Дългото чакане след трансфер - тема 120

• 22 085
  • 560
  •   1
Отговори
# 60
Момичета, бързам да споделя с вас моят резулатат от 8ми ден след свеж трансфер на 5дневно ембрионче. Мисля, че има имплантация, така се развълнувах, а вчера дори си и поплаках, защото усещах менструални болки и бях сигурна, че ми идва цикъла. Затова реших и да избързам да отида днес на 8ми ден, за да не тормозя.

# 61
Да със сигурност е имало имплантация, но резултата е нисък за 8ми ден. Пуснете след 48 часа още един тест. Успех 🙏

# 62
  • София
Стефи, денят на трансфера като 0 или като 1 го броиш?

# 63
Нисък резултат … дано е късна имплантация . Повторете след 48 ч
Слагала ли сте овитрел или подобни ,които завишават чхг?
quote author=Steffi.v link=topic=1823027.msg50397005#msg50397005 date=1761827345]
Момичета, бързам да споделя с вас моят резулатат от 8ми ден след свеж трансфер на 5дневно ембрионче. Мисля, че има имплантация, така се развълнувах, а вчера дори си и поплаках, защото усещах менструални болки и бях сигурна, че ми идва цикъла. Затова реших и да избързам да отида днес на 8ми ден, за да не тормозя.

[/quote]

# 64
Деня на трансфера го броя като ден 0, овитрел съм слагала отдавна - два дни преди пункция на 15.10

# 65
Стискам палци всичко да е наред .
Освен ЧХГ след 48 ч пусни и прогестерон задължително

Деня на трансфера го броя като ден 0, овитрел съм слагала отдавна - два дни преди пункция на 15.10

# 66
  • София
По принцип нормата е около 40 на 9-ти ден.
Може обаче да е била малко по-късна имплантацията.
Важно е да се удвоява след 48.

# 67
Стискаме палци да се удвои!

# 68
А мислите ли ,че ако на 7 ден след трансфера на 3 дневните ембриончета пусна чхг ,може да покаже нещо ? Защото на 7 ден ще слагам овитрел и след това ще трябва да минат още 7 дни за тест

# 69
Рано е. 9 дни след 3-дневен.

# 70
Ясно ….голямо чакане ще е до 14 ден 😁

Рано е. 9 дни след 3-дневен.

# 71
Момичета, нова съм в темата, както и в процедурите. На 27.10 за първи път ми правят трансфер на 5 дневно замръзено ембрионче. Доктора ми каза да направя тест на 10.11, но ми се струва много далеч. Кога най - рано мога да пусна кръвен тест според вас?

# 72
7-8 дни след трансфера. Денят на трансфера се брои за нулев. Успех!

# 73
Здравейте,момичета! Чета ви,но но пиша.
Но днес мъката ми е голяма и реших,че имам нужда да го напиша. Днес излезна кръвния ми тест след ЗЕТ на 4 дневен ембрион на 21.10. Резултат 0,3 …. Това ми е трети трансфер с нулев резултат. Имам 4 стимулации, оцелява само по 1 ембрион, а на едната дори нямах нито един. Сега в Турция върнахме 2 ембриончета със средно качество. Бяха замразени на 4 ден,точно с идеята,че повечето при мен не стигат 5 ден. Толкова големи надежди имах този път. Никога не съм имала 2 ембриончета. Все се надявах,че поне едното ще се захване. И пак нищо. 5 години изследвания,процедури,пари на вятъра,сълзи, болки и разочарования и вече не знам накъде на поема. Не искам да се предавам,но в момента не виждам никаква светлина в тунела. По-отчаяна съм от всякога. Не знам кога е моментът да спра. Все пак и това всичко изтощава организма,тези хормони и всичко,което приемаме. В понеделник имам рожден ден и получих този скапан негативен тест за “подарък”. Годините минават,а с тях и надеждата,че нещо ще се промени.
Съжалявам за този така отчаян пост,но просто знам,че само в такива групи има хора,които ме разбират.
Успех пожелавам на всички,които продължават борбата.

# 74
Нона, няма определен период в, който да спреш. Това го определяте само вие, на база чувства, емоции, психическо натоварване, физически и финансови възможности. Ако можете, не се отказвайте. Дай си време да го преживееш. Дай си време да се възстановиш, вземи решение, по-нататък. 1, 2, 3...5 цикъла, колкото са ти нужни.
Опитай поне още един път, този път на 3-ти ден им дайте шанс. Наистина си мисля, че има възможност да се случат нещата. Писала съм и друг път, имам приятелка, която й върнаха на 2-ри ден 3 ембриончета, казаха й, че едва ли ще оцелеят, но...сега има близнаци точно от тях. Две се бяха хванали. Големи сладури са. Момиче и момче.
Аз имам бебче от тридневни също. Не те агитирам, споделям моя опит. Въпреки, че одобрявам и идеята за ПИД, но щом не стигат до 5-ти ден, докторите са прави, поне да дадат шанс. Не се знае никога кое е твоето бебче. Понякога естествената среда е по-добра.

Общи условия

Активация на акаунт