🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 5 (16.10 - 23.10) 🎭

• 31 434
  • 598
  •   1
Отговори
# 315
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Най-страшният предател Бачорски го е страх да избере Мая, че жена му ще се разведе с него. Това беше почти толкова смешно, колкото и че Владо продължава да не е наясно къде се намира и какво се случва. Но иначе по средата на сезона се разигра. Joy
Иначе добър избор на Мая. Да се разиграе малко и тя, че досега само се скатаваше. А тя ги може нещата.
Разочарова ме обаче много, че беше изненадана кой е предателят. Очевидно наистина не го е подозирала изобщо. Rolling Eyes
По отношение на убийството - съвсем очаквано Бачо си остави Владо, той му е най-големият поддръжник и шаран. Всеки ден нищо не разбира и не знае какво се случва. Жалко, че Бачорски иска да го спасява и да го бута напред. Не знам как не му е ясно, че Владо за нищо на света няма да се съгласи да бъде прелъстен.

АМ има чудесни разсъждения, но в тотално грешна посока.

# 316
  • София
Присъединявам се към горен пост: тия хора, като се гледат сега, не ги ли е срам, че са се представили като дървета от екстериора...
Владооо, волея ще е в Сф след време, не е във Вд сега.
Мн.добре си взеха щитове, които се сетиха, че не са във волей-отбора за елиминациите.

# 317
Много лош сценарий, вече сме го гледали! С риск пак да ме обвини някой, ще кажа - става пак като в Гривните.

# 318
Да я видя Оля когато разбере че Владо не е предател. След 2 седмици е аут.

# 319
Според мен Мая предполагаше, че Бачорски е предател. Не изглеждаше много изненадана. Не знам защо го игра моралистка в синхрона преди да се срещне с предателя.

Надявам се Оля да "сготви" Бачорски.

# 320
Аз да питам Владо, сега като се гледа отстрани не го ли е срам колко абсурдно изглежда и разсъждава?  Никаква връзка с играта няма той…

# 321
Венци да си ходи! Оля му направи изключително уместна забележка как се играе и да не разказва къде са щитовете!

Редакция: Добре че Бачорски е предател и е дружка с Венци. Иначе Венци абсолютно заслужава да бъде убит на следващия конклав, след като сам се издава, че неговият партньор от двойката има щит, а самият той следователно няма.

Последна редакция: вт, 21 окт 2025, 21:07 от ztztt

# 322
Оля ми е фаворита (не само заради тениската). Дано да спечели.

# 323
  • София
Венции, ако имаше и акъл, интелект, разбиране, морал и изобщо беше общокултурен човек - щеше да си в Ла Скала, а не в телефоните на малолетните.
Колко си неостър! Леле. Печен, та дрънка. На кухо тенеке.

# 324
Тоя Венци много тъп беее

# 325
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Оля и Тино чавка им е изпила мозъка. По-скоро Владо ще напусне веднага отколкото да рискува дори и на милимунда светлия му образ на герой да бъде накърнен.

# 326
  • София
Според мен Мая предполагаше, че Бачорски е предател. Не изглеждаше много изненадана. Не знам защо го игра моралистка в синхрона преди да се срещне с предателя.

Какво говориш, аз такава фалшива реакция отдавна не бях виждала. 😂

# 327
Владо ще го играе Ван Хелсинг за предателите!:laughing:

# 328
Какво му стана на ,,стратега" Бачора, отде тия сълзи...😳
Малко ми е фалшиво!

# 329
Коте, недей рева, няма да те съжалим.

Общи условия

Активация на акаунт