❄️💗Януарска радост 2026-та годинa💗❄️- Тема 3

• 21 494
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Вдъхваш ми кураж!
Аз съм с ниска плацента, но имам и други усложнения и заради това ще е в 37 + няколко дни. Дай Боже всичко да е наред!

# 526
  • Sofia
Всичко ще е наред с всички, само трябва да сме положителни. А и в крайна сметка след някоя друга седмица ще можем пак да спим по корем 😁

# 527
kroche, и аз снощи като си легнах обсъждах същото с мъжа ми, той досега не се беше замислял, че вече месеци не съм спала по корем 😅 понеже виждам, че голяма част от вас ще са секцио и то още декември, ви стискам палци и желая пухкав, бузест финал.

Може ли да попитам миналите през трета фетална дали протича подробно като втората и дали се гледа повече бебето или по-скоро състоянието на майката (плацента, кръвоток и т.н.)? Моята ще бъде в Щерев при д-р Калев, който държи да е максимално късно, та съм запазила чак за 34г.с. преди коледните празници

# 528
  • Бургас
Аз вчера бях при д-р Калев за трета фетална в 33г.с. Същата беше като втората - обстоен оглед на бебчо, кости,органи,  мозък, ръчички, крачета, половия орган на бебо, измервания. Обясняваше всичко и ме успокои за ГД.  Гледаше и състоянието на плацентата, кръвопотока и т.н. Страхотен е просто Калев

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 21:55 от Simpliicity_

# 529
Аз бях миналата седмица при доктор Атанасова в МЦ Марковс.
И при мен беше като втората ФМ - гледа обстойно бебчо, органи, ръчички, измери го, после и плацентата ми. Искаше да го снима да го видя и по-добре, обаче той постоянно си слагаше ръцете пред лицето и се криеше в плацентата, дори се разхождах из кабинета, въртях се и лягах настрани, обаче не и не. 😄

# 530
Момичета днес ми се обадиха от HIPP за уточняване на адреса за доставка и сега получих съобщение,  че утре пратката е при мен.

Утре за първи път ще съм на тонове (за тази бременност), че мо трябва преглед/тонове за да имат основание да ми издадат 45 дневния преди термин.

Аз още не знам как ще раждам, плана ми беше естествено,  но миналата седмица бебето беше седалищно .. не мисля че иска да се обърне, тъй като вс епще го усещам по същият начин. В момента съм края на 32ра седмица и не знам дали няма да стане много голямо за обръщане.

# 531
  • Бургас
При мен сега се е обърнал бебо - в края на 33г.с. Тежи 2.074кг

# 532
И на мен днес се обадиха от HiPP. Моя преглед също ще бъде към края на 32 седмица, заедно с тонове за пръв път и издаване на 45-дневния. На последния преглед в 28г.с. бебето беше с главата надолу и лекарката каза, че "трябва да е голямо шило, че да се обръща наново в неподходяща позиция", но понякога така се върти и го усещам, че ме е страх да не е застанало седалищно.

# 533
На мен така и не ми се обадиха. 😕

@ms_97 ти регистрира ли се с нов имейл или?

# 534
  • Русе
И на мен днес ми звъннаха от Хип. Явно утре много от нас ще получат комплектите 😄

# 535
И на мен днес се обадиха от HiPP. Моя преглед също ще бъде към края на 32 седмица, заедно с тонове за пръв път и издаване на 45-дневния. На последния преглед в 28г.с. бебето беше с главата надолу и лекарката каза, че "трябва да е голямо шило, че да се обръща наново в неподходяща позиция", но понякога така се върти и го усещам, че ме е страх да не е застанало седалищно.

При мен на фаталната морфология 29 г.с беше главично, тежащо 1700 . 2 седмици по късно се беше обърнал седалищно ... Вътре в корема всеки ден има дискотека/акробатика 🤣🫣

# 536
MissBabyJane, да регистрирах се отново с едно старо АБВ 😅 направиха ми забележка, че не съм качила снимка от ехограф, понеже бях забравила, но въпреки всичко ми поискаха адрес за доставка и казаха, че до няколко дни пратката ще пристигне за тяхна сметка

# 537
Момичета, пропуснала съм казуса с hipp 😀 дайте разяснение?

# 538
MissBabyJane, да регистрирах се отново с едно старо АБВ 😅 направиха ми забележка, че не съм качила снимка от ехограф, понеже бях забравила, но въпреки всичко ми поискаха адрес за доставка и казаха, че до няколко дни пратката ще пристигне за тяхна сметка

И аз се регистрирах с един стар имейл, даже ми пише че снимката от ехографа е одобрена, обаче така и не звъннаха. 😕 Явно е въпрос на късмет. 😄

Момичета, пропуснала съм казуса с hipp 😀 дайте разяснение?

Ето на този линк се регистрираш, с код който е написан (на фрош)
https://www.hipp.bg/babyclub-landingpage/
Качваш снимка от ехограф и би трябвало да ти звъннат и да потвърдят адрес, за да ти изпратят кутия с мостри, 2-3 страници назад беше качени какво представлява кутията.

# 539
Момичета, как успяхте да изберете подарък от Амазон? Не ги виждам къде са подаръците а ми пише, че имам право на такъв, освен 15-те процента от Baby wishlist

Общи условия

Активация на акаунт