Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 31

• 46 826
  • 678
  •   6
Отговори
# 330
Аз ще се радвам на мнение и за лилавата спирала на Голдън Роуз, Flash lash. Дали е със същия  цвят като цветната им очна линия (на спиралата нямаше тествр - само на лилавата, имаше тестер на очната линия)? Иска ми се по-студен нюанс на лилавото, не сливест...

# 331
  • София
Много светло лилава е, чак плашещо такова. Синьото също е доста светло. Не са никак дискретни Grinning

# 332
Мда.😅 За синьото знам, светло и електриково такова. Зелената и кафявата също ги видях. Явно съм с претенции към нюанса на лилавото и ми се иска да я видя някъде на тестер. Лилавата им очна линия не ми се видя светла - като име цветът и на спиралата, и на очната линия се води еднакъв. Затова се опитвам да разбера дали наистина е така (на мен лилавата очна линия не ми се стори светла, даже върху миглите си го представих като доста по-дискретно от синята например).

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 06:44 от dolce miele

# 333
  • София
Оо, извинявай, объркала съм се! Светла е синята, лилавата си е ок Simple Smile Ето я:
Тук се вижда "в действие" Stuck Out Tongue https://www.tiktok.com/@kesimi/video/7365532735215045894

# 334
Долче, изхвърлям ги. Не съм им намерила друго приложение.

# 335
Празните опаковки и аз изхвърлям, по-точно предавам за рециклиране.
Не случайно на сайта на ДМ снимките на молива не са читави - едва го заснех Joy
Скрит текст:

# 336
Тя пита за такива от серуми, с пипета, стъклени. Тях къде ги рециклират?

# 337
В контейнера за стъкло Thinking

# 338
Скрит текст:
Оо, извинявай, объркала съм се! Светла е синята, лилавата си е ок Simple Smile Ето я:
Тук се вижда "в действие" Stuck Out Tongue https://www.tiktok.com/@kesimi/video/7365532735215045894
О, ако това е цветът на лилавата спирала, в най-скоро време ще си я купя!💜 Аз точно такъв цвят искам, благодаря и за видеото!🙂
Беки, благодаря за снимките!🤗 Нещо като капка е май формата? Странна е, но пък добре са го измислили - така имаш и тънко връхче, и по-дебела част. А този цвят капучино най-светлият ли е?
Ще чакам още идеи за повторно използване на опаковките.😊 В някоя от темите се даваха интересни идеи за повторното им използване (мислех, че е в тази🤔).

# 339
  • Пловдив
Има нови талони в приложението.
Отново нищо интересно за мен...

# 340
  • София
И за мен няма нищо интересно този път - 15% Здраве, 25% Glade, 10% Persil, 10% Maybelline. Евентуално бих взела някоя ароматна свещ Glade.

# 341
Отново тъпи талони….

# 342
  • София
Ех, точно снощи си купих шапоан на Здраве актив и си викам утре, ако е такъв талонът... Grinning Ама ми трябваше за вечерта.

Все да пиша и не стигам до темата - доста се чудих преди време на фибрите с ябълка, много съм доволна - и от вкуса и от ефекта от тях. Wink Няма гаден вкус на есенция, а съвсем леко на ябълка и почти не е сладко (което ми харесва!).

# 343
Момичета, помагайте! Моята принцеса е с много дълга къдрава руса коса. Има балетна изява и я искат с гладък кок! Thinking Имало някакъв стик за приглаждане от ДМ, но не знам дали няма да има мокър ефект и да не можем да я познаем (косата да изглежда мазна и много по-тъмна). А и тя е само на 5г. Благодаря за всяка помощ

# 344
Аня, за кои фибри става въпрос?
И като ефект какво имаш предвид? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт