Дългото чакане след трансфер - тема 120

• 26 100
  • 696
  •   1
Отговори
# 675
О да да, ще направя консултация с хематолог задължително, просто незнам кога се започва да се следи коагулацията- веднага след положителен тест или по- нататък

Моят съвет от личен опит е да не се доверявате за подобни терапии на АГ ! Това не им е в специалността . Аз слушах за вливки ,за инжекции ,за тсх …. И се оказа ,че яко ми е объркано всичко . За тези инжекции ,задължително хематолог

Все още не съм имала консултация с хематолог. Благодаря, ще погледна темата

# 676
Аз започнах клексан от деня на трансфера и направих първото изследване точно 3 седмици по-късно. Тогава имаше завишен д-димер и направих консултация с хематолог. АГ-то ми каза, че най-вероятно е от стимулацията това завишение и се оказа права, защото спадаше бързо без промяна на терапията. Неслучайно съм избрала конкретната АГ, но при недобър резултат се консултирам и онлайн с хематолог. След това продължих да изследвам през 3-4 седмици (гледам да е 1-2 дни преди прегледите ми, за да може да обсъдим резултатите при необходимост).

# 677
И аз направих първо изследване около 3 седмици след положителен тест.

# 678
Някоя дама след трансфер имала ли е странни сънища както обикновено преди цикъл и да се е оказал успешен?

# 679
  • София
От прогестероновите препарати всеки път такива филми съм сънувала, че след спирането им направо бях благодарна, независимо от резултата от опита.

# 680
Момичета,вас по колко пъти ви карат да пускате ЧХГ, мен днес ме накараха за 5ти път, като всеки път казват, хайде пусни още веднъж за последно.
Първите 2 пъти го бях пускала раво, на своя глава, но не разбирам, защо ме карат да пускам пак, само по телефона комуникираме в момента.

# 681
За да видят развитието, и да хванат навреме, ако има нещо. Мен ме караха да пускам докато не видяха сак в матката.

# 682
  • София
Не съм пускала повече от 2 пъти.
На 9-ти и на 12-ти ден и после на преглед.

# 683
При мен имаше неравномерно покачване и за това ме караха да пускам до прегледа.

# 684
Ако е било твърде ниско или не нараства правилно ,така правят . За да си сигурни какво се случва . Колко дневен в ембриона и на 10 ден колко ви беше ЧХГ
Момичета,вас по колко пъти ви карат да пускате ЧХГ, мен днес ме накараха за 5ти път, като всеки път казват, хайде пусни още веднъж за последно.
Първите 2 пъти го бях пускала раво, на своя глава, но не разбирам, защо ме карат да пускам пак, само по телефона комуникираме в момента.

# 685
Моя тест 8 дена след трансфера на бласти е много бледа втора линия. Има ли изобщо надежда

# 686
5 дневен е ембриона
На 8ми ден чхг 130
На 10ти ден чхг 380
На 12ти 806
Днес 16ти ден - 5290
И искат след още два дни, пак да пусна

# 687
Еее супер си е ! Честито Simple Smile Нямам идея тогава  ,защо искат да се пуска още . С такова вискоко ЧХГ какво следят …
5 дневен е ембриона
На 8ми ден чхг 130
На 10ти ден чхг 380
На 12ти 806
Днес 16ти ден - 5290

# 688
Моя тест 8 дена след трансфера на бласти е много бледа втора линия. Има ли изобщо надежда

Има надежда! Пусни и кръвен, ще отчете!

5 дневен е ембриона
На 8ми ден чхг 130
На 10ти ден чхг 380
На 12ти 806
Днес 16ти ден - 5290

Всичко ми се вижда ок, но пуснете още един път. Кога ви е прегледа?

# 689
Благодаря!И аз не мога да разбера, питах ги не може ли вече да се види на ехограф, да съм пуснела пак и следващата седмица, евентуално ехограф... А лабораторията, в която ходя е в болница и най-много накрая да лепна нещо...

Общи условия

Активация на акаунт