Дългото чакане след трансфер - тема 120

• 22 106
  • 560
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте,
Днес на 10ти ден - 48 часа след проверка на чхг, който тогава беше 18, днес това е резултата. Малко е покачването Cry Изследвах и прогестерон, как ви се струва това? 😭

# 76
Не е добре положението ,съжалявам .Какво ти казаха от клиниката ,да спираш терапията или първо още един след 48 ч

quote author=Steffi.v link=topic=1823027.msg50405512#msg50405512 date=1762000495]
Здравейте,
Днес на 10ти ден - 48 часа след проверка на чхг, който тогава беше 18, днес това е резултата. Малко е покачването Cry Изследвах и прогестерон, как ви се струва това? 😭

[/quote]

# 77
Все още не съм посещавала болницата, понеже оттам ми казаха след 12 дни да пусна кръвен тест - в понеделник ще пусна , защото тогава се пада деня и след това ще чакам за коментар и следващи стъпки.

# 78
Няма удвояване, ниско е ЧХГ-ТО, но все пак не спирайте нищо, докато от клиниката не Ви кажат. Прогестерона е приличен, мисля.
Не искам да давам напразни надежди, но и в миналата тема споделих, че в Плевен имат живо родено бебе с ЧХГ 30 на ден 14, така че, стискам палци и при Вас, нещата да се развият положително 🙏

Редактирам писта си - прогестерона също е нисък, не бях обърнала внимание на мерната единица.

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 21:20 от Si_mo_na

# 79
Аз на предишния трансфер започнах с много ниско чхг 34
Пусках 5-6 пъти през 48 ч . Беше страшно мъчение ,защото бях сигурна ,че с това чхг ,не са добре нещата. И от клиниката си го казаха ,още на първия тест .Удвояваше се правилно в началото  ,но все пак си беше ниско . Достигна 430 и вече взе да не е точно удвояването ,чак тогава ми казаха да спирам терапията . Честно казано на всеки тест се надявах ,най накрая да е спряло и да се свършва вече . В групите все ми казваха ,до последно да се надявам ,но знаех че няма смисъл . Има и единични случаи ,редки но ги има ,където и с ниско чхг се случват нещата . Аз такива обаче не съм срещала . Просто бъди подготвена за всичко и чакай отговора на клиниката

Все още не съм посещавала болницата, понеже оттам ми казаха след 12 дни да пусна кръвен тест - в понеделник ще пусна , защото тогава се пада деня и след това ще чакам за коментар и следващи стъпки.

# 80
pattyK, ужасно мъчение е и това, да. Изобщо толкова много стрес има около всеки един етап на инвитрото, че стимулацията ми се струва като най-леката част.

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 16:52 от Si_mo_na

# 81
Така е ! Предполагам и след положителен тест пак е мъчение ,защото се притесняваш дали всичко е наред . При мен е вече 5 трансфер ,чакам времето за тест и честно казано ,всичко ми идва в повече ! Пожелавам  ти от сърце в най-скоро време всичко при теб да се нареди 🍀

pattyK, ужасно мъчение е и това, да. Изобщо толкова много стрес има около всеки един етап на инвитрото, че стимулацията ми се струва като най-леката част.

# 82
На 10-ти ден след трансфер се очакват стойности над 100 или поне 90. В случая няма и удвояване, на мен ми прилича на биохимична, което ще е по-добрия вариант. Предполагам че на следващия тест, ако още се мъчи така ще ти кажат да спреш лекарствата. Прогестерона е 11 нг, което е под долната граница за успешна бременност, но има правило, че когато пада прогестерона или е нисък и няма удвояване, бременността не е читава. Съжалявам, знам какво е , имам 3 биохимични.

# 83
Пиша да ми се поскарате малко че ми е толкова акъла.. 7 ден след 2 5 дневни и реших че ще правя уринарен, че и на шур чек че и от малките... Е видях чертичка която само тя си знае дали въобще дъм я видяла (тоест, май даже я и няма) и, о каква изненада - се разочаровах. Така си изиграх филма в главата, че като са две ще се лепнат и двете, и втората черта ще е дебела като пръст, на 10 ден чхг ще ми е два милиона, на 12ти ден ще е 10 милиона о медицинско чудо... Абе и аз съм вече луда за връзване.

Та де, както хиляди пъти се е повтаряло тук, НЕ ВЯРВАЙТЕ НА УРИНАРНИ ТЕСТОВЕ!
Утре ще пусна кръвния и тогава вече ще се разочаровам ако трябва официално.

Иначе симптоми бол, глава, врат, гръб болят, крампи, гадене, всичко вуни на смърт (включително и аз) абе не ми е забавно. Ще се чуе.

# 84
Пуснете още днес. Кръвен ще отчете 5 дневни. Успех!!

# 85
scar Стискам палци🤞Не забравяй и прогестерона( знам, че лекарката ти не го иска, но аз бих пуснала на своя глава)

# 86
Не ви разбрах много ,но спокойно може да пуснете кръвен вече . Иначе за”симптоми “ няма как да се говори . Не може да имате никакви симптоми,които да са от бременност . Ако ви има нещо е от медикаментите

quote author=Scar12346 link=topic=1823027.msg50415647#msg50415647 date=1762231535]
Пиша да ми се поскарате малко че ми е толкова акъла.. 7 ден след 2 5 дневни и реших че ще правя уринарен, че и на шур чек че и от малките... Е видях чертичка която само тя си знае дали въобще дъм я видяла (тоест, май даже я и няма) и, о каква изненада - се разочаровах. Така си изиграх филма в главата, че като са две ще се лепнат и двете, и втората черта ще е дебела като пръст, на 10 ден чхг ще ми е два милиона, на 12ти ден ще е 10 милиона о медицинско чудо... Абе и аз съм вече луда за връзване.

Та де, както хиляди пъти се е повтаряло тук, НЕ ВЯРВАЙТЕ НА УРИНАРНИ ТЕСТОВЕ!
Утре ще пусна кръвния и тогава вече ще се разочаровам ако трябва официално.

Иначе симптоми бол, глава, врат, гръб болят, крампи, гадене, всичко вуни на смърт (включително и аз) абе не ми е забавно. Ще се чуе.
[/quote]

# 87
Аз ви разбирам. Винаги се “подготвям” вкъщи с уринарен, за да издържа час и половина докато излезе кръвният. Знам си така, че е отрицателен един вид, и мога само приятно да се изненадам. Но и от мен - пуснете още днес.

# 88
  • Sofia
Честно казано, пикливите тестове въобще не уважавам, ще трябва да се изчакат кръвните, защото иначе се самопобъркваме. Имам естествена бременност след отрицателен пиклив тест. Просто трябва търпение. Относно признаците, имам доста неуспешни трансфера, при които не стигаха дори до междинната граница, като всеки път с различни признаци. В края на миналата година за първи път на 10 ден имах 50, но за жалост на 12 падна на 24. Тази година на 10 ден имах почти 2000 и на 12 ден вече близо 4000.
За ТСХ мога да кажа, че аз съм с хиперфункция и доста време пих лекарства, преди да почна с трансферите. От ендокриноложката разбрах, че освен ТСХ, важно е да се следят ТСХ рецепторни антитела. Те трябва да са в норма, при мен бяха високи и ми отне година и нещо да сваля стойностите.
Иначе за кафето и чая след трансфер, на мен ми връчиха протокол, че до окончателен кръвен тест, са забранени кафе, чай, алкохол, газирани напитки. В крайна сметка след толкова мъка и чакане, трябва да имаме търпение за едни 12 дни. Но всеки сам решава за себе си.
Пожелавам високи стойности ЧХГ на всички, търпение и никакво отказване 😉

# 89
Kroche, как вкарахте в норма антителата?   
Честно казано, пикливите тестове въобще не уважавам, ще трябва да се изчакат кръвните, защото иначе се самопобъркваме. Имам естествена бременност след отрицателен пиклив тест. Просто трябва търпение. Относно признаците, имам доста неуспешни трансфера, при които не стигаха дори до междинната граница, като всеки път с различни признаци. В края на миналата година за първи път на 10 ден имах 50, но за жалост на 12 падна на 24. Тази година на 10 ден имах почти 2000 и на 12 ден вече близо 4000.
За ТСХ мога да кажа, че аз съм с хиперфункция и доста време пих лекарства, преди да почна с трансферите. От ендокриноложката разбрах, че освен ТСХ, важно е да се следят ТСХ рецепторни антитела. Те трябва да са в норма, при мен бяха високи и ми отне година и нещо да сваля стойностите.
Иначе за кафето и чая след трансфер, на мен ми връчиха протокол, че до окончателен кръвен тест, са забранени кафе, чай, алкохол, газирани напитки. В крайна сметка след толкова мъка и чакане, трябва да имаме търпение за едни 12 дни. Но всеки сам решава за себе си.
Пожелавам високи стойности ЧХГ на всички, търпение и никакво отказване 😉

Общи условия

Активация на акаунт