Дългото чакане след трансфер - тема 120

• 25 225
  • 662
  •   1
Отговори
# 660
И аз съм недоволна от акушерката на моя трансфер държа се много непрофесионално и ми се накара че пикочния ми мехур не е достатъчно пълен. В такъв момент такова отношение да стресираш човек не го разбирам

# 661
  • Sofia
Ванче, ако не си доволна , напълно подкрепям смяна на лекаря. Хващаш си дечицата и го изнасяш на друго място, където си харесаш. Разучи как се случват нещата и стискам палци да стане. За мен също е ненормално да не се промени нещо или да не се назначават изследвания след 2 неуспешни трансфера. То до безкрай можеш да си правиш едно и също и да не сработва. Аз не бях доволна от предишната репродуктивна и я смених. А това с лежането 3 часа грам не го разбирам. Няма никакъв смисъл.

Симона, попринцип датата ми е за 7ми, но ще го пусна на 6ти, понеже имам специфична терапия, която трябва да продължа ако след това се окаже положителен. Вземем лекарствата от болницата, а в събота са до обяд и ме е страх, да не изтървам дози, в случай на положителен резултат, което ме съмнява, ама за всеки случай.

# 662
Ще пробва в същата клиника но, при друга лекарка, много добри отзиви има за нея дано ми назначи други изследвания и различни лекарства.
Rouina91 пожелавам ти успех дано видиш положителен резултат 🍀🍀🍀

Общи условия

Активация на акаунт