🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 5 (16.10 - 23.10) 🎭

• 31 253
  • 598
  •   1
Отговори
# 15
Банда Банда е жена инфлуенсър.
На Бачорски пари от награда не му трябват. Щеги дари, ако победи.
Забелязах, че жълтиците са от Тавекс.
Е. той ги рекламира и дава най- големите печалби от игри вк. сега тече за 100 хл., точно с тях.

# 16
Чакам реакцията на Оля ако Владо го убият че почна леко да дразни.

# 17
Банда Банда противно на очакванията е интелигентен човек и добре анализира и ме е яд, че не е влезнала, тъй като щеше да е интересно да я гледаме как би играла.
Между другото се оказва, че доста хора са поканили, но са отказали. Мисля, че в момента много сериозно ги е яд: Флора наскоро също призна

# 18
Знам кой/Kои ще спечели/ят   ImpInnocent

# 19
  • София
Банда Банда по-добре, че не беше в този сезон.
Стига са и излагациите по футболните студия. Всеки път като я видя и чуя ме обзема всеобхватен криндж.

И тези хора не се научиха, че това е само игра.

Аман от ''вип'' парвенющина.

# 20
  • София
Благодаря за новата тема!

Относно предварителните договорки - ако повечето участващи искаха да играят играта, реално дори с такива разбирания, пак би се получил интересен сезон. Дори с тези участници (макар и доста неориентирани и пазещи имидж някои от тях) пак би могло. Проблем е, че масово "играят" за Бачорски, за неговото изпъкване, неговите стратегии и подобни. И не, никак не смятам че е заради евентуално делене на някаквата награда, чак толкова тъпи не са. Заради ползи, които биха имали от него навън е.

Владо Николов никак не харесвам като участник - пояснявам за 2-3 ма евентуално пишещи тук тролове - участник в това предаване. Но, посочи Бачорски (по причини, които нямат общо с идеята на откриване на предател на кръглата маса, но това вече съм го коментирала) - за това той е от малкото, за които съм сигурна, че няма предварителна уговорка с Бачорски.

На мен като зрител, в момента ми е по-интересно да разкрия кои са малкото, които не са в заверата на "великия предател" и до последно ще опитат да играят играта - обичайното, което ми харесва в този тип игри - няма смисъл. Но, поне пак ще има някаква интрига за малкото, които смятам че не се мазнят на шефа - Оля например ми е на кантар от кои е.

# 21
Водещия ми харесва, замъка/къща също, участниците са малко "от кон и въже ", да видим колко от тях ще се светнат къде са и за какво се борят.

# 22
И аз съм на мнението на gg__. На мен взе да ми доскучава да гледам куп синхрони само на един човек, който играе сам със себе си, а другите се шматкат наоколо като статисти. Не казвам, че няма логика за него да изгони хора, на които не се доверява, за да си направи Конклав, който може да управлява. Просто на мен ми доскучава.
Неве ще ми липсва, харесваше ми и съм убедена, че последния ѝ ход в играта целеше не да остане на всяка цена, а да си отиде класно. Подсказките, които даде, преди да си тръгне, бяха повече от очевидни, само дето не им каза "Бачорски също е предател." след като обяви, че тя е предател. Тя го каза, но по-рано при дискусията. Това, заедно с неговите реплики, че Владо Н. няма да бъде убит и че Неве е предател, казани с огромна увереност, трябва да да огромни червени светлини за хора, които биха искали да играят и мислят логично. А кога и защо Бачорски реши, че иска да запази Капитана толкова силно?

# 23
Добрютро! И аз да споделя мисли. Разчитах на Неве, че ще реагира " Каквото повикало, такова се обадило", но колкото и да разбираш, че си в игра, не можеш да избягаш от себе си. И на Бачо ви затова му е лесно. Той не играе играта, той е себе си! Сигурна съм, че и в живота е такъв - мазен, хитър, подлизурко, самохвалко, интригант, лъжец, с главно мото "Интереса клати феса", вечно играе някакъв театър, за да си постигне целите, никой всъщност не му е важен. Когато има интерес от теб, се впива незабелязано като кърлеж и ти изпива кръвта, а когато се почуства заплашен - ножа в гърба без  никакви скрупули. Никога няма да кажа за неговата "игра" евала, браво, аферим, защото той е от тези, за които в реалноста казвам - бягай от този с двеста, голям играч е!

