Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 31

• 44 577
  • 652
  •   5
Отговори
# 15
Обаче не мога после да го дееактивирам. Мога да искам да го ползвам за голяма поръчка (примерно, ако имам талон за ДМ марки), но нямам време да пусна сега, а пътьом минавам и искам да си купя само едно овесено мляко. Ако съм активирала талона, ще ми начисли отстъпката и ще замине. За това аз не си активирам талоните, преди наистина да ги ползвам.

# 16
Да, колко съм обикаляла филиали, за да намеря всичко, което искам, че да ползвам талон...в немското приложение също веднъж активирани, не могат да се деактивират. Май в една анкета масово отбелязвахме това за деактивирането, но може би трябва да се реши генерално от немска страна. В конкурентната на ДМ дрогерия Росман го има като опция.
Откакто промениха условията за РД, имам две регистрации от различни и-мейли Animal Speak No Evil имам достъп и до акаунта на мъжа ми Sweat Smile Все правя някакви схеми да купя това, което ми трябва Grinning

# 17
Относно прахта от лимитираната серия и аз съм доволна. Включително и от прахта в зеления пакет за бяло пране. Но найстина паднаха доста щампи, което до сега не ми се беше случвало.

# 18
  • Mostly in my mind
Какво е това?

# 19
За почистване на котлен камък, имам и аз, за кафемашина.

# 20
За автомат ли го ползвате, момичета?
Понеже ние сме с автомат от скоро и едвам намерих препарата за котлен камък на самия производител. Ако има как да го заменя с този от ДМ, ще съм доста доволна.

# 21
Пише, че е за премахване на котлен камък.

# 22
Препаратът в бутилка, пише че става за автомат, не съм го пробвала все още на нашия. Имаме на Филипс няколко опаковки.

# 23
О, благодаря ти! Въобще не съм обръщала внимание, че има и в бутилка. Ще купя да го пробвам.

# 24
Някой ползвал ли е тази прах, добра ли е?

# 25
  • София
Аз не харесвам този прах. Последните два пъти купувайки съм много разочарована. Ужасна миризма,много пяна  и не добре разтваряща се на по- нисък градус.

# 26
В момента ползвам този прах в голямата кутия от горния пост.
Наистина не се разтваря добре, когато е сложен в чекмеджето. Слагам го в барабана при прането и нямам проблем. Изпира добре не съм забелязала да разпенва повече вероятно има грешка при дозирането. Прането не мирише на лошо. За мен съотношение цена/ качество е много добра покупка.

# 27
Обаче не мога после да го дееактивирам. Мога да искам да го ползвам за голяма поръчка (примерно, ако имам талон за ДМ марки), но нямам време да пусна сега, а пътьом минавам и искам да си купя само едно овесено мляко. Ако съм активирала талона, ще ми начисли отстъпката и ще замине. За това аз не си активирам талоните, преди наистина да ги ползвам.
Когато съм активирала талон,  а не искам да го използвам, моля на касата да го деактивират и не е имало проблем.

# 28
Да, това е другия вариант, ако се сетиш да кажеш. Обикновено казват на касата, че имаш активиран талон. Все пак, ако има опцията сами да си деактивираме, ще е най-добре.

# 29
Как в други магазини може, и тук трябва да го направят.

Общи условия

Активация на акаунт