Дългото чакане след трансфер - тема 120

• 25 777
  • 679
  •   1
Отговори
# 675
О да да, ще направя консултация с хематолог задължително, просто незнам кога се започва да се следи коагулацията- веднага след положителен тест или по- нататък

Моят съвет от личен опит е да не се доверявате за подобни терапии на АГ ! Това не им е в специалността . Аз слушах за вливки ,за инжекции ,за тсх …. И се оказа ,че яко ми е объркано всичко . За тези инжекции ,задължително хематолог

Все още не съм имала консултация с хематолог. Благодаря, ще погледна темата

# 676
Аз започнах клексан от деня на трансфера и направих първото изследване точно 3 седмици по-късно. Тогава имаше завишен д-димер и направих консултация с хематолог. АГ-то ми каза, че най-вероятно е от стимулацията това завишение и се оказа права, защото спадаше бързо без промяна на терапията. Неслучайно съм избрала конкретната АГ, но при недобър резултат се консултирам и онлайн с хематолог. След това продължих да изследвам през 3-4 седмици (гледам да е 1-2 дни преди прегледите ми, за да може да обсъдим резултатите при необходимост).

# 677
И аз направих първо изследване около 3 седмици след положителен тест.

# 678
Някоя дама след трансфер имала ли е странни сънища както обикновено преди цикъл и да се е оказал успешен?

# 679
  • София
От прогестероновите препарати всеки път такива филми съм сънувала, че след спирането им направо бях благодарна, независимо от резултата от опита.

Общи условия

Активация на акаунт