# 24
  • София
Благодаря за темата!

По отношение на тихите играчи- не винаги и това е печеливша тактика. В чужбина често се случва на кръгла маса- ей така изведнъж да обявят някой за твърде тих и съмнителен и да изчезне. Grinning

За договорките и кръгът на доверието- имаше един сезон даже вече не помня кой от всичките- имаше една група праведни -5,6 човека, които много се сближиха, може и да е имало предварителни уговорки- не знам. Много ги надушваха нещата, страхотен отбор бяха, обаче в един момент яко прекалиха. Гониха хора от стаите, за да си говорят на спокойствие, изолираха се. Това освен предателите, разгневи и останалите праведни и пос.е един по един почти всички ги изгониха. Grinning

Обща взето почти никога нямаш полезен ход в тази игра. Grinning

# 25
Знам кой/Kои ще спечели/ят   ImpInnocent
Идвай в темата за спойлери....
Не искам да е Бачора!

# 26
Здравейте на всички . БРУТАЛНО е това предаване !
Бачорски е добър играч , но си мисля , че ще го разкрият , тъй като леко по леко започва да се паникьосва . А , до колкото кой ще избере ... мисля , че ще избере Владо, но нещо си мисля , че ще е Венци Венц... не знам защо

# 27
Благодаря за новата тема!
Чакам да видя как ще се развие играта след напускането на Неве. Според мен Бачорски ще си вземе пешка за другарче. Егото му е твърде голямо, за да даде главна роля на някой като Владо Николов.

# 28
Ако ще гонят Бачорски по естествен път, а не чрез схемаджийски сценарий, където той накрая благородно ще отстъпи, за да може доброто да спечели (просълзих се), то трябва да се случи идния епизод. Макар, че като гледам колко промотата се фокусират върху новия предател, силно се съмнявам, че нещо толкова голямо като изритването на Бачорски ще остане в сянка в промо материала.

Коджабашев, Йордан, Гал Гадот, Антон (колкото и да е неориентиран), Тино, Ева са хората, които съм почти сигурна, че не участват в някоя схема. Всъщност броя и Мирела в това число, но там мисля, че е загубена кауза и поне за нея вярвам, че Бачорски и лакеите са успели искрено да я убедят, че той не е предател. За Ана Мария, Оля и Владо Николов не съм сигурна дали не участват в някаква уговорка. Владо не е чак такава невинна и чиста сълза. Тоя пич е хвърлял хора под автобуса и е взимал допинг, за да постигне целите на тогавашния ден, така че и тук не бих изключила варианта да е в някаква комбина, изградена преди старта на сезона. Но дори и да приемем, че последните трима изброени не са в схема, се съмнявам, че ще гласуват против Бачорски.

За Глория, Петканов, Венци и Мая съм не 100 %, а 120 % сигурна, че са въвлечени в селяндурските изпълнения. Това са хора + Бачорски, които се надявам да не спечелят, че поне този жалък тарикатлък да не бъде награден.

# 29
Аз не мисля, че Владо Н. е в схема. Просто Бачорски успява много добре да му чеше егото. Много показателна беше онзи път, когато двамата бяха отделени от другите и Владо обясняваше как е много застрашен от убийство, а пък Бачорски видиш ли не бил, защото не е заплаха и че неговите (на Бачорски) половината предположения били грешни. Повечето хора биха реагирали негативно, Бачорски се засмя и каза "И ти си прав.". Може би и това е причината Бачорски толкова да иска да пази Владо - защото е спечелил доверието му и успява да посее в главата му идеите си.

Общи условия

Активация на акаунт