🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 5 (16.10 - 23.10) 🎭

• 31 254
  • 598
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Не може една ергенка да обижда с грозни епитети една спортна легенда като Владо Николов. Анна-Мария се простреля в капачките и самоуби социално.
Никой не казва да не се гласува срещу Владо Николов. Даже е необходимо иначе ще спечели играта с лекота.
Но си подбирай думите. Това не ти е Ергенът и срещу теб не стои Даниела Рупецова, а капитана на България по волейбол. Уважението и респекта са признак на възпитание. Пък ти си го гласувай ако е заплаха за играта ти.

Епитетите, епитетите...
Думите разкриват човека и възпитанието му.

# 571
  • Другата България
“Жалкари“ влиза ли в това число?

# 572
  • София
Нищо особено не е.
А той визираше и себе си.

# 573
Анна-Мария може да подбира по-добре думите си, но не защото е говорила с негово превъзходителство Владимир Николов, а за да буди повече респект към себе си и думите, които излизат от устата й да бъдат изслушвани без предубеденост, независимо дали са отправени към богопомазания Николов, или към метачка на улицата.

Иначе тоя hero worship към Владо е откровено жалък и както казах преди няколко поста се радвам, че среща отпор, макар и от не много участници. Поне като ще се поставят в култ спортисти, да не са хора като Владо Николов с меко казано съмнително минало, което между другото е добре прикрито зад високопарни приказки и медийни изяви в последните 5-6 години.

# 574
  • Другата България
Е, хайде сега, каза “сме“, но разбира се визираше тези, които са взели щит и са играли индивидуално и за лична изгода, а не отборно за всички. Blush

А и казано честно, аман от “легенди“.
Единият спортна, другият “национално богатство“, и двамата нямат никаква идея къде са попаднали и най-вече защо, но очакват респект към тях само защото са “легенди“.
Не стоят така нещата в риалититата, ама “Кой да знае“......

# 575
  • София
Махм, упорито не се разбира...

Аз лично не одобрявам точно този тип игра на Владо Николов.
И нямам нищо против да бъде убит или прогонен.

Имам против каруцарските нападки стил Ергенът на Тушев.
Това е интелигентно предаване, а не Биг брадър. Да обиждаш по такъв вулгарен и пошъл начин една легенда е върха на безочието.
Както бяха оплюти Антон и Гъмов (макар че на него му се поразмина, защото псувните му срещу Георги са изрязани) така и Анна-Мария е редно да си понесе последствията.

Защо не нападам Оля? Оля също е срещу Владо Николов.
Ама Оля има възпитание и емоционална интелигентност.

Анна-Мария, така или иначе в момента получава страшен хейт във Фейсбук след думите си по адрес на Владо Николов.
Така че честито!
Предател не успя да уцели от 1001 опита, но ''хорската любов'' уцели.

# 576
  • Другата България
Много добре се разбира, и никой не отрича, че Ана можеше да е по-обрана.
Но не е ок да е хейтена само защото го е направила срещу една “легенда“, тя има такова поведение от самото начало, защо чак сега хората се сетиха, че епитетите са грозно нещо?
Разделението между участниците дразни, това поставяне на пиедестал на някакви  “легенди“, “национални богатства“ и прочие, които са изправени срещу “ергенки“, певци, фокусници, и прочие.
Да си носела последствията.....Joy как да си ги понесе, да си направи ритуално сепуко?
Пак ще кажа за медала и приключвам с темата, защото няма смисъл.
А и знам колко пречат личните пристрастия към участник в един риалити формат, пречат на обективната оценка и преценка не само на неговите действия, но и на тези на останалите към него самия.

Последна редакция: чт, 23 окт 2025, 19:03 от Moderator1

# 577
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Диаволо, това,че е известен спортист не му дава привилегии нито в предаването,нито в живота извън волейболното поле,а какво остава за игра като Предатели.
Никой не му дължи нищо.
Същото е еквивалентно за всеки един от играчите там. Равни са.

А относно обидите и епитетите, това вече опира до лично възпитание.Не е ли така?

# 578
Ще си позволя и аз да се включа сега в темата, макар и от доста време да не съм писала. Аз също не съм фенка на Владо Николов в играта, въпреки че по странни негови размисли и страсти да е единственият, който е гласувал и срещу тримата предатели. Не бих му се мазнила или галила егото му, но в ситуацията на Ана-Мария със сигурност щях да бъда по-обрана, внимателна и смирена. Най-малкото и заради годините ни разлика. Така съм възпитавана, че да се съобразявам винаги с възрастта на отсрещния. Ще имам едно наум, че човекът е постигнал много, но няма да ми бъде ключов фактор в отношението ми към него. Така или иначе тона и конкретните епитети, които изрече не добавиха никаква стойност на казаното от нея. Трябваше според мен да изчака първо Оля, да види как и какво ще каже тя и тогава да се включи. Но в никакъв случай няма да тръгна да я “хейтя” или да си променям мнението за нея като играч само, защото скочи така на масата.
Виждаме на Бачо колко са му крехки вече нервите и как започва да изпуска парата, та със сигурност в този момент и на праведните не им е лесно.

# 579
  • София
Анна-Мария досега не си беше позволявала толкова груби и личностни нападки. И за това и не съм я критикувал досега. Простичко е. Ако беше нападнала така фикуса Даяна пак щях да я атакувам. Това е Трейтърс за Бога.
А тя този път буквално откачи, според мен защото този път истински вярваше, че той е Предател (не случайно си залага главата) и искаше да хвърли всичко срещу него, но липсата на възпитание и емоционална интелигентност я доведоха до това крушение.
Играта за АМ приключи. Това беше.

Има една стара и мъдра поговорка:
''Да би мирно седяло, не би чудо видяло''

# 580
  • София
Ана Мария ми е прекалено цинична, доста съм възмутена от нейното поведение и изказ, дано да си вземе поука.

# 581
  • Другата България
Тоест, Анна Мария трябва да си ходи, защото си е позволила да обиди една “легенда“, която по случайност е закриляна от генералния предател?
Интересен мотив за “убийство“ в един социален експеримент.
Показателен.

# 582
  • София
И според мен Анна-Мария сбърка с епитетите, тогава някои дадоха заден, за да не ги обвини публиката, че са обидили и те тази легенда. Иначе мнението за Владо ми е противоречиво, особено покрай споделяно от приятели.

# 583
  • Другата България
Именно, така беше и с Гъмов.
Като някакви шеф - екипи бяха двамата, сакън някой да не им засегне достойнството, тоест - егото, че единия започваше да псува като каруцар, а другия поне си призна, когато е сгрешил.

Малко снимки от ИГ.

Да осребрим участието все пак, И затова сме влезли....

# 584
  • София
Анна-Мария към Владо Николов:
''Това което виждам, че прави е изключително грозно, не мъжко и няма чест в него''
?!
Дори и да беше Предател, това е само игра, т.е. и Анна-Мария прихвана от вируса на Антон.
Но това което тя каза е точно обратното на това което е в играта Трейтърс, Владо Николов.
Аз по-безумно структурирано изречение не бях чувал от много време насам...

И вижте как Оля клатеше главата, вижте и реакциите на Венци, Бачорски и Ева.
Делулуто е пътник.

Общи условия

Активация на акаунт