Дългото чакане след трансфер - тема 120

• 14 720
  • 413
  •   2
Отговори
# 375
Супер е, че казват, че няма проблем, но не приемайте намаляване на дозата преди 12 г.с.

# 376
Съжалявам, не помня, да сте писали, че приемате инжекционен прогестерон, за това го препоръчах, ако приемате толкова много прогестерон, и пак е нисък, в никакъв случай не трябва да се маха. На мен в 10 г.с. ми махнаха инжекциите, продължавах само на дуфастон. Поне до 10 г.с. не бива да махате нищо. Това е добре, че нямате болки. Всичко ще е наред.

# 377
Ама какви са тези доктори в 6 г.с и на такъв нисък прогестерон да го спират?? Имам чувството, че тия дипломи от Зрънчо ги купуват. Никакво спиране до 12 г.с. , когато плацентата ще бъде напълно оформена. Даже не знам защо не са ви сложили 2 по 1 Пролутекс, той е най-силния. Очевидно имате проблем с усвояването на прогестерон и в никакъв случай не трябва да се спира.

# 378
Колко време след спиране на пролутекса при ЗЕТ ви идва цикъла ?

# 379
Не са го спрели . Казаха след две седмици да пусна отново и да им пиша . Общо взето намалям само естрофема и кортапред

Ама какви са тези доктори в 6 г.с и на такъв нисък прогестерон да го спират?? Имам чувството, че тия дипломи от Зрънчо ги купуват. Никакво спиране до 12 г.с. , когато плацентата ще бъде напълно оформена. Даже не знам защо не са ви сложили 2 по 1 Пролутекс, той е най-силния. Очевидно имате проблем с усвояването на прогестерон и в никакъв случай не трябва да се спира.

# 380
Колко време след спиране на пролутекса при ЗЕТ ви идва цикъла ?

При мен след 3 дни.

# 381
А ако не дойде цикъла след спирането на Прогестаните и Клексана?
(при отрецатерен кр.тест /направих 2 бр.такива на 25.11 - 27.11, плюс ранен пиклив/).

# 382
  • София
Забавянето е нормално да е между 3 и 7 дни.
После лекарят трябва да предприеме мерки.
Пусни прогестерон, за да видиш как пада. Когато падне, ще прокървиш.

# 383
Аз да актуализирам,на 13 ноември след преглед при Цветков се видя плоден сак и по ПРМ ме определи като 4+3 .Вчера след зацапване и тъмна кръв изтичах до Адела по спешност ,видя се отлепване и го измери 5+6.Препоръча ми почивка ,лежане и ми смени терапията, от вторник когато ми е следващият преглед ще съм на антибиотик.Стиснете ми едни палчета да има положителен развой.
Какво се случва с теб?

# 384
Здравейте,включвам се и аз в темата на чакащите.Моят трансфер беше в събота на ЕЦ с единственото ни ембриониче.Казаха,че е с перфектно качество.Това ни е второ инвитро,но първи трансфер.Успех на всички чакащи .

# 385
Успех, пожелавам ти положителен тест 🫶🏻
И весели празници 🙂

# 386
Момичета, малко глупав въпрос, но как се изчисляват гестационните седмици и термина при ЗЕТ на ЕЦ на 6 дневен ембрион, върнат на ден 5 след овулацията на 13 ноември?

# 387
Щом е върнат на 5ти ден пиши в нета due date calculator, избери вариант трансфер на 5-дневен и имаш сметката.

# 388
Щом е върнат на 5ти ден пиши в нета due date calculator, избери вариант трансфер на 5-дневен и имаш сметката.
Намерих, благодаря ❤️

# 389
Аз да актуализирам,на 13 ноември след преглед при Цветков се видя плоден сак и по ПРМ ме определи като 4+3 .Вчера след зацапване и тъмна кръв изтичах до Адела по спешност ,видя се отлепване и го измери 5+6.Препоръча ми почивка ,лежане и ми смени терапията, от вторник когато ми е следващият преглед ще съм на антибиотик.Стиснете ми едни палчета да има положителен развой.
Какво се случва с теб?

Не вървят добре нещата.Днес трябваше да съм 7+1 ,а го измери 6+2 .Виждат се сърдечни пулсации,не спря терапията Вкара клексан и ел аргинин Нямам много надежди...но ще чакам петък .

Общи условия

Активация на акаунт