Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 31

• 47 180
  • 678
  •   1
Отговори
# 285
Сега отворих (беше запечатан с тиксо) фдт на Алверде. Той много странен, за първи път купувам такъв - в стъклено шише, но е с апликатор нещо като шпатула.😂 Очаквах да е с помпичка примерно. Иначе се води фдт и коректор, до 2027 г има срок на годност. Бая покривен изглежда, цвят Vanilla, утре ще пробвам и на лице дали е мият нюанс. Ако не е, ще се използва само за коректор.

# 286
Може ли да ви попитам за приложението? Колкото повече маркираме картата - толкова повече талони ни дават, нали така? Няма някъде натрупване на суми както е в Булмага картите примерно?

# 287
  • оттам, откъдето започва България
Не беше 3 лв. спиралата, даже едва сега като ме запита видях цената. Направих снимка от покупките си, но те явно променят цените. Мисля че около 7 лв. беше.
И пак едва сега виждам, че спиралите от тази марка са намалени всичките на 2,99 лв.
Тази, която харесвам, я няма в моя магазин вече. Cry
Жалко, но ще отида да видя в другите магазини дали е налична, че приложението не ми дава възможност да сменя магазина.

Редактирам се. Blush В моя магазин има 3 бр., които още утре ще купя, а няма налични за онлайн поръчка.Simple Smile

# 288
Натрупват се суми и има талони за различните нива.

# 289
Сумите се натрупват. Обяснила съм през няколко поста как се получават талони.

# 290
Може ли препоръка на шампоан подходящ за тънка коса, който да придава обем и да не я омазнява бързо Simple Smile

# 291
Не мисля, че съществува такъв продукт и то от ДМ (дрогерийна козметика). По принцип шампоана е за измиване и аз не търся повече от него. Тънката коса често е ген и ако ставаше само със шампоан…. Омазняването може да се дължи пък на много неща - хормони, често пипане и оправяне на косата с различни уреди - преси, маши и тн, използване на прекалено много продукти за коса, спортуване/потене, стоене на по-влажно място, задимено място. Причините могат да са много. За омазнена коса трябва продукта да измива добре. Такива продукти са сулфатните. Обаче пък изсушават скалпа и се получава обратният ефект. Някакъв обем може да се постигне с изсушаване с четка и пръскане на някакъв стилизиращ спрей в корените.

# 292
Може ли препоръка на шампоан подходящ за тънка коса, който да придава обем и да не я омазнява бързо Simple Smile

Шампоани за обем. Поне на мен те ми се отразяват най-добре.

# 293
Аз съм с тънка коса и щампоаните  на Здраве я правят най- плътна. Особено ми допада червеният с пантенол, пробвала съм черния с кофеин и този с хума, който май я прави най- плътна.

# 294

Сухите шампоани се отразяват много добре на такива коси. Те са точно за обем и против омазняване. Идеята е да се ползват не на мръсна коса, а като стилизиращ продукт за чиста, измита с нормален шампоан коса. Ефектът им е като на пудрите за обем, но по-лесно се нанасят и косата сякаш стои по-добре.

Иначе от дрогерийните шампоани Wash & Go  го харесвам за обем, но все пак си е до коса. Марката има поне десетина вида за най-различни коси.

# 295
  • 1st floor
И аз съм с фина, тънка коса без обем и бързо омазняващи се краища. От шампоани виждам временен ефект, после косата свиква и пак си е същата. Но пък изпробвах сума неща за обем в корените. Най-голям ефект виждам от този спрей:
https://beautiful.bg/product/sprey-za-obem-v-korenite-s-efekt-sr … -volumetry-125-ml - не е много евтин, но е супер икономичен. Имам го от началото на годината и съм до средата на опаковката. Пъскам по 2-3 пъти в ръката и разнасям, защото иначе ми идва много продукт и се омазняват корените.
На второ място слагам лилавата ДМ пяна за коса за обем - слагам само в корените, надолу слагам друга за къдрици или активатор за къдрици. На трето място спрей за обем от ДМ (с лилав етикет) - и него пръскам на ръката и тогава прокарвам пръсти през корените. Разликата с този на Лореал е, че по-бързо омазнява косата.
И с трите продкута, а и като цяло, трябва много да се внимава с количествата. Изсушаване с дифузер също върши работа, но  признавам, че мен ме мързи и зарязвам косата сама да си изсъхва.
Ако трябва бързо да замажа временно положението - сухия шампоан за обем на Батисте.

Аз влизам с молба да препоръчате перилен препарат за вълна.

# 296
Няколко пъти вече ползвам капсулите съдомиялна на ДМ и забелязвам , че останалата вода по съдовете, вратата ..е бяла.
Преди тях ползвах Финиш със същите настройки за сол и гланц и водата си беше бистра.
На какво може да се дължи?

# 297
На капсулите.
И аз ги ползвах почти година без проблем, но в един момент освен съдовете, цялата съдомиялна отвътре побеля, при майка ми се получи същото.
Въпреки, че всеки месец я почиствам с препарат , тези таблетки вече не си струват , вероятно нещо промениха в състава.
Сега съм с Fairy platinum и няма проблем.

# 298
На мен тези капсули преди време ми надраскаха чиниите и директно ги хвърлих.

# 299
Аз съм съм много доволна от таблетките 3 в 1. Не знам дали за тях говорите. Чашите и чиниите ги вадя едни чисти,лъскави

Общи условия

Активация на акаунт