Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 31

• 53 390
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
  • Сливен
Аз ще взема пак от този колаген

# 46
Да напомня за лайфа довечера. Simple Smile

За какъв лайф става въпрос?!

Като говорим за талони - снощи пазарувах в ДМ, но съвсем дребни неща. Имам талон за 20% отстъпка на продукта с най-висока цена. На касата ме попитаха дали ще го ползвам и казах не. Не са го деактивирали. Стои си в активираните ми талони. Просто не го ползвах снощи.
Такъв талон ли имаш? В смисъл валиден до 22, защото и аз няма да имам възможност да го ползвам днес.
Скрит текст:

# 47
  • София
Бонбони за гърло с исландски лишей. Много са ефикасни.
Кои са те?

# 48
# 49
  • Deutschland
Не. Ето тези ползваме вкъщи. Мъжът ми и голямото дете боледуват често зимата и още при първи симптоми започват приема. Мисля по 6 броя на ден, но не съм сигурна. Облекчава много бързо симптоми на настинка. С исландски мъх, не лишей.

# 50
Скрит текст:
Не. Ето тези ползваме вкъщи. Мъжът ми и голямото дете боледуват често зимата и още при първи симптоми започват приема. Мисля по 6 броя на ден, но не съм сигурна. Облекчава много бързо симптоми на настинка. С исландски мъх, не лишей.

[/spoiler]

По твоя препоръка ги взех, на скоро бях болна и се отразиха добре на гърлото ми, когато имам път към Германия си взимам. Май и в Росман видях такива, но не съм ги пробвала. Мисля, че в нашия ДМ не се предлагат. Пълният асортимент на Миволис не е наличен.

# 51
  • Deutschland
И в Пени има подобни, вземала съм и от тях. Много жалко, че ги няма в България, много са хубави. Аз от една германка научих за тях, не ги знаех.

# 52
Няма такива хапчета в ДМ в Бг. Но в аптеките има подобни, аз съм доволна. Линкът е произволен:
https://www.afya-pharmacy.bg/isla-mus-pri-kashlica-i-drezgav-gla … stila-za-smuchene

# 53
  • Sofia
Няма такива хапчета в ДМ в Бг. Но в аптеките има подобни, аз съм доволна. Линкът е произволен:
https://www.afya-pharmacy.bg/isla-mus-pri-kashlica-i-drezgav-gla … stila-za-smuchene
И аз ползвам тези като тръгна да се разболявам. Добри са, имат приятен вкус и пресичат дискомфорта в гърлото.

# 54
Имайте предвид, че на тази цена добавките не са никак уау. Примерно магнезият е най-неусвоимата форма, но за 2 лева е нормално. Преди купувах от време на време добавки, но вече само проверени от аптеката. На Миволис само пластири и бонбони взимам.

# 55
То и аз така си мислех за Магнезия. Но след като пих скоро Магнезий с Калий, че Хоп -Троп искаше да го хвърля 🥰, си промених мнението. Оксид е, но като действие върху моите екстрасистоли, заради които не спирам приема на магнезий, не отстъпва на Диаспорал Директ.

# 56
Под пластири - загряващи пластири ли имате в предвид, или обикновени лепенки за рани ? За Миволис доколкото разбирам става въпрос.

# 57
Да напомня за лайфа довечера. Simple Smile

За какъв лайф става въпрос?!

Като говорим за талони - снощи пазарувах в ДМ, но съвсем дребни неща. Имам талон за 20% отстъпка на продукта с най-висока цена. На касата ме попитаха дали ще го ползвам и казах не. Не са го деактивирали. Стои си в активираните ми талони. Просто не го ползвах снощи.
Такъв талон ли имаш? В смисъл валиден до 22, защото и аз няма да имам възможност да го ползвам днес.
Скрит текст:

Моят е до 31-ви. Иначе е същия.

# 58
Обикновени лепенки за рани, особено детските, че много вървят. Сега се сещам, че и близалките със ксилитол ги харесваха вкъщи.

# 59
От добавките на ДМ ползвам мултивитамините и много съм доволна. Като пия и се чуствам по добре.

Общи условия

Активация на акаунт