❄️💗Януарска радост 2026-та годинa💗❄️- Тема 3

• 18 090
  • 710
  •   1
Отговори
# 705
При мен краката са що годе добре, обувките леко ми стягат и не ми се нрави много носенето на чорап, но все пак не е толкова зле. НО РЪЦЕТЕ, ръцете са кошмар. Една постоянна болка в пръстите и на двете, дясната ми ръка е по-зле от лявата, нощем става като тарелка. Според АГ си е синдрома на карпалния тунел, взех си обездвижващи  шини, че не се траеше първите дни.

И мен ме болят палците на двете ръце. Четох за този синдром, поне от два месеца съм така, нищо не ме облекчава

# 706
И мен ме боли челюста, изключително е странно, но е само през ноща.
Отделно и краката и ръцете ми оттичат, стават ми само едни кецове на Конверс, в нищо друго не успявам да си набутам краката 😅
Но най неприятна е болката в слабините, явно от тежестта вече бебетата натискат някакви нерви и всяко ставане и ходене е изключително болезнено. В понеделник ми се наложи да  почакам над 2 часа за тонове, плюс пътя с колата и болката беше толкова силна че се чудех дали няма да родя преждевременно.

Аз пък от няколко дни имам ужасна болка и скованост в пръстите на едната ръка и ме боли страшно много челюстта, на някой друг случвало ли му се е ? Прочетох в интернет, че уж било нормално.

# 707
Здравейте, тези от вас, които са се регистрирали в Hipp, получавали ли са това съобщение за качване на снимка от видеозон

За съжаление има проблем с Вашата снимка. Моля, опитайте отново.

Не знам вече за кой път качвам най-различни снимки от ултразвук, от феталната морфология и все това получавам...

# 708
Здравейте, тези от вас, които са се регистрирали в Hipp, получавали ли са това съобщение за качване на снимка от видеозон

Не знам вече за кой път качвам най-различни снимки от ултразвук, от феталната морфология и все това получавам...

Да, горе-долу три седмици получавах това съобщение. Накрая си направих нова регистрация, с друг имейл и качих снимка от ехограф на бебето на която ми се вижда името.

# 709
Пробвайте с друг браузър да влезете и качите

# 710
Мисля, че е проблем ако на снимката на ехографа не се виждат имената на майката, ЕГН-то може да го замъглите.

Общи условия

Активация на акаунт