Дългото чакане след трансфер - тема 120

• 22 070
  • 560
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте,изпуснала съм циклогест вчера сутрин и днес сутринта имах леко бежово зацапване.Стана ми много мъчно и не спирам да се обвинявам,та дали ако сложа наобяд днес още 1 глобул ще засиля липсата му от вчера?
Чувствам се ужасно

Един пропуснат Циклогест няма да ви се отрази кой знае колко. Продължавате си със следващата доза, т.е. ако сте пропуснали сутринта си слагате тази вечерта. Мисля, че около 8 часа разлика трябваше да има. А ако имате и друг прогестерон и сте си го взели навреме, няма какво да го мислите. При мен бежовото зацапване на 8-ми ден се дължеше на имплантация. Бежово! Не кафяво, не червено, точно леко бежово. Пожелавам ви и на вас да е заради това.

# 466
Точно както е казала Salsera. Мисля, че няма за какво да се притеснявате толкова, още повече когато имате допълнително прогестерон от утрогестана. На 9-10 ден може да си пуснете чхг и прогестерон и ако е нужно да се коригира дозата.

# 467
Здравейте,
Някой приемал ли е утрогестан и да има диария? От 4 дена го взимам и 3 от тях са много воднисти. Не ме боли корем, леко вечер се подува, но до там. Доктора каза, че не е нормално, да се обърна към личния лекар.

# 468
Не е от него . Той по скоро запича

Здравейте,
Някой приемал ли е утрогестан и да има диария? От 4 дена го взимам и 3 от тях са много воднисти. Не ме боли корем, леко вечер се подува, но до там. Доктора каза, че не е нормално, да се обърна към личния лекар.

# 469
  • София
При някои жени разхлабва.
Аз бях така при всички бременности.
Други прогестеронови препарати ме запичаха, но от Утрогестана винаги в началото получавах разстройство, докато привикна.
Ако пък приемаш някакви желязосъдържащи препарати, съвсем става "рехаво".

# 470
Добро утро момичета нова съм да разкажа за бързо септември правихме стимулация октомври първи неуспешен трансфер и този миналия понеделник пак правихме трансфер на 6 дневни ембриони днес си направих пиклив тест и е отрицателен казаха ми кръвен събота да вярвам ли на пикливия ? Благодаря ви

# 471
Вече може да направите кръвен

Добро утро момичета нова съм да разкажа за бързо септември правихме стимулация октомври първи неуспешен трансфер и този миналия понеделник пак правихме трансфер на 6 дневни ембриони днес си направих пиклив тест и е отрицателен казаха ми кръвен събота да вярвам ли на пикливия ? Благодаря ви

# 472
Благодаря Ви !!

# 473
Момичета днес ми е 9 ден след трансфер реших да пусна и кръвен тест и е 0,10 има ли смисъл да продължавам лекарства и инжекции ?

# 474
За съжаление няма шанс, но трябва да потвърдите с клиниката си преди да спрете лекарствата. Чуйте ги утре.

# 475
Момичета днес ми е 9 ден след трансфер реших да пусна и кръвен тест и е 0,10 има ли смисъл да продължавам лекарства и инжекции ?
Няма. Изпратете резултатите на следващия Ви лекар и той ще ви спре лекарства.
Успех следващия път 🙏❤️

# 476
Момичета,за съжаление беше неуспешен опита ни на 2та ни много бързи и много хубави ембриона на 5ти ден.
Исках да ви попитам какво значат показателите на прогестерона тк пуснах и него.
При мен той е 48.700 като трансфера ми беше на 05.12 тоест вчера,когато пуснах е бил 12-ри ден след трансфера.
Честно казано избягвах да се вглъбявам и да чета много и се доверявах на докторите,но все пак показател ли е,че нещо се е случило?
Много ви благодаря и успех на всички❤

И да попитам случвало ли се е някой да има бавен ембрион?
Имахме 3 замразени,поставихме 2та бързи с отлични показатели и сега се чудя дали този ще го слагат изобщо тк ако не се замислям за процедура извън страната.

Последна редакция: чт, 18 дек 2025, 12:43 от DTDT5

# 477
Явно нещата при мен не са много цветущи .... Положителен е , но аз очаквах да видя над 100 за 10-ти ден ( свеж трансфер имам на 5 дневен бластоцист) ! А виждам това , продължавам до следващото тестване с терапията...но без особени очаквания 😒
Просто не знам дали е възможно това да има положителен развой?!

# 478
Dtdt5, съжалявам! Не казвате каква е мерната единица на прогестерона. Ако е ng, е добре. Ако е nmol, e малко ниско. Но е пак е в норма за бременни.

Miracle, все пак има надежда за добро развитие. Пуснахте ли и прогестерон?

# 479
miki8713 не , не съм пускала прогестерон. Мисля при следващото пускане на ЧХГ , да пусна и него !

Общи условия

Активация на акаунт