Дългото чакане след трансфер - тема 120

• 22 078
  • 560
  •   1
Отговори
# 435
След успешен трансфер и положителен тест естрогенът е критичен за поддържане на лигавицата. Свържете с клиниката най-добре

Момичета има ли проблем да пропусна естрофема 1 ден
Заблодихсе че днес апетеките не работят

# 436
Казаха ми да продължа всички лекарства   до като отида на преглед

# 437
Записвам се с отрицателен кръвен тест на 10ти ден. Резултат 5,5. Поплаках си днес...

# 438
На колко дневен ембрион е бил трансфера? Свеж или замразен?

# 439
На колко дневен ембрион е бил трансфера? Свеж или замразен?
Свеж трансфер 5 дневен ембрион. На ден 6 имах чхг:7,2. Днес е 5,5.

# 440
Много съжалявам 😞 Дано следващия път да имаме повече успех всички 🙏❤️

# 441
Здравейте момичета, днес ми е 13 ти ден след трансфер. На 11ти ден си направих домашен тест и беше ясно положителен. В петък трябва да си направя кръвния тест, но тази сутрин имам леко зацапване, до колко е нормално в този период и трябва ли да се притеснявам според вас.

# 442
Според мен отиди още днес за кръвен тест. И в петък пак кръвен. Пусни и прогестерон.
За зацапването, зависи какво е. Ако е червена кръв, не е много нормално. Ако е кафяво или бледо розово, може би е от имплантацията или се чисти нещо старо.

# 443
Каквото Мики каза, отивай на тест, за да се знае какво се случва. При тази ситуация трябва да се проследи и покачване —> два теста през 48ч. и прогестерон. Няма какво да чакаш до петък щом на домашен тест е имало вече черта. Прати резултата от днес с прогестерона на доктора и коментирайте добавките.

Последна редакция: ср, 10 дек 2025, 10:54 от Semirra

# 444
Здравейте момичета, благодаря Ви. Веднага се свързах с лекаря отидох на кръвен тест чхг ми е 638 и вече видяхме плодния сак, тъй като слагам фраксипарин, доктора ми каза ако има ден  в които имам зацапване просто да не слагам фраксипарина. Но слава богу съм чиста и нямам зацапване.

# 445
А прогестерон мерихте ли? Аз при зацапване увеличих прогестерона, не съм пропускала клексана. Дано няма такова де.

# 446
Не съм, доктора нищо не ми каза. Аз слагам пролутекс и циклогест.

# 447
Ако пак има зацапване, аз бих пуснала, в лаборатория, където се справят с хормоните.

# 448
Записвам се с отрицателен кръвен тест на 10ти ден. Резултат 5,5. Поплаках си днес...
Съжалявам от сърце, monyca😞❤Пожелавам скорошен успех, а поплакването си е утеха.
В крайна сметка цикъл ли се оказа зацапването?

# 449
Съжалявам от сърце, monyca😞❤Пожелавам скорошен успех, а поплакването си е утеха.
В крайна сметка цикъл ли се оказа зацапването?
Цикълът ми дойде вчера след спиране на лекарствата. Доктора каза, че е било имплатнтационно кървене. Всъщност за втори път ми се случва да имам имплантация и след това да не се развие. Сега ми предлага преди следващия трансфер да направим хистероскопия, да отхвърлим евентуален проблем в матката.

Общи условия

Активация на акаунт