🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 5 (16.10 - 23.10) 🎭

• 31 389
  • 598
  •   1
Отговори
# 285
Айдее Тинката нареди пъзела.

# 286
Владо е олицетворение на ДЕЛУЛУ.
Да се сети, че Бачорски му каза, че със сигурност няма да е убит? Кой да се сети???? КОЙ??

# 287
Антон няма да ми липсва!
Оля е от хората, които ми стават антипатични, още преди да си отворят устата!
Интересно ми е Владо дали би се съгласил да бъде предател! Щот видяхме праведна Мая как предателски заубива, че да може да се припере!

Последна редакция: вт, 21 окт 2025, 20:29 от Anhela_a

# 288
От продукцията ли им "спускат" в кого да се съмняват?
Мега нелогични предположения, никаква логика, съмнителни аргументи. Вбесяващо е да ги гледа човек как се мъчат. Особено леля Оля - много е зле милата.

# 289
Мая щяла да пере Joy тя знае ли значението на тая дума от Ергенът Joy

# 290
Владо е олицетворение на ДЕЛУЛУ.

Владо може да се сети, че е Бачорски. Защото беше сигурен, че ще го отстрелят, защото той разкри другите предатели (което е факт). Обаче като мисли, мисли и....в един момент трябва да се сети, че крие змия в пазвата си. Може да не е днес, но ако го махнат тази вечер на масата, няма да видим дали съм права.

# 291
Ясно Владо ще е изгонен днес .

# 292
  • София
И се събират неострите цивилки - по двойки, кръгове и триъгълници... и си споделят: мислих много, ти си предател. Другият отговаря: и аз съм сигурен, ако някой е по-велик предател от ония, които улучихме - ти ще си този.
Няма решение на парадокса с котката на Шрьодингер - ако котка изобщо няма в кутията. Та и с нашите играещи Херои на мисълта - същото.

ПП. Като продължавам да го гледам - Владо единствено може да се сети, че е чул/чел, че волей-турнирът няма да е във Вн, а ще е в Сф.

# 293
Кефи ме, че докато разсъждават им пускат напрегнатата музичка от ергенът като дава рози 😁

П.п. Защо не е по-голяма драма за Мая, че Бачорски си е хвърлил двамата предишни съотборника на вълците??

# 294
Бачорски май не е следил Мая в гривните! Тя много добре си е дала сметка кой предател е най-предател по душа и организъм и сега като влезе в отбора на червените, няма да пусне кокала току-така!

# 295
Тия луди ли са бее, да подозират Владо! Това е човекът, който би умрял заради имиджа си на правиден , честен, справедлив.

# 296
Тия луди ли са бее, да подозират Владо! Това е човекът, който би умрял заради имиджа си на правиден , честен, справедлив.

Не са луди, просто нямат грам логическо мислене, но какво да се очаква от хора, които са риалити звезди и др., коио са известни само защото са известни?

# 297
На мен ми изглежда като че ли е по-вероятно да започнат да подозират оператора за предател, отколкото най-сетне масово да погледнат към Бачорски.

# 298

Не са луди, просто нямат грам логическо мислене, но какво да се очаква от хора, които са риалити звезди и др., коио са известни само защото са известни?
Ма каква логика трябва тука?! Това е единствения ясен като бял ден! И за слепите.

# 299
Ясно Владо ще е изгонен днес .
Как? Кой? Тренерът? Предателят?
Хахаха дано тръгва по- бързо, че доста се изложи.

Общи условия

Активация на акаунт