🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 5 (16.10 - 23.10) 🎭

• 31 374
  • 598
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Ох, боже и цигулки му пуснаха ...
Разплетох си чорапите от мъка по страданието на Бачо.

# 331
Съвсем очаквано, Мая е новият предател. И веднага започна да лавира по линията на Владо Николов. Не вярвам да изгонят Владо, много от тях си пазят образите, сакън да не "посегнат на колос". Иначе много ми се иска да си тръгне, разваля играта в моите очи.

# 332
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Да, да повярвах ти Бачо. Добре, че се наведе и камерата не ти хвана физиономията как сигурно си се хилил, ревал си баш никога. Лошо изпълнение за златна малинка.

# 333
  • Другата България
Антон: “Не бях чак толкова ОТБОРЕН играч, колкото трябваше!“ Joy
Милия, влязъл да играе отборно, звънял на този и онзи, за да влезе в “отбора му“, накрая изненадан, че го “убили“.
Владо: “Аз, както вчера бях сигурен, че ПРЕВЪРТЯХ играта, сега знам, че нищо НЕ ЗНАМ“ Joy
Наистина няма такова делулу.
В момента гледам разговора му с Тино, новия му заподозрян, и сигурно съседите се чудят на колко съм. С глас се хиля, няма такъв разговор.
А подозренията на някои праведни, че той е предател дори няма да коментирам.

Назад гледам, извинявам се, ако звуча шизофренично.

# 334
Оля е абсолютно ментално беззащитна. Нямам търпение да ѝ видя физиономията.

Монологът на братленце също е много смешен.

# 335
Страхотна Анна-Мария! Може да не стреля към правилния човек, но се аргументира отлично в негова посока. Владо остана безмълвен.

Редакция: Оля също.

# 336
Оля го закопа Тинката брутално.

# 337
Майко мила..Ана Мария  пак е сигурна JoyJoy

# 338
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Оля го закопа Тинката брутално.
Ми права е тук, Тино наистина няма такъв капацитет.

# 339
Най-после имаме един започващ да мисли праведен - Оля. Жорката и Неве действително бяха хвърлени под автобуса, не бяха хванати.

# 340
Оля е мега неприятница!

# 341
Топ 3 делулу:
3. Оля ментално беззащитната
2. Ева и Владо Николов
1. Братленцето Анна-Мария

# 342
Венци е мега ИДИОТ! Номер 1.
Ана Мария номер 2.

# 343
Анна-Мария нещо се е бъгнала, тотално неадекватни неща говори. Разочарова ме тази вечер на кръглата маса.

# 344
Да очакваме ли 7 на 7 гласове и после 6 на 6 на прегласуването и това е счупването на играта?

Не познах

Общи условия

Активация на акаунт