❄️💗Януарска радост 2026-та годинa💗❄️- Тема 3

• 10 623
  • 440
  •   2
Отговори
# 420
  • София
Здравейте! Не съм се включвала скоро. И аз ще раждам в болница Надежда. Гласят ме за секцио, не ми позволяват и дума да обеля за нормално. И колкото повече наближава, толкова повече ме обзема страх и паника. Около 5.01 ще бъде секциото. Още нищо не съм подготвяла и купувала. В петък съм на ФМ в болницата, девойката е около 1,500 в 30 г.с.Качила съм 13 кг.до момента и вече много ми тежи. Sad Имам всички "екстри" за бременността като по учебник. Не мога да се преборя със запушения нос, изтръпването на ръцете, умората и задъхването, болките в гърба и таза, отскоро и повишеното слюноотделяне. Тази бременност ми е най-тежката, може би заради годините. Как е при вас?

# 421
Здравей!
При мен е същата работа, аз ще раждам секцио първата седмица от януари (не сме уточнили дата още, но някъде около твоята), а днес съм на трета ФМ.
Също съм качила 13 кг., изтръпва ми всичко, нищо че пия по 6 хапчета магнезий всеки ден, тежи ми, подуват ми се краката и т.н.
Аз нямам с какво да го сравня, защото ми е първа бременност, но си повтарям, че още малко остана, макар че накрая явно е най-трудно.

# 422
Трета бременност ми е и за мен също е най-трудна, при все че с втората бременност гледах и бебе, което тепърва прохождаше, носила съм я, тичала съм след нея, не съм спала нощем.. и въпреки всичко не усетих, че съм бременна.
Сега искам само да си полегна, тежи ми, а нямам голям корем, но ми е трудно вече да клякам, да се навеждам, да се обръщам, нощем ставам буквално през час-два до тоалетна. Непрекъснато имам някакво напрежение ниско долу, боли ме и кръста, и гърба, че даже и бутовете. Просто се моля да не пренося, защото ще откача. Чувствам се като тюлен буквално. Не знам още месец и половина - два как ще избутам. В момента съм в 29 седмица, но се надявам бебо да подрани и около 10-15.01 да реши да излиза, ама надали. Термина ми е за 25.01, честно казано очаквам го около 01.02 Grinning Каката родих на термин, баткото преносих със седем дни.

# 423
Здравейте, ние взехме кошара с падаща страница 120/60 и голяма дървена кошара от Nicole baby.
Матрака на кошарата 120/60 е като подложка и не ми харесва и взехме матраци и за двете кошари отново от Никол бейби.
https://www.nicollebaby.com/catalog/%D0%BC%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%86%D0%B8-49
Нашите са БАМБУК ЛУКС. Имат и магазин в Манастрирски ливади и там има изложени всички матраци, така че да видите пълнежа им. За мен бамбук лукс си заслужава най-много, дори калъфът се сваля и се пере Simple Smile

# 424
Аз взех next to me на joie, бях писала, ще ползвам неговия матрак, докато минем на нормална кошара. Чакам черния петък в амазон, за да поръчам чаршафи, протектори и тн.

# 425
Аз днес бях на преглед. В 29+4 съм, юнака е 1550гр.
Увеличиха ми магнерота до 3 пъти на ден по 2 таблетки, защото освен контракциите /без болка/ усещам и мравучкане по корема. Качила съм 13кг, тежи ми ама няма как, краката са ми подути. Абе тюленска работа, хаха.

# 426
Увеличиха ми магнерота до 3 пъти на ден по 2 таблетки, защото освен контракциите /без болка/ усещам и мравучкане по корема. Качила съм 13кг, тежи ми ама няма как, краката са ми подути. Абе тюленска работа, хаха.

Аз също усещам мравучкане по корема от два дни, даже си мислех че си въобразявам, това от какво е, казаха ли ти?
Иначе и аз пия магнезий 3х2.

# 427
Момичета, малко съм се притеснила.
Миналата седмица си правих кръвните изследвания за началото на третия триместър. И ми излезе TSH 3.20
АГ ме изпрати на ендокринолог и днес бях на консултация и ми каза, да пия еутирокс 25 мг и че тсх има влияние върху
 развитието на плода.
Изплаших се толкова ли е проблемно, че трябвало да е под 2.5, при положение че съм чела че 3.5 е ок по време на бременност, не искам да се тъпча с лекарства излишно.

# 428
Момичета, малко съм се притеснила.
Миналата седмица си правих кръвните изследвания за началото на третия триместър. И ми излезе TSH 3.20
АГ ме изпрати на ендокринолог и днес бях на консултация и ми каза, да пия еутирокс 25 мг и че тсх има влияние върху
 развитието на плода.
Изплаших се толкова ли е проблемно, че трябвало да е под 2.5, при положение че съм чела че 3.5 е ок по време на бременност, не искам да се тъпча с лекарства излишно.

Предполагам, че не си в първи триместър, когато е много важно щитовидните да са в норми.
Сега вече бебето си има жлеза и ако щитовидните не са оптимални, майката страда.
Въобще не се притеснявай. Simple Smile Критичния период е минал.

# 429
Ами не ми казаха, явно е нормално и затова увеличиха магнерота. Защото аз по принцип си го пия на 12 часа, ама между тях се получава това мравучкане и като си го изпия край, изчезва. Много е странно, може би е нещо подготвително като контракциите.

Аз също усещам мравучкане по корема от два дни, даже си мислех че си въобразявам, това от какво е, казаха ли ти?
Иначе и аз пия магнезий 3х2.

# 430
Момичета, имам доста банален въпрос, ама съм харесала две колички, тъмно сива и светло бежова (едни и същи са като модел), но се чудех дали бежовата е подходяща за момче? Как мислите, какви избрахте вие?

# 431
  • Бургас
Ние взехме Muuvo quick boho - бежова за момченце. На живо не е толкова "лъскава" 😁

# 432
  • 🌊
Момичета, имам доста банален въпрос, ама съм харесала две колички, тъмно сива и светло бежова (едни и същи са като модел), но се чудех дали бежовата е подходяща за момче? Как мислите, какви избрахте вие?
Те сега всички колички са неутрални общо взето от към цветове, та не виждам някакъв проблем. Нашата ще е зелена.

# 433
Нашата пък тъмно кафява за момиче. 🤭

# 434
  • Бургас
Виждала съм момиченца в сини, сиви, тъмно зелени и черни колички. Както и момченца в бели или бежови. Това с цветовете е много относително. Каквото ви харесва ❤

Общи условия

Активация на акаунт