🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 5 (16.10 - 23.10) 🎭

• 31 282
  • 598
  •   1
Отговори
# 555
Според мен Даяна не е сгафила пред продукцията, а сгафи на първата закуска, когато супер уверено ръсеше твърдения кой е убит.И тогава тя се стресна и млъкна. Щото и другите малко и се подиграха.

# 556
  • До морето
Напротив Оля се скъса да му се мазни на Владо - голям мастърмайнд, единствен с такъв капацитет, 2 пъти повтори на масата, че това е един от най- успешните лидери у нас. Толкова се отнесе, че нагруби Тино като му каза - Сори, ти не! , но на Владо му приложи много успешна техника, така му изчетка егото, че няма накъде. Сега той не й се сърди, даже й е фен.

# 557
Според мен Даяна не е сгафила пред продукцията, а сгафи на първата закуска, когато супер уверено ръсеше твърдения кой е убит.И тогава тя се стресна и млъкна. Щото и другите малко и се подиграха.

Нищо подобно, вчера в една от сцените покрай една маса тя разпалено говореше на някого и въпреки че й бяха намалили микрофона, аз се опитах да игнорирам главните говорещи и нарочно да я чуя - много напоително и емоционално обясняваше как не се знаело кой взел щит и предателите можело да не убият никого, и т.н. Все съществени мисли по принцип, но категорично е заглушена от продукцията, нарочно не я пускат и на синхрон. В никакъв случай тя не е млъкнала.
Отделно много други казаха, че не я харесват, а не се пускат достатъчно кадри с нея да знаем защо.

# 558
  • До морето
Именно - Оля и Ана- Мария мислеха едно и също, но го облякоха в коренно различни думи.

Защото както обичам да казвам - Начинът, по който казваш едно нещо е също толкова важен, колкото и това което казваш!!!!

# 559
E, сега като Владо е спортна легенда да му се мазним и кланяме всички. Еми много глупаво играе той - сякаш не осъзнава, че това е игра и да се забавлява. Това, че някой е добър на един спорт, не означава, че е добър в други игри и стратегии - видя се и на играта с веригата. Бачорски си му каза, че мисли много първично - като му се мазниш - не си предател, ако кажеш на въпреки - край как не те е срам да не се съгласяваш с капитана...
Иначе една такава спортна легенда в същия спорт така хубаво ни прецака почивката с мизерни изпълнения та си тръгнахме посред нощ с малки деца, умрели от студ, но сигурно е трябвало да търпим, защото видиш ли той някога е удрял топката успешно.

# 560
  • София
Да, понеже са жени и етикетчето е агресивни Simple Smile Ако са мъже, сигурно ще са борбени Joy като Гъмов Wink

# 561
Че масово пляскат простотии и се пренатягат е факт за някои от участниците. Мисля си обаче, че е нормално човек да се подхлъзне, предвид интензивността на играта и изолацията. За много хора е напълно естествено това да доведе до емоционалност, превръщането на играта в нещо лично и изпаряване на рационалността. Така или иначе не изглежда доста от участниците да са там на първо място заради потенциала си да изиграят добра игра.

# 562
  • София
Режисьорски ми е много смотан монтажът. Сглобяването на сериите би трябвало да е след края, когато се знае какво се е случило. На мен, както и на други не стана ясно откъде и как се насочиха  към Тино. Да, Венци беше стартерът, но другите как са го подозирали / един щит - голяма работа - това само на тренера е трън/, а той, милият, се чувстваше застрашен от ден втори 😉. Трябваше да покажат повече от Мая, преди и сега като предател да видим има ли разлика…. Това все пак не е ББ да ни дават сеир и скандали / който крещи най-силно/…

# 563
И аз се раздразних на монтажа особено последния епизод. Изобщо не показаха Мая, нито как се държи, нито как размишлява. Не съм я гледала преди, но изглежда ми студена и доста преднамерена. Искаше ми се да видя как се държи след като стана предател.
Ана Мария те ме дразни, те ѝ се кефя. Прекали с епитетите към Владо, но поне има някаква мисъл в главата, макар че тази мисъл да не я води в правилната посока. И Оля започва да ме кефи. А най-много Глория.
Най не ми харесва че това е "Шоуто на Бачорски", но за първи сезон хайде, ще го преглътнем, можеби някой друг и не би се справил толкова добре и би било една идея поскучно.
Владо ми е мега досаден. Също и Петканов. Като някакъв палячо ми е, просто не мога да го приема насериозно този човек. Защо е там? Какво дава за този формат?

# 564
И Оджей Симпсън, и Боби Михайлов са легенди на спорта, ама… не сравнявам в никакъв случай постъпките на двамата с тези на Николов, ама това, че си огромен в кариерата ти не трябва да кара хората да смятат, че си добър във всичко. Владо Николов не просто не става в играта, ами и чрез аурата си и мека агресия се опитва да я превръща в нещо, което не е. Ако просто го правеше, но хората не му се кланяха, щеше да ми е забавно, но така става поредното предаване, в което се делят на “достойни” и “недостойни” и се гонят според това. А в тази игра всички са равни.

