Силно се надявах да не се стигне до това положение, но уви. След трансфера, не съм сигурна дали на следващия ден веднага или на по-следващия, започнах да усещам миризмата на урината си доста силна и натрапчива, особено сутрин. Случвало се е да ми се доходи до тоалетната изведнъж, но не е било с малко или оскъдно количество. И реших, че може да е от многото медикаменти, включително и новите. За всеки случай тази седмица си пуснах една стерилна урина иии ми излезе бактерия(клебсиела), за мое голямо съжаление. Само като гледах с какви силни антибиотици се лекува, неподходящи за (евентуална) бременност, направо ми стана лошо. Междувременно си пия достъчно вода, чайчета от мента. А до теста има още няколко дни...дали можете да ми споделите как сте лекували, ако ви се е случвало? Или да ми дадете някакъв съвет? Защото през живота си ми се е случвало да имам само е коли и сега се стреснах от тази и то точно в този толкова неподходящ момент. Много ще съм ви благодарна, защото направо се отчаях...
Здравей, моя приятелка имаше такъв проблем, беше в 3-4ти месец. Пуснаха й антибиограма и пи антибиотик съвместим с бременност. Казали й, че самата бактерия не е опасна за бебето. За чайовете, наистина е хубаво да се внимава.
Разбира се, всяко нещо крие своите рискове, но нелекуването, би било по-лош вариант. Понякога има хора, което се пазят мно, спазват, всичко, хранят се по график и пак има проблеми. Настрой се положително! Това го казва човек, който го определят, като хипохондрик😀 През предната ми бременност, общо взето седмица без преглед - нямах. Всички спешни центрове и лекари ме знаеха😀