🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 5 (16.10 - 23.10) 🎭

• 31 255
  • 598
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Не знам дали така ще излезе линк от Инста, ама с глас съм се смяла на това клипче на Жорето, няколко пъти си го пусках Joy
https://www.instagram.com/reel/DQGiq7ciDXP/?igsh=MXJ0Zzd4bWs4NXJyeA==

# 586
  • Другата България

ГолЕм е Жорката, толкова му се ядосвам, че сезонът мина, а той стои като поредния фикус, да, знам, че това било печеливша стратегия, но и двамата предатели изобщо няма да се церемонят да го разкарат при възможност....

# 587
  • България
Ана Мария се държи просташки и подтиснически още от Ергенът. В Трейтърс също е много агресивна, иска да се налага, а няма аргументи. Още в епизод едно на първата игра на първия пост се показа като арогантна. Не цени стойността на парите, показа го в един епизод. Хора, които не биха се борили за пари и не биха полагали усилия по игрите, за да увеличат фонда за спечелилите, нямат място в предаването. Ами каквото посееш, такова ще пожънеш.

# 588
  • София
Не харесвам Анна-Мария, но ми звучи като "това, което прави не е мъжко", а не че няма мъжко и няма чест във Владо. И по принцип продължавам да не разбирам причината на участниците да реагират толкова лично и обидено на думата предател. Имам чувството, че ако се наричаха просто убийци, щяха да го приемат по различен начин. Каква чест, какви 5лв?! Пардон 2 евро и не знам си колко.

# 589
  • България
АМ, говорейки за играта на Владо и Владо:
"Това, което виждам, че прави е изключително грозно, немъжко и няма чест в него."
Братленцето мутрее с неправилния човек и баш си го обижда на личностна основа. Шок и потрес.
Ако АМ размишляваше като участник в Трейтърс трябваше да поздрави Владо за действията му на трейтър. Тъпа и самоубийствена цивилка е АМ.
АМ не иска да обсъжда минали действия. Тази жена доколкото помня е учила криминалистика в Москва. На човек без природни дадености не се налива акъл с фуния.

Последна редакция: чт, 23 окт 2025, 21:30 от ferencliszt

# 590
Не може една ергенка да обижда с грозни епитети една спортна легенда като Владо Николов. Анна-Мария се простреля в капачките и самоуби социално.
Никой не казва да не се гласува срещу Владо Николов. Даже е необходимо иначе ще спечели играта с лекота.
Но си подбирай думите. Това не ти е Ергенът и срещу теб не стои Даниела Рупецова, а капитана на България по волейбол. Уважението и респекта са признак на възпитание. Пък ти си го гласувай ако е заплаха за играта ти.

Епитетите, епитетите...
Думите разкриват човека и възпитанието му.

Никога, ама никога няма да се съглася. Нито президентът трябва да има право да обижда клошаря, нито просяка да може да обижда милионера. Или пък обратното - да могат и двамата да се обиждат. Няма стълбички в живота, уважението е двустранен процес.

Аз не съм чула грозни думи на Ана-Мария към личността, спортиста, човека Владо Николов. Чух остри думи по повод играта на Владо Николов. Тя не е права, защото той не е предател, но в това предаване не е лоша идея да чукаш по черупката на достойнството, за да видиш дали отдолу не се крие предател.

Нали всички сме съгласни, че това е предаване с екстремни условия и не е хубаво да отписваме личностите като такива? Всички се чудехеме как Антон още има зъб на Неве месеци след предаването - а отношението на някои хора към Ана-Мария в момента какво е...?

П.П. Това "цивилка" е много противно, откъде дойде? Triumph

# 591
  • Другата България
Клоуди, и аз говоря за същото.
Вътре всички са равни, без значение навън кой какъв е.
За мен лично поведението на Антон, който и вътре, а и навън продължава да хейти Неве /интересно защо тези “епитети“ не бяха толкова широко дискутирани, след като той директно я обиждаше на външен вид - нещо, което няма връзка с играта ѝ във формата/ беше в пъти по-грозно от това на Ана.
Която коментираше поведението и играта на Владо като играч, във формат, не като капитан и спортист.

“Цивилка“ е от саркасТ.

# 592
  • София
Наистина е противно, надявам се да спре да се използва, при все че такъв термин в предаването няма.

# 593
  • София
Отвратително е, да, няма нужда да копираме ютюбския хейт и тук.

# 594
Не съм гледала още последния епизод, но добре помня, че Анна-Мария беше много груба към Даяна в началото на сезона, точно като мутреса беше. Също и веднъж пасивно агресивна към Мирела. Други грубияни в сезона - Онцова и Гъмов.
Странно е само срещу Владо да се отчита, а срещу момичетата преди това не. Грубостта  излиза, че е незабележима, когато е срещу някого с по-нисък статус (за зрителите) и много хулена, когато е срещу Владо.
А за мен и Владо е груб като почне да ги квалифицира на недостойни и не мъжки по неговите в случая неадекватни за предаването критерии.

Последна редакция: чт, 23 окт 2025, 22:15 от Mama xxl

# 595
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
АМ, говорейки за играта на Владо и Владо:
"Това, което виждам, че прави е изключително грозно, немъжко и няма чест в него."
Братленцето мутрее с неправилния човек и баш си го обижда на личностна основа. Шок и потрес.
А всъщност казва нещо съвсем различно от твоето тълкувание:
"Това, което прави, е изключително грозно, немъжко и няма чест в него."
Т.е. няма чест в това, което прави, а не във Владо като индивид. Има огромна разлика, нали? Всеки има право да изкаже мнение за начина на игра на останалите, нали за това са се събрали на първо място? Да се наблюдават в подробности, да се анализират всички действия и бездействия и на база това да си правят изводите. Както и всеки има право на мнение за играта на всекиго от останалите.
Сега... явно не е използвала най-правилната конструкция при изказването си, щом толкова хора не са успели да разберат едно така простичко изречение.
Самият Владо не се свени да характеризира другите, защо за него да е позволено, а за останалите - не? "За кучета и котки може, за прасета - не" излезе цялата работа.

# 596
  • България
Дори да приемем, че АМ е коментирала само играта на Владо "грозно, немъжко и няма чест в него" - пак е неприлично и неуважително. Същото е като Антон, който обвини Неве като предателка в живота. Тия хора не осъзнават, че са в игра и сами се излагат.

# 597
  • Другата България
Не съм гледала още последния епизод, но добре помня, че Анна-Мария беше много груба към Даяна в началото на сезона, точно като мутреса беше. Също и веднъж пасивно агресивна към Мирела. Други грубияни в сезона - Онцова и Гъмов.
Странно е само срещу Владо да се отчита, а срещу момичетата преди това не. Грубостта  излиза, че е незабележима, когато е срещу някого с по-нисък статус (за зрителите) и много хулена, когато е срещу Владо.
А за мен и Владо е груб като почне да ги класифицира на недостойни и не мъжки по неговите в случая неадекватни за предаването критерии.
Четеш ми мислите, същото написах
Цитат
Но не е ок да е хейтена само защото го е направила срещу една “легенда“, тя има такова поведение от самото начало, защо чак сега хората се сетиха, че епитетите са грозно нещо?
Разделението между участниците дразни, това поставяне на пиедестал на някакви  “легенди“, “национални богатства“ и прочие, които са изправени срещу “ергенки“, певци, фокусници, и прочие.
именно защото помня, че се “озъби“ на Даяна, ама тези неща се забравят, защото Даяна все пак не е “легенда“. Blush

# 598

Общи условия

Активация на акаунт