Дългото чакане след трансфер - тема 120

• 15 004
  • 423
  •   1
Отговори
# 330
Във Вторник си поставих овитрела и в четвъртък пуснах кръвни . И аз си мисли че е имало имплантация поне .. Много ми е трудно ..

# 331
Според мен е имало имплантация, дано докторите дадат повече светлина.

# 332
Мисля да си сменя клиниката просто ..
Бях сигурна че този път е станало просто не знам какво се обърка . Ще си дам почивка малко сред НГ ще реша какво да правя .
Пожелавам успех на всички момичета от сърце 🍀🫶🏻

# 333
Момичета включвам се със отрицателен тест на 8 ден беше 135 заради Овитрела, се е 6.25 ..
Аз бих пуснала още един кръвен в друга лаборатория.
Разликата е много голяма и съмнителна.

# 334
Ще пусна и на ме , ми се струва голяма разлика .. Акушерка ми каза направо че е отрицателен, пратих и от 8 ден резултата 135 каза е високо заради овитрела

# 335
Минали са 5 дни от кръвния, нали? За съжаление ЧХГ спада бързо и не е странно, че се е стигнало до това число. За съжаление най-вероятно е биохимична.

# 336
Да 5 дни минаха . Най вероятно е била биохимична ..

# 337
Биохимична е по-добре от това да е от Овитрел,поне е имало имплантация.

# 338
Да ние сме със мъжки фактор .. Явно ембриона не се е , закрепил или има някакъв генетичен проблем, лекарката ми обясни че всичко е Божа работа и да се молим ембрионите да са здрави , еми нали затова е инвитро , явно не ги изследват а само ги оплождат ..

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 15:51 от Vanq Ivanova

# 339
Няма нищо сигурно, дори и в инвитро. Нито ПИД, нито тестове, нито нищо. Да, в инвитрото също има Божа работа. И аз имах здрав ембрион с ПИД и си виках, ето този път ще стане, а ми не стана. После изникна и имунологията. И аз мисля, че няма как 135 да е само от Овитрел, имало е имплантация, но най-вероятно е БХ.

# 340
Да права си но, в такива тежки моменти човек си задава много въпросителни но никой не може да отговори 🙂 Продължаваме напред ще съберем сили и търпение 🍀

# 341
Vanq Ivanova, много съжалявам за лошите новини. Нямам идея колко вдига овитрел ЧХГ-ТО, не мога да коментирам имало ли е или не имплантация, но пожелавам следващия път да има! 🙏
Понякога нещата просто не се случват и обратно, понякога просто се случват. За съжаление е съвкупност от много неща, в това число е и Божа работа, кога точно ще се появи вашето бебе ❤️ Пожелавам то да е скоро 🙏

# 342
Първия път пуснах тест 4 дни след овитрел и беше 335, след още 6 дни вече беше паднал на около 24.. явно са възможни такива големи разлики въпреки, че и на мен не ми се вярваше..

Ще пусна и на ме , ми се струва голяма разлика .. Акушерка ми каза направо че е отрицателен, пратих и от 8 ден резултата 135 каза е високо заради овитрела

# 343
Значи и при теб е имало имплантация ..
На мен това ми е 2 опит и се замислям за преместване на ембрионите оставаха 3 още, много съм объркана .. Вие имате ли срещи след не успешни трансфери с АГ ?

# 344
Изобщо не си вменявайте вина, само се тормозите психически. И аз изкарах толкова, 1 път на 3 ден всички спряха развитие всичките, 2 път след като днк фрагментацията се оправи всички стигнаха по 5 ден. Най-накрая забременях естествено с единствената ми яйцеклетка от десен яйчник, уж тежък с мъжки фактор и непроходими тръби.

Арвен, а казаха ли ти какво е било качеството на Я? Защото на 3-ти ден е много рано за мъжки фактор. С мъжкия след 4, дори 5-ти ден отпадат. Ако са наред Я до 4-ти ден всичко е топ, съдейки по нашия опит. То може и двата фактора да действат, но тука повече сякаш отива към женския фактор. С какво те стимулираха и по колко АФ имаш?
Питах лекаря, каза, че не може да каже каква е причината. И аз съм решила, че в мен е проблема, с НЯР съм. Стимулираха ме с Мериоферт. Имах 7 фоликула в началото, на пункцията бяха 5, с 4 яйцеклетки вътре. Следващият път ще има Разпит на ембриложката.

Общи условия

Активация на акаунт