# 565
Абсолютно не смятам, че Анна-Мария е била груба. Груб беше Гъмов, арогантен и разпенил се, обиждащ заради лична неприязън.
Това, че някой има спортни постижения, не го прави автоматично умен, способен, интелигентен, добър, човечен и т.н. качества, но незнайно защо болшинството хора ги приравняват.

На мен Владо Николов не ми харесва в играта и въобще не ме интересува каква спортна легенда е. Не му е мъжкарско поведението в реалитито и не виждам защо трябва да му се пази авторитета, като му се мълчи, сакън да не обидим величието.
Другите също имат достойнство, ама някои по доста грозен начин ги изгониха. С какво бяха по различни от Владо Николов като равнопоставени участници в играта? С нищо.

# 566
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
1. Мая въобще не е била категорична за Николов. При разговора с Бачорски каза,че е добре да яхнат вълната,но нито е настоявала,нито разговора се е развил в тази насока.
А защо гласува за Тино? Много е ясно,Бачорски много пъти й каза,че Николов го харесва и му трябва за финал,следователно Владо няма да се пипа.
А тя слуша и изпълнява. Въобще не очаквам ходове от Мая,а едно послушно кученце без да носи нищо стратегическо за играта.

2. Николов наистина не разбира играта. Не се прави и много пъти си го каза. Той е влязал там със съвсем друг манталитет - иска отборна игра,иска обединеност,иска аплодисменти и да дава пример на зрителите колко е добре да мислиш за всички,а не само за собствения задник. Ок,но това е съвсем друго предването,Владо. Объркал си форматите.

3. Не мисля,че Даяна е сгафила.Може би е с претенции (това не й харесва, пък онова защо било така?) и Продукцията са я преценили,че е лошо подбран кадър за предаването.

# 567
Изпуснах ви малко и не съм чела послените 20 страници
Много ми хареса 7ми епизод!

Ето какво мисля, че ще се случи в 8ми епизод:
Започват съмнения срещу Бачора.
Масата е настроена срещу Владо Николков или друг дето му е криво на Бачора да се гони и Бачора нарушава клетвата си и признава, че е предател, уж за до защити, но най-вече, за да се самоизгони сам.

# 568
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Какво като е добър спортист? Не сме на волейболна среща и Николов се коментира в ситуацията,в която е поставен, с неговите подмятания и арогантни моменти.Спортните му заслуги не го правят повече от другите,нито заслужава привилегии в предаването и в тази тема.
Анна-Мария наистина обиди на лична основа и според мен съжали.Разпали се,издразни се и се изпусна.
Ако аз бях на нейно място,щях да се извиня за тези думи,но да продължавам да вярвам и работя в посока Владо да е Предател. Ние знаем,че е в грешна посока,но тя там има всички факти,за да се съмнява. И аз бих се замислила.

Това го пиша в подкрепа на мнението,което явно е заметено/изтрито поради какви причини,не разбирам.

Скрит текст:
Аз те разбрах.
Но това не пречи да НЕ съм съгласна с теб.
Именно заради квалификациите, които и ти /вероятно несъзнателно/ правиш, докато упрекваш Анна-Мария в същото.
Имам предвид “ергенка“ с/у “капитанът на България по волейбол“.
“Ергенка“ трябва да е нещо обидно, докато “капитанът“ е негова противоположност?
Да, ама не. Не сме нито в “Ергенът“, нито в залата по волейбол.
В риалити формат сме, в който всички участници са абсолютно и напълно равнопоставени, без значение кой какъв е извън него. Различни характери, различни емоционалности, различни.....хора. Значи Владо може да нарече останалите “жалкари“, само защото не са играли така, както ТОЙ разбира някаква игра, но му е простено само защото какво? А, сетих се - той е кептън Владо. Ок, никой не отрича това, спортните му постижения и приносът му за спорта в България. Но доброволно е влязъл в предаване, в което не може да очаква  само защото е Владо Николов. А той вероятно го е очаквал, след като във “Фермата“ отношението към него беше почти такова.
Докато същевременно се поизпуска да квалифицира хората, които не играят в неговото поле.
Тъй че медалът, знаеш - две страни.

# 569
  • Другата България
Ще го напиша по-дипломатично тогава, постът е по темата.

“Ергенка“ с/у “капитанът на България по волейбол“?
“Ергенка“ трябва да е нещо обидно, докато “капитанът“ е негова противоположност?
Не мисля. Не сме нито в “Ергенът“, нито в залата по волейбол.
В риалити формат сме, в който всички участници са абсолютно и напълно равнопоставени, без значение кой какъв е извън него. Различни характери, различни емоционалности, различни.....хора. Значи Владо може да нарече останалите “жалкари“, само защото не са играли така, както ТОЙ разбира някаква игра, но му е простено само защото какво? А, сетих се - той е Владо Николов, капитанът. Ок, никой не отрича това, спортните му постижения и приносът му за спорта в България. Но доброволно е влязъл в предаване, в което не може да очаква   само защото е Владо Николов. А той вероятно го е очаквал, след като във “Фермата“ отношението към него беше почти такова.
Докато същевременно се поизпуска да квалифицира хората, които не играят в неговото поле.
Тъй че медалът има две страни, и винаги ги е имал.
Не може да сме винаги от страната на печелившите, не стоят така нещата.

Общи условия

Активация на акаунт