Дългото чакане след трансфер - тема 120

• 14 799
  • 416
  •   1
Отговори
# 405
Добро утро,днес ми е ден 6 след трансфер на 5 дневен ембрион.Вчера вечерта получих леко кафяво зацапване и сутринта пак имах.Надявам се това да е добър знак за имплантацията,а да не ми идва цикъла

# 406
Малко 50/50 е май положението, но може направо утре кръвен +прогестерон. Успех!

То и днес може, но някои ще кажат, че е раничко.

# 407
Моника, на мен ми прилича на имплантация. Почивайте поне два дни повечко, утре или вдругиден може да си пуснете кръвен.
Стискаме палци.

# 408
Пуснах кръвен резултата е 7.16 IU/L при референти 1 при небременни.Мисля че е добре,при условие че е 6 ден след трансфер.

# 409
Колко дневен е ембриона ?
За момента е отрицателен,повтаряйте на 48 ч . Дано има промяна

.
Пуснах кръвен резултата е 7.16 IU/L при референти 1 при небременни.Мисля че е добре,при условие че е 6 ден след трансфер.

# 410
# 411
Не е отрицателен, в неопределената зона е. Има шанс, след два дни пак кръвен тест.

# 412
Под 25 е отрицателен,но все още е рано . Желая ви успешно развитие

# 413
От 5 до 25 се води в неопределената зона, до 5 се води отрицателен. Над 5 означава, че има имплантация, което е важно.

# 414
Цикълът щеше вече да ви е дошъл. На мен след зацапване в същия ден ми дойде. Нямах изобщо имплантация. Имайте вяра.
Добро утро,днес ми е ден 6 след трансфер на 5 дневен ембрион.Вчера вечерта получих леко кафяво зацапване и сутринта пак имах.Надявам се това да е добър знак за имплантацията,а да не ми идва цикъла

# 415
Няма един с един еднакъв случай. Зависи от прогестерон, от чхг, кога е имало имплантация и тн. В този случай нещо е имало, дали ще расте или пада не се знае. Стискаме палци.

# 416
Аз без имплантация на 10 ден нямах ни зацапване, ни нищо. След като спрях прогестероновите инжекции и ваг.глобули,  след няколко дни ми дойде. След 2 отр.кръвни теста в две разрични лаборатории. Нищо не съм чувствала, освен ПМС. Нищо и не се е случило, за да не се имплантира. Направо съм в чуденка. Днес продължавам да кървя още, а мина повече от седмица.
Цикълът щеше вече да ви е дошъл. На мен след зацапване в същия ден ми дойде. Нямах изобщо имплантация. Имайте вяра.

Общи условия

Активация на акаунт