervenrydn/status/1991937868902883656

Казва, че папарака бил невероятен човек, а проектът бил изненада. Става въпрос за Юсуф.

# 683
Нинка, журналистите са хванали Мерт в трафика, утре ще видим репортажа.

Казва, че папарака бил невероятен човек, а проекта бил изненада. Става въпрос за Юсуф.
Благодаря, Еве!🌸😍
Ей, най-накрая го изловиха нашия човек, видимо в добро настроение и разположение на духа 😃 И така трябва да бъде. Чакам тая изненада от Юсуф, каква ли пък ще е?
Не го мисля Мерт, има си шофьор, очила и весел смях!😃

# 684

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 23:18 от Милена Тодорова 756835

# 685
Ааа, Миленка, не. Щастлив е човекът, радва се на живота и на журналистите! Затъжил се е за внимание  Simple Smile Защо му беше да се крие толкова дълго, направо през прозореца наполовина се е показал!

# 686
  • София
Ааа съгласна съм - как го изловиха милите папараци в коскоджа ми ти Истанбул, вай бе...
Май са им подсказали маршрута му...

# 687
И сега, подозирам, ще настане всенародно щастие от появата на Мерт. Много жени бяха залинели, лишени от усмивката му.
Върбанова, всичко е случайно! Wink Кралят се завърна и това трябва да се отбележи, че...

# 688
  • София
Евет, Фи, утре в 9.00 ще бъдат строени, чакащи интервюто на Патрона ни, а то ще бъде: "Сюрприз, много хубаво, ще видите, целувам ви..." и кръшен смях.
Ааа може да прегърне накой от репортерите свойски.
Бу кадар.

# 689
Голяма радост настана, Съла Тюркоглу я взели в докторския сериал, не е за Юсуф Grinning

Афра пак пред дома й я дебнат тези идиоти Head Band

https://x.com/TvDunyasii/status/1991963566526828546?t=lSMuH0cK4V51Fpx6k0mZzA&s=19

Общи условия

Активация на акаунт