Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 31

• 53 399
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Оф, аз чета кожата 😂 За косата по-може

# 76
Не виждам какво значение има дали е на хапчета или на прах, че да не става за деца. Що майки дават ампули витамин Ц също.

За сваляне на цвят от косата и аз съм слагала на прах, по-лесно и по-евтино е. Не е толкова за изсветляване, колкото за по-бързо падане на цвят от боя. Не е и нещо драстично де, да не помислите че ставаш на Мерилин Монро като се намажеш Joy

# 77
  • Бургас
Аз купувам тяхната Омега от много години. Чудя се как не са я вдигнали. По другите аптеки стана двойно по-скъпа.
Магнезий само цитрат, разтворим не съм. Сега се заредих с този с калий, голямо попадение е за мен! Хоп -Троп да е жива и здрава! Kissing Heart
Този витамин С на прах съм го пропуснала, ще се поправя. Много съм доволна, но от друг, който ми свърши вече.
Може ли снимки на магнезия и вит.С, че по-лесно се ориентирам?

# 78
Може, заповядай!

С калий

Цитрат

Витамин С на прах

# 79
Аз освен Омега на Миволис, вземам и този Калций, понеже трябва да приемам. Няма по-евтин вариант в никоя аптека.

# 80
Сашетата цитрат са доста стабилна доза, ако ги взема за пръв път някой по-добре да ги почне в почивни дни че при някои раздвижват перисталтиката доста. А тези май са и с поне 2-3 различни подсладителя, ако правилно помня, та съвсем не се знае кой как ще реагира.

# 81
Да, добре е да се има предвид това за цитрата. Аз съм пила доста видове цитрат, но този на ДМ наистина раздвижва осезаемо перисталтиката.

# 82
Делите ли цитрата? Немската препоръчителна доза е едно саше, но българската препоръка е за половин.

# 83
Е, всеки си решава дали иска толкова, на някои действително им е много наведнъж. Но пък да се дели прахче наполовина ми звучи странно, как се очаква да се отмери половинката?

# 84
Някой беше показал вакса за коса ор ДМ (заместител на розовия стик, който все го няма😅). Може ли пак да покажете снимката?

# 85
Може ли препоръка за очна линия като за начинаещи? Течна, молив…

# 86
Nyx

# 87
Някой беше показал вакса за коса ор ДМ (заместител на розовия стик, който все го няма😅). Може ли пак да покажете снимката?

Аз бях писала за желето за коса, което би могло да се ползва като заместител, не знам дали това се търси, но го пускам пак:
Скрит текст:

Значи, години наред слагах очна линия всеки ден и на мен ми е най-удобно с тип писалка. Тази харесвам аз:
Скрит текст:

# 88
Не деля сашета. Те са дозирани за директен прием.

# 89
Магнезиев цитрат не ми понася. Делила съм сашето наполовина и пак същия страничен ефект имах. Не можех да изляза от тоалетнана.

Общи условия

Активация на акаунт