❄️💗Януарска радост 2026-та годинa💗❄️- Тема 3

• 21 584
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
И аз се чудех дали да не пробвам с друг имейл 😄

# 496
Мисля че с кода на frosh де регистрирах, аз вчера го видях от фейсбук.... тъй че не мога да кажа дали ще ми звъннат/получа нещо.

# 497
На мен ми излезна реклама тяхна и се регистрирах ,преди малко взех кутията ,има няколко мостри и техен календар кое кога ще потрябва  на бебето .

# 498
  • Sofia
Къде се регистрирате?
Аз не ползвам социални мрежи

# 499
В сайта на hipp

# 500
А кодът на Фрош къде мога да го намеря на опаковката на Фрош продуктите?

# 501
А кодът на Фрош къде мога да го намеря на опаковката на Фрош продуктите?

Това са условията и кода - https://www.hipp.bg/babyclub-landingpage/

# 502
  • Sofia
Бях на преглед при АГ, другата седмица иска да ме вземе за два-три дена в болницата, да ми направят някакви вливания, запомних само магнезия. Отказа се да ми бие кортикостероидните инжекции, за да не ми предизвика повишаване на кръвното, а и нямам мускули, в които да се бият по два пъти дневно за 12 дни. Вместо това малко в болницата, после ще ме пуснат и трябва в началото на декември да мислим дата /ако издържа, каза тя/. Забрани ми да ходя на работа и да карам кола, а разходките да са само на пейката пред блока с бабите🤭.
Кръстът вече си ме боли доста и трудно се намествам за сядане и лягане. Бебоците са около 1800 гр. всяко, но водите са доста. Хубаво е, че шийката все още си е 5 см. Продължавам да си стоя с 3-4 кг. отгоре, изглеждам като гладно сомалийче.
За ваксините питах пак, каза, че при положение, че съм с всички реимунизации, а и предвид предстоящите неща, не е задължително. Изпаднала съм в лек ступор, може би защото хем знам какво предстои, хем е по-различно.

# 503
24 кортикостероидни инжекций звучат ужасно много. Аз лежах за скъсена шийка преди две седмици и за всеки случай ми ги биха ако тръгнат по рано бебоците  но бяха само 4.

Бях на преглед при АГ, другата седмица иска да ме вземе за два-три дена в болницата, да ми направят някакви вливания, запомних само магнезия. Отказа се да ми бие кортикостероидните инжекции, за да не ми предизвика повишаване на кръвното, а и нямам мускули, в които да се бият по два пъти дневно за 12 дни. Вместо това малко в болницата, после ще ме пуснат и трябва в началото на декември да мислим дата /ако издържа, каза тя/. Забрани ми да ходя на работа и да карам кола, а разходките да са само на пейката пред блока с бабите🤭.
Кръстът вече си ме боли доста и трудно се намествам за сядане и лягане. Бебоците са около 1800 гр. всяко, но водите са доста. Хубаво е, че шийката все още си е 5 см. Продължавам да си стоя с 3-4 кг. отгоре, изглеждам като гладно сомалийче.
За ваксините питах пак, каза, че при положение, че съм с всички реимунизации, а и предвид предстоящите неща, не е задължително. Изпаднала съм в лек ступор, може би защото хем знам какво предстои, хем е по-различно.

# 504
Аз влизам да се оплача, че както почти цял месец бях спокойна, на третата фетална отбелязаха, че нямам стягания и шийката е ок. От вчера сигурно имах 30 за деня, не знам какво стана, но се притеснявам. Днес съм на работа, ако продължат ще търся АГ.

# 505
Аз влизам да се оплача, че както почти цял месец бях спокойна, на третата фетална отбелязаха, че нямам стягания и шийката е ок. От вчера сигурно имах 30 за деня, не знам какво стана, но се притеснявам. Днес съм на работа, ако продължат ще търся АГ.

Ако са те гледали вагинално, може да се е раздразнила матката. Случвало ми се е

# 506
И аз днес бях на преглед, бебо все така си върви с около 10 дни напред. В момента съм в 30+3 , той тежи 1.800 кг. Притесни ме обаче факта, че водите с малко в повече. Правиха ми обременяване с глюкоза в 20 г.с., нямаше индикации за гестационен диабет, но сега с тия води се притеснявам… Иначе той от самото начало си върви напред.

# 507
Не са, никой не е изявявал желание от 19 седмица насам, а и прегледа ми беше предишната седмица. По-скоро е нещо емоционално, дано отмине :/

# 508
  • Бургас
Кроче, прочетох и в декамврийската тема. Много рано искат да направят секциото, макар че при близнаци може и да се налага, доколкото знам. Стискам палци всичко да мине добре ❤

# 509
Не са, никой не е изявявал желание от 19 седмица насам, а и прегледа ми беше предишната седмица. По-скоро е нещо емоционално, дано отмине :/

Да не си се претоварила? Аз все още си ходя до офиса и преди 2 седмици бях така един ден.
Целият ден имах много гадни стягания, даже писах тук, вечерта като преспах и ми беше разминало. Просто ни трябва повече почивка вече. 😕

Общи условия

Активация на акаунт