Отговори
# 705
Кате, толкова глупости не съм чела през живота си Grinning Но аз не съм веща по пр-а, та не знам хахахах

# 706
Крайно време е и Афра да забърше нещо от Париж. Мерт се появи с умна и красива мома от Лондон, така че очаквам умен и красив левент и от Афра. На кого му пука, че е ПР. Wink

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 22:49 от Fi79

# 707
Фи, анджак, не може все Мерт да поема удара Grinning

# 708
Така е, Еве! Трябва вече да се съжалят над Мерт. Все той изнася ПР- а на плещите си. Сили не му останаха на момчето. Италия, Англия и Турция - разкъса се! Афра има или няма ПР екип, а??? Joy

# 709
Единственото,което разбрах,че на Шнура му излезе златен тоя ПР,Лондон,Париж.......Бодрум и т.н. Head Band

# 710
Единственото,което разбрах,че на Шнура му излезе златен тоя ПР,Лондон,Париж.......Бодрум и т.н. Head Band
Шнура има пари, угажда си! Joy

# 711
Предполагаемото ново ПР гадже,Рахимджан и Афра са на линия от доста часове..

Хайде,дано пък е истина...момчето е готино,а и как е посмяло,снощи да изтрие снимка с Мерт Grinning

# 712
Не е парижанин - язък!
Правя си пуканки и заемам първи ред за този цирк. Тъкмо доживях да видя Афра с гадже и то ще се окаже ПР гадже. Ама съм карък!
Обаче "гаджето" е горещо. Wink

# 713
  • София
Шнура има пари, угажда си! Joy

Еее момичета, Бодрум си беше евтинджос всичко - и хотела, и принадлежащите към него басейн, шезлонги и прочие. Да не говорим за безплатната костенурка, която внесе еко момент в цялата ПР кампания Smile
Така, че Шнура изобщо не се е набутал с ПР кампанията в Бодрум, подозирам, че и момата от Лондон му е била безплатна за него - май Рамо там е поел финансовата част - така се говореше...хахахаха

# 714
Аааа, Върбанова, хотелът в Бодрум може и да е евтинджос, ама разправят, че билетите за Уимбълдън не били. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 715
На Афра Париж й отива ❤️ Градът на любовта. Дано да се покаже с някой левент момък скоро, този който спрягат е готин. Ама и да не е, пак ще го харесаме, щом е с нашето момиче!

Това ли е "новият" приятел? Много добре стои, я какви мускули има.

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 23:25 от Ninka555

# 716
Ама, разбира се, Нинка! Снахата си я харесахме, ще харесаме и новия зет, нищо че е ПР такъв.

# 717
  • София
Аааа, Върбанова, хотелът в Бодрум може и да е евтинджос, ама разправят, че билетите за Уимбълдън не били. Stuck Out Tongue Winking Eye

Фи, нали затова написах, че Рамо е поел разходите по момата, въпреки че тя не беше много фешън, според моите скромни представи. По нея нямаше нищо от марката "Бърбъри", на чието дефиле в Лондон специален гост беше нашият патрон берабер с великата си агентка.Smile

# 718
Ох, не съм те разбрала! Значи Рамо се е бръкнал за билетите, а Шнура за хотелчето. Ами... различни стандарти имат явно. Рамо е бохем!

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 00:21 от Fi79

# 719
Добро утро, момичета Kissing Heart Много сте писали, посмях се от сърце Grinning

Не знам как може да има толкова наивни хора, но вярват на този профил. Задават му невероятни въпроси, а той твърди, че всичко е цветя и рози между Афра и Мерт, но за нуждите на OGM се случват ей такива неприятни неща като черни пиари фалан. И това продължава с месеци, невероятно Head Band Да се смее ли човек, да реве ли?

Ааа пиарът от страна на Афра няма да е като в Акяка, да не се страхували хахаха
Нейсе, чакам да гледам с интерес Